Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί μούφες zeniath? Κάποιος από εδώ μέσα μπορεί και να τα πιστεύει, σεβάσου τον γαμώτο!!

Αυτά είναι μαγγανίες

• Απαντ. 474
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όλοι οι Άθεοι ΠΑΝΤΑ το Πάσχα ξεκινάνε το χαβά τους..πλέον έχουν κουράσει..

μπορεί κάποιος που δεν πιστεύει να μου πεί γιατί το Πάσχα τους πιάνει αυτή η μανία ;(σοβαρα)

Γιατί το Πάσχα και το Δεκαπενταύγουστο γίνονται οι περισσότερες εσωτερικές αναζητήσεις. Στις 6 Μαίου θα με νοιάζει τι θα ψηφίσω, οχι αν υπάρχει Θεός και η Εκκλησία ΑΕ.

Αυτές οι μέρες ειναι οι μέρες που γίνονται οι μεγαλύτερες μάχες μεταξύ Πίστης και Λογικής.

Όπα οπα...

Νομίζω πως έχουμε παρεξηγήσει καποιες καταστάσεις....

Καθημερινά χιλιάδες άνθρωποι σιτίζονται από την εκκλησία, χιλιάδες ευρώ καταλήγουν σε φτωχούς μέσω της ελεημοσύνης που δίνουν οι ενορίες. Ακόμα και δάνεια πληρώνονται.

Χιλιάδες μπουκάλες αίμα διδονται σε τραυματίες με μπροστάρη και οργανωτή την Ελληνικη ορθόδοξη εκκλησία.

fixed το μπροστάρη.

Δεν βλέπω ιερωμένους και λοιπά μέλη της εκκλησίας ΑΕ να δίνουν αίμα ή χρήματα. Απλώς συλλέγουν τους οβολούς, αφαιρούν τα διαχειριστικά έξοδα και αναδιανείμουν.

Δημοσ.

Κι όμως το ματι δεν είναι μούφα...

Περιμενουμε τα αποτελεσματα απο την double blind ερευνα σου.

Δημοσ.

Περιμενουμε τα αποτελεσματα απο την double blind ερευνα σου.

Θα σου πω αυτό που έχω δει. Άτομο το οποίο είχε φρικτό πονοκέφαλο και κατακόκκινα μάτια ύστερα από ξεμάτιασμα (ύστερα από πολλές προσπάθειες και τρελά χασμουριτά) έστρωσε.

Αν θες να διαψεύσεις τα μάτια μου μπορείς να το κάνεις, μπορείς επίσης να βρείς διάφορες άλλες αιτίες για να αιτιολογίσεις την διαφωνία σου, αλλά δεν θα καταφέρεις να μου αλλάξεις γνώμη.

Δημοσ.

Θα σου πω αυτό που έχω δει. Άτομο το οποίο είχε φρικτό πονοκέφαλο και κατακόκκινα μάτια ύστερα από ξεμάτιασμα (ύστερα από πολλές προσπάθειες και τρελά χασμουριτά) έστρωσε.

Αν θες να διαψεύσεις τα μάτια μου μπορείς να το κάνεις, μπορείς επίσης να βρείς διάφορες άλλες αιτίες για να αιτιολογίσεις την διαφωνία σου, αλλά δεν θα καταφέρεις να μου αλλάξεις γνώμη.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autosuggestion

Δημοσ.

Εεεε οκ, και το πιστεύεις τόσο ακράδαντα χωρίς να έχεις έστω και μια εξήγηση για το πως συνέβη;

Καλά ναι το πως συνέβη δεν ξέρω αλλά τουλάχιστον είδα το αποτέλεσμα.

Δημοσ.

χμ....κακή φούντα

:-D :-D :-D :-D

και επειδή οταν σε δει η θεια δεν μπορεις να της πεις οτι η φούντα ήταν μάπα

της λες "ματιασμένος είμαι"!

• Like 1
Δημοσ.

Μέχρι πριν από ένα τέταρτο η πίστη μου προς θεό/χριστιανισμό ήταν στα ύψη της μέχρι που έγινε το απίστευτο.έβαψα τα νύχια μου ένα ωραιότατο χρωματακι και ενώ είχαν φτάσει στο 90% του στεγνώματος παθαίνει λιποθυμία το κινητό και για να επανέλθει θέλει να του βγάλω τη μπαταρία και τα κλασικα.και το άτιμο το καπάκι δεν έβαινε με τίποτα!άλλες φορές βγαίνει κατευθείαν τώρα κόλλησε.φυσικά και έγιναν τα νύχια μου χάλια και η πίστη μου κλονίστηκε ανεπανόρθωτα...πάντως το ξεματιασμα έχει βοηθήσει μερικές φορές.γενικά για καβατζα καλό είναι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...