Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ ακόμη αναρωτιέμαι αν έχω πέσει σε κάτι σαν τη γάτα του σρόντιγκερ. Μπορεί να την αναγνωρίζει και μπορεί να μην την αναγνωρίζει! Διάβασα πάντως ότι η 1gb ram version της 9600 έχει "θέματα"..

http://forum.notebookreview.com/acer/277193-aspire-7720-owners-lounge-2.html#post5503837

Εκεί που λέει το παλικάρι "να αναγκάσεις να περαστούν οι οδηγοί και όχι να δοκιμάσεις με αυτοματοποιημένες εκαταστάσεις" τι μπορεί να εννοεί; Υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσεις τους οδηγούς μέσω άλλης οδού;

Δημοσ.

οχι , απλά αναρωτιέμαι πως δουλεύει η οθόνη σε φουλ ανάλυση χωρίς την κάρτα.

Και γιατι οχι ? Τα 7-αρια εχουν βαλει τους δικους τους drivers.

Ναι, έκανα αναβάθμιση στα 1.45 (είχα τα 1,40). Το έκανα χωρίς μπαταρία, ήμουν τυχερός!!!! Κάτι παίζει με την κάρτα... Το παλικάρι πιο πάνω που είπε αν έχει η κάρτα τα bios της acer πχ, δεν το κατάλαβα..

Θα κάνω αυτό που λέει το λινκ που μου έστειλες και οψόμεθα. Ευχαριστώ!

Καλη τυχη!!!

Δημοσ.
To διάβασα το ποστ' date=' και αυτό που έκανε το παλικάρι έκανα και εγώ. Τα 1,45 έχω.[/quote']

Όχι . Στο λινκ που σου έβαλα λέει για μια patched bios που βασίζεται στην 1.45 κ επιλύει ειδικά την συμβατότητα με την σειρά 9ΧΧΧ.

Κοιτα κ εδώ : http://forum.notebookreview.com/acer/575866-acer-mxm-bios-mods-discussion-x920g-vs-9600m-gt.html

Sent from my iPod touch using Insomnia

Δημοσ.

Εντάξει, ο τύπος είναι θεος!!! H ΛΥΣΗ για όποιον έχει πρόβλημα με την 9600m gt, και γενικά για όσες κάρτες είναι στη white list και υποστηρίζονται από την mxm 2.1. Η λίστα των τύπων mxm !!! Όταν θα πάρω στα χέρια μου τον επεξεργαστή και τις ραμ θα ανεβάσω και screenshot από benchmarks!

Δημοσ.

Εκεί γίνεται χαμός από drivers και στην ουσία το πρόβλημα ήταν ότι δεν ήταν περασμένη η διαδρομή (Number id) στην λίστα της nvidia. GG 4-5 γραμμές πέρασα, απλό ακόμη και για μένα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...