Toufas Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Όπα οπα... Νομίζω πως έχουμε παρεξηγήσει καποιες καταστάσεις. Οκ και εμένα δε μου αρέσει ο τρόπος συμπεριφοράς ΚΑΠΟΙΩΝ εκ των ΦΟΡΕΩΝ της θρησκειας και της εκκλησίας μας, αλλά η ύπαρξή της στη δεδομένη δύσκολη χρονικη στιγμή έχει τεράστια αξία. Καθημερινά χιλιάδες άνθρωποι σιτίζονται από την εκκλησία, χιλιάδες ευρώ καταλήγουν σε φτωχούς μέσω της ελεημοσύνης που δίνουν οι ενορίες. Ακόμα και δάνεια πληρώνονται. Χιλιάδες μπουκάλες αίμα διδονται σε τραυματίες με μπροστάρη και οργανωτή την Ελληνικη ορθόδοξη εκκλησία. Ας μην ειμαστε μηδενιστές. ΜΑΚΑΡΙ όλοι οι φόροι που πληρώνουμε να έπιαναν τόπο. Αν μη τι άλλο της εκκλησίας τα τελευταία χρόνια πιάνουν αρκετά. Οσο για τις αμυθητες περιουσίες, νομίζω πως μπερδεύουμε κάποια πράγματα ακόμα. Η γη αυτή τη στιγμή έχει ελάχιστη αξία. Η Εκκλησία έχει αρκετή γη. Επίσης έχει και χρυσό αλλά αυτός βρίσκεται κατά βάση στο Αγ. Ορος. Δε το λέω εγω. Γενικά κάνουμε το λάθος και κρινουμε εναν τέτοιο φορέα επειδή οι εκπρόσωποί του κατά μεγάλο ποσοστό έχουν πλουτίσει.. Χρειαζεται δικαιολογια για να ειμαστε καλοι? Πρεπει ο φοβος της κολασης να ειναι αυτο που μας κανει να ειμαστε καλοι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teaser Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Τούφα με το σκεπτικό αυτό επειδή γίνανε σταυροφορίες (παίζω Vampire:Dark Ages Nosferatu στην Δ' Σταυροφορία fuck yeah) πρέπει να καταδικάσουμε όλους του χριστιανούς. Ρε αγόρι μου σου λέω σεβάσου το Πάσχα τίποτε άλλο που σκατά κόλλησαν οι Μουσουλμάνοι της Θράκης; (που στην τελική έχουν την ελευθερία και επιβάλουν την Σαρία που δεν επιτρέπεται σε κανένα άλλο κράτος στην Ευρώπη) Ξεκόλλα, άραξε γιατί μόλις έσκασα το πρώτο τσιγάρο μετά από καιρό, δε ποστάρω άλλο θα τριπάρω με τα comment αυτού του θρέντ. Απαγορεύεται το κάπνισμα στο insomnia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Προπαγανδιστής άθεος, γουστάρω όσο τίποτα να πετύχω κάποιον σε κοινή παρέα για να κάνω χαβαλέ, έχω ξεχωριστή και τεράστια συλλογή στο face με ειρωνικές και ενίοτε προσβλητικές φωτογραφίες αλλά δεν μπορώ να μην συμφωνήσω με τους από πάνω. Θέλω να σε δω να συναντήσεις πάθρισκο σαν τον Πασπαρόγατο να μη μπορείς να του πεις τίποτα (Δεν άντεξα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Τούφα με το σκεπτικό αυτό επειδή γίνανε σταυροφορίες (παίζω Vampire:Dark Ages Nosferatu στην Δ' Σταυροφορία fuck yeah) πρέπει να καταδικάσουμε όλους του χριστιανούς. Ρε αγόρι μου σου λέω σεβάσου το Πάσχα τίποτε άλλο που σκατά κόλλησαν οι Μουσουλμάνοι της Θράκης; (που στην τελική έχουν την ελευθερία και επιβάλουν την Σαρία που δεν επιτρέπεται σε κανένα άλλο κράτος στην Ευρώπη) Ξεκόλλα, άραξε γιατί μόλις έσκασα το πρώτο τσιγάρο μετά από καιρό, δε ποστάρω άλλο θα τριπάρω με τα comment αυτού του θρέντ. Γιατι να σεβαστω κατι που δεν σεβεται τους αλλους ανθρωπους? Δεν βλεπω καποιον λογο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totem_lost Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Ναι μαζί με τα συσσίτια και τις ελεημοσύνες έχωσαν και 300 χιλιάρικα για να βγάλουν τον Εφραίμ από τη στενή. Τεσπα γουατέβερ! Bitterballen; Μην ξεράσω! zeniath σωστός πάω και εγώ για ένα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Μια παρέμβαση πασπαρόγατου στο θρεντ θα ήταν epic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Ρε αγόρι μου σου λέω σεβάσου το Πάσχα τίποτε άλλο δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει που είναι πάσχα με το να γράφουμε εδώ. Λες και πρέπει να τα διαβάσετε υποχρεωτικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Ναι μαζί με τα συσσίτια και τις ελεημοσύνες έχωσαν και 300 χιλιάρικα για να βγάλουν τον Εφραίμ από τη στενή. Τεσπα γουατέβερ! Bitterballen; Μην ξεράσω! Τι θες? Herring? Οπου θες θα παμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Τι θες? Herring? Οπου θες θα παμε. Θέλω Earring Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Για το μάτιασμα/ξεμάτιασμα τι γνώμη έχετε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Για το μάτιασμα/ξεμάτιασμα τι γνώμη έχετε?? Μούφες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totem_lost Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Γιατί μούφες zeniath? Κάποιος από εδώ μέσα μπορεί και να τα πιστεύει, σεβάσου τον γαμώτο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 αφού ξεκίνησε το πανηγύρι, ορίστε κι από μένα με αγάπη: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Το ότι η εκκλησία σιτίζει άστεγους και άπορους, (όταν δεν έχει δώσει φράγκο απο την αμύθητη της περιουσία για τίποτα, αλλά τέσπα), σημαίνει οτι υπάρχει/υπήρχε ποτέ Χριστός/Παναγία/Ορθοδοξία κτλ; Μας ενδιαφέρει η εκκλησία να ασκει το λειτούργημά της. Το αν υπήρξαν τα παραπάνω πρόσωπα είναι αποδεδειγμένο ιστορικά. Αυτό που δεν ειναι αποδεδειγμένο είναι αν η ιδιότητα των προσώπων αυτων είναι αυτή που υποστηρίζει η ορθοδοξία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις