deesnider Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Το να είσαι άθεος και να το λες ανοιχτά προσβάλλοντας τους άλλους... Σε ποιο ακριβώς σημείο της φράσης «είμαι άθεος», εντοπίζεται η προσβολή απέναντι σε όσους πιστεύουν; Τι λογική είναι αυτή; Είναι φυσιολογικό να ...προσβάλλεται κάποιος, όταν ακούει ότι κάποιος άλλος πιστεύει το αντίθετο απ' αυτόν; Σε οποιοδήποτε ζήτημα κι αν εντοπίζεται η αντίθεση, είτε αφορά θρησκεία, είτε οτιδήποτε άλλο. Όποιος προσβάλλεται από κάτι τέτοιο, έχει σοβαρό πρόβλημα, κατά την ταπεινή μου γνώμη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 χααχαχαχ καλή συλλογή Τούφα!!! Lewis Black αρχηγός! http://www.youtube.com/watch?v=Ar_k8JjVWQA&feature=relmfu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Θα σου πω αυτό που έχω δει. Άτομο το οποίο είχε φρικτό πονοκέφαλο και κατακόκκινα μάτια ύστερα από ξεμάτιασμα (ύστερα από πολλές προσπάθειες και τρελά χασμουριτά) έστρωσε. Iσχυει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Μπράβο τελειώσατε να διαφημίζετε πόσο cool είστε που είστε άθεοι; Μπορείτε να σεβαστείτε όσους πιστεύουν και είναι Άγιες μέρες για αυτούς; Ποιος τους πειραξε αυτους που πιστευουν, και σε ποιο σημειο; Το να βγω και να πω δεν πιστευω σε κατι προσβαλλω αυτους που πιστευουν σε αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Το να είσαι άθεος και να το λες ανοιχτά προσβάλλοντας τους άλλους... Δηλαδη το να δηλωσω εγω ανοιχτα οτι ειμαι αθεος προσβαλλω τους αλλους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Τούφα το video ... rocks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chupacabra Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Νομίζω ότι κάποιοι κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν εδώ μέσα... το να δηλώσει κάποιος άθεος ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ αποτελεί προσβολή για κανέναν. Όταν όμως ανοίγει ένα θρεντ με τίτλο "Χριστιανισμός : Απάτη;", σίγουρα εμπεριέχει μια προσβολη σε αυτούς που πιστεύουν. Πόσο μάλλον όταν διανθίζεται με τα προφανώς ειρωνικά internet meme και τα stand up comedy clips, τα οποία φαίνεται ότι συχνά υποκαθιστούν την επιχειρηματολογία. Κι εγώ άθεος είμαι, don't get me wrong. Αλλά, όπως η λογική μου δεν μου επιτρέπει να πιστεύω σε μια αόριστη θεϊκή ύπαρξη, έτσι και η στοιχειώδης ευγένεια με αποτρέπει να τρίψω στην μούρη των θρήσκων τις γαμάτες ιδέες μου για τα πιστεύω τους. Και ναι, αν θέλεις να θεωρείς τον εαυτό σου καλύτερο από τους άλλους, δεν κοιτάς να τους κάνεις αυτό που σου κάνουν (μιλάω για την έλλειψη σεβασμού των πιστών προς τους άθεους, για την οποία παραπονιέται ο Toufas). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Το θεμα ειναι γιατι ενας χριστιανος να προσβαλλεται οταν εγω θα πω οτι ο χριστιανισμος ειναι απατη. Φοβαται κατι; Δεν ειναι σιγουρος για κατι; Διοτι αν δεν ειναι αυτα, θα τα ειχε καλα με τον εαυτο του, και δε θα τον ενοιαζε τι λεω εγω η ο οποιοσδηποτε αλλος, αθεος, μουσουλμανος, ινδουιστης κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chupacabra Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Γιατί η λέξη απάτη είναι προσβολή από μόνη της, νομίζω ότι είναι αυτονόητο. Αν σε πει κάποιος απατεώνα δεν σε προσβάλλει; Όσο για την αντίδραση του καθενός, αυτό είναι προσωπικό θέμα και μάλλον και ζήτημα της στιγμής. Εγώ π.χ. αδιαφορώ για τις θρησκείες και προσπαθώ να μην μπαίνω σε τέτοιες συζητήσεις, γιατί ξέρω ότι θα συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε. Αλλά, παίζει καμμιά φορά να αντιδράω όπως πολλά παιδιά εδω μέσα αν μου την πέσει κάποιος προκλητικός θρήσκος. Κατά την γνώμη μου όμως, και τότε η καλύτερη λύση θα ήταν απλά να τον αγνοήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totem_lost Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δεν υπάρχει τρόπος να απαγορεύσεις σε κάποιον να λέει απλώς και μόνο τη γνώμη του, όσο και αν έρχεται αντίθετη με τη γνώμη οποιασδήποτε πλειοψηφίας. Είναι βασικό δικαίωμα του καθενός, αλλά τέσπα, είπαμε μεγάλη εβδομάδα! Άλλωστε θα μπορούσε ο καθένας να απαντήσει στην αντίστοιχη επιχειρηματολογία που λές οτι δόθηκε (εγώ δεν το είδα). Αν και μια τέτοια συζήτηση θα ήταν γελοία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Jesus didn't dance but his beat goes on Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chupacabra Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Φίλε totem_lost, το ξέρεις ότι μάλλον θα είχαμε τις ίδιες απόψεις για το θέμα θρησκεία, έτσι; Εμένα η ένστασή μου είναι στην χρονική στιγμή και στον τρόπο με τον οποίο εκφράζεται η αντίθεση στα θρησκευτικά πιστεύω κάποιων. Είναι ο ορισμός του trollαρίσματος, το να μπαίνεις στο ρουθούνι κάποιου γιατί ξέρεις ότι θα χτυπήσεις ευαίσθητη χορδή και θα εισπράξεις αντίδραση. Ειδικά τώρα, που για κάποιους είναι ώρα κατάνυξης (όσο ανοίκειο αν είναι για εμάς που δεν πιστευουμε). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Γιατί η λέξη απάτη είναι προσβολή από μόνη της, νομίζω ότι είναι αυτονόητο. Αν σε πει κάποιος απατεώνα δεν σε προσβάλλει; Όταν μιλάμε για απάτη έχουμε τον απατεώνα, έχουμε και το θύμα. Και κάτι μου λέει πως δεν έχουμε πολλούς παπάδες εδώ μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις