simplemind79 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 http://electronics.simplyelectronics.net/search?w=panasonic%20tz20&asug=¤cy=eur&gclid=CMLwstuksK8CFWohtAodHxPsGQ η αμέσως επόμενη τιμή ειναι στο πλαισιο http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Photography/Digital-Camera/Compact-Digital-Camera/Panasonic-Digital-Camera-DMC-TZ20-Red-DMC-TZ20EG-R.htm θα ήθελα αν γινεται τη γνώμη σας πιστεύω ειναι σχετικά καλή τιμη τώρα που βγήκε η επόμενη γενια http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Photography/Digital-Camera/Compact-Digital-Camera/Panasonic-Digital-Camera-DMC-%CE%A4%CE%9630-Black-DMC-TZ30EG-K.htm ευχαριστώ εκ το προτέρων
keysmith Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Η συγκεκριμένη φωτογραφική ενδείκνυνται μονο ως βιντεοκάμερα (είναι καλή, full hd, direct rec, optical zoom, AVHCD). Σαν φωτογραφική είναι απογοητευτική (κατα τη γνώμη μου) καθώς έχει πολύ έντονο θόρυβο από χαμηλά iso και λόγω και αυτού εφαρμόζει εξαιρετικά υψηλό NR που κάνει τις φωτογραφίες ελαιογραφία. Οι καινούριες panasonic (ΦΖ150) επαναφέρουν τον αισθητήρα πίσω στα 12mp (αντί 14 της ΤΖ20) με πολύ καλύτερα αποτελέσματα από τον "αποτυχημένο" αισθητήρα των 14 που κυκλοφορήσαν το προηγούμενο έτος (αυτόν της FZ100, TZ20). Υ.Γ. Σε κοντινή τιμή είναι η Canon SX220/230 που είναι ΠΟΛΥ καλύτερη στο θέμα της φωτογραφίας (λεπτομέρεια-texture, θόρυβος, χρώμα). Είναι και στο βίντεο καλή αλλα δεν έχει AVHCD και έτσι παράγει διπλάσια σε μέγεθος αρχεία.
simplemind79 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Η συγκεκριμένη φωτογραφική ενδείκνυνται μονο ως βιντεοκάμερα (είναι καλή, full hd, direct rec, optical zoom, AVHCD). Σαν φωτογραφική είναι απογοητευτική (κατα τη γνώμη μου) καθώς έχει πολύ έντονο θόρυβο από χαμηλά iso και λόγω και αυτού εφαρμόζει εξαιρετικά υψηλό NR που κάνει τις φωτογραφίες ελαιογραφία. Οι καινούριες panasonic (ΦΖ150) επαναφέρουν τον αισθητήρα πίσω στα 12mp (αντί 14 της ΤΖ20) με πολύ καλύτερα αποτελέσματα από τον "αποτυχημένο" αισθητήρα των 14 που κυκλοφορήσαν το προηγούμενο έτος (αυτόν της FZ100, TZ20). Υ.Γ. Σε κοντινή τιμή είναι η Canon SX220/230 που είναι ΠΟΛΥ καλύτερη στο θέμα της φωτογραφίας (λεπτομέρεια-texture, θόρυβος, χρώμα). Είναι και στο βίντεο καλή αλλα δεν έχει AVHCD και έτσι παράγει διπλάσια σε μέγεθος αρχεία. σε ευχαριστώ για τη βοήθεια!!!
moredread Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Η συγκεκριμένη φωτογραφική ενδείκνυνται μονο ως βιντεοκάμερα (είναι καλή, full hd, direct rec, optical zoom, AVHCD). Σαν φωτογραφική είναι απογοητευτική (κατα τη γνώμη μου) καθώς έχει πολύ έντονο θόρυβο από χαμηλά iso και λόγω και αυτού εφαρμόζει εξαιρετικά υψηλό NR που κάνει τις φωτογραφίες ελαιογραφία. Οι καινούριες panasonic (ΦΖ150) επαναφέρουν τον αισθητήρα πίσω στα 12mp (αντί 14 της ΤΖ20) με πολύ καλύτερα αποτελέσματα από τον "αποτυχημένο" αισθητήρα των 14 που κυκλοφορήσαν το προηγούμενο έτος (αυτόν της FZ100, TZ20). Υ.Γ. Σε κοντινή τιμή είναι η Canon SX220/230 που είναι ΠΟΛΥ καλύτερη στο θέμα της φωτογραφίας (λεπτομέρεια-texture, θόρυβος, χρώμα). Είναι και στο βίντεο καλή αλλα δεν έχει AVHCD και έτσι παράγει διπλάσια σε μέγεθος αρχεία. μπορείς να μας παραθέσεις και την πηγή σου για αυτό? επειδή σκέφτεται να την πάρει η αδερφή μου έχοντας ήδη την ΤΖ3 και είναι κατευχαριστημένη! edit: διάβασα reviews...έχεις δίκιο! Η ΤΖ25-30 έχουν το ίδιο πρόβλημα?
George! Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Θα βγω για λίγο offtopic, keysmith ή όποιος άλλος γνωρίζει μπορεί να μου πει αν η ΤΖ10 -την οποία έχω στην κατοχή μου- έχει τα ίδια προβλήματα με την ΤΖ20; Η διαφορά τους στον αισθητήρα είναι ότι η ΤΖ10 έχει ccd 12mp έναντι cmos 14mp της ΤΖ20.
moredread Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Βάσει των reviews ΤΖ10 δεν έχει κάποιο πρόβλημα, ο αισθητήρας της ΤΖ18 και ΤΖ20 ήταν αυτος που είχε θόρυβο στην εικόνα. Οι καινούργιες πάλι Τζ25,ΤΖ30 φαίνεται να είναι διορθωμένες!
George! Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 moredread ευχαριστώ για την απάντηση, απλά μου έκανε εντύπωση το πρόβλημα της ΤΖ20 μιας και πέρυσι όλα τα review την αποθέωναν και την έβγαζαν από τις καλύτερες στην κατηγορία της, αν όχι την καλύτερη!
moredread Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 moredread ευχαριστώ για την απάντηση, απλά μου έκανε εντύπωση το πρόβλημα της ΤΖ20 μιας και πέρυσι όλα τα review την αποθέωναν και την έβγαζαν από τις καλύτερες στην κατηγορία της, αν όχι την καλύτερη! ίσως να γίνει το ίδιο με την 25/30...γιαυτό καλύτερα να περιμένουμε να δοκιμαστεί!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα