benign Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Για ευνουχο τον επαιρνες τον Μαριδακη αν εισουν Ρωμαιος υπατος Cossutius? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Ωραίος είσαι ρε τουφα. ... Στην κόλαση θα καείς! Και θα τον κάνουν και bleu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Για ευνουχο τον επαιρνες τον Μαριδακη αν εισουν Ρωμαιος υπατος Cossutius? Καταρχην δε με ενδιαφέρουν τα στρατιωτικά αξιώματα. Πολλές ευθήνες. 2ον ο Μαριδάκης για ευνούχος δε κάνει, για δουλος-εραστής επίσης δε κάνει, για μονομάχος με τίποτα...Πιθανόν θα τον έβαζα να λέει τα νέα της ημέρας έξω από τη Συγκλητο (αν έχεις δει το Rome θυμησου τον χοντρο τυπο που κάνει αυτη τη δουλειά :-P) που άμα ηταν άσχημα θα τον έβαζε ο κόσμος να καθαρίζει τα λουτρά και τις δημοσιες τουαλέτες :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 το πήρατε το φως ρε παλιο@$#(&^@$%^; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kabamaru21 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 εγω έσβηνα επίτηδες την λαμπαδα μου και ζήταγα φως απο γκομεναρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 εγω έσβηνα επίτηδες την λαμπαδα μου και ζήταγα φως απο γκομεναρες Οριστε που καταλλήγουμε κυριοι. Οσοι είστε άθεοι και κατά του Χριστιανισμού, χάνεται την ευκαιρία να γνωρισετε γκομεναρες σβηνοντας επιτηδες τη λαμπάδα σας. Πέρασαν 50 σελίδες, δε ξέρω και εγω πόσα μνματα, πόσοι τσακωμοί, για να καταλλήξουμε σε αυτό... ΡΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. Υ.Γ- Οι μισοί από εδω θα ασπαζόντουσαν και τον Θεό εξωγηινο (για μια βραδυά)για να περάσουν ένα βράδυ με κανα ξέκωλο :mrgreen: Υ.Γ- Ενα άλλο 20% θα ασπαζόταν τον Θεό γάβρο/βάζελο/χανουμ μπουρεκ κτλ κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Χριστός ανέστη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Οπως εγραψε και η Γερμανου στο τουιτερ, "Καλη Ανασταση, κυριολεκτικα (!) και μεταφορικα". Δε ξερω για σας, αλλα εγω μετα το πρωινο χε...μο, αισθανομαι ξαναγεννημενος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 αθεοι,χριστιανοι,βουδιστες,μουσουλμανοι ορματε στο κοκορετσι να 'ουμε!!! Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 καλή ανάσταση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FedonasP Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Χριστός ανέστη! αυτό το λες εσυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Χριστός ανέστη! Εχεις αποδειξεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Εχεις αποδειξεις; screenshot or it didn't happen? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις