mitsoschios Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Γεια σας ρε παλικαρια.Εχω το εξής συστημα: Cpu AMD 965 x4 RAM OCZ AMD Black Edition 4 GB (2x2 GB) DDR3-1600 PC3-12800 CAS 8-8-8 Καρτα γραφικων ATI 7850 (προσεχώς) Μητρική GIGABYTE GA-790XTA-UD4 Τροφοδοτικό Xilence 500W Η καρτα γραφικων εχει παραγγελθεί και αναμένεται τις επομενες ημερες.Βρηκα και αλλα 4GB RAM (το ιδιο μοντελο με τις αρχικές).To ερώτημά μου ειναι αν ο επεξεργαστης μου αντεχει ακομα ή αν "τα εχει φαει τα ψωμια του".Η ολη αναβαθμηση εγινε με σκοπο να με κρατήσει το συστημα για 2-3 χρονια ακομα.Σκοπος ειναι να μπορει να παιξει αξιοπρεπώς απαιτητικούς τιτλους παιχνιδιων. Σας ευχαριστω
terry308 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Το τροφοδοτικό σου είναι λίγο επίφοβο , αλλά θα δείξει ... Ο επεξεργαστής σου αντέχει ... αν του βάλεις και μια ψήκτρα (η μαμά του είναι κάπως θορυβώδες) για ησυχία και λίγο ανέβασμα θα είσαι οκ . Επίσης καλό θα ήταν να έπαιρνες 2Χ4Gb ram , εκτός κι αν αυτές που βρήκες , τις πέτυχες σε καλή τιμή
mitsoschios Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Οταν ειχα αγορασει τη cpu ειχα καβατζα και μια ψυχτρα απο το παλιο μου συστημα.Την cooler master V8!Ετσι μολις εφτιαξα το παραπανω συστημα την εβαλα αμεσως πανω στη cpu.Τις ram τις βρηκα σε σχετικα καλη τιμη(αληθεια,ποια η διαφορα αν εχω 2Χ4gb απο το να εχω 4X2gb?Ειναι θεμα ταχυτητας?).Το τροφοδοτικο ελπιζω να αντεξει και να μη γινει μπαρμπεκιου Τωρα με το θεμα του overclock ειμαι λιγο επιφυλακτικός.Δεν το εχω κανει ποτε και φοβαμαι να μην εχουμε κλαματα
terry308 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Άρα είσαι οκ από ψύξη 2Χ4gb Για να μην ταλαιπωρείται ο memory controller , χαμηλότερη κατανάλωση και πιθανή αναβάθμιση (λέμε τώρα, στο μέλλον -16gb- που έχει max) .
mitsoschios Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Αρα το μονο που μενει (για πιο μετα ισως) ειναι ενα overclock?Η μητρικη μου παντως μπορει να δεχτει και Χ6 cpu ,αλλα απο οτι μου εχουν πει δε θα δω διαφορες.Με 4 πυρήνες ειναι οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα