Toufas Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Καλό είναι να μην γίνεται σπέκουλα κατά των θρησκειών ειδικά τέτοιες ημέρες. Είναι πρόκληση να ανοίγεις τέτοιο θέμα μεγάλη Πέμπτη, ακόμα και αν το κάνεις με αγαθή προαίρεση. Ναι είναι προκλητικό. Και στην τελική δεν παίρνουν από κανέναν άδεια αν θα πιστέψουν και που μέχρι βέβαια το σημείο που δεν επιβαρύνουν τους άλλους. Είναι σαν να λέμε "είμαι ελεύθερος να σχολιάζω την κοπέλα σου που είναι χοντρή και άσχημη, γνώμη μου είναι και την εκφράζω ελεύθερα" Η γνώμη μπορεί να είναι ελεύθερη αλλά πολλές φορές είναι καλό να την κρατάς για τον εαυτό σου. Ε ναι, ειναι γνωστο πως οι θρησκοι στην ελλαδα, της θρησκειας της αγαπης ειναι ατομα που κρατανε τις γνωμες τους για τον εαυτο τους. Τοτεμ, ποτε θα πας κατω ελλαδα? Θα σε υποδεχτουν και εσενα σαν αρχηγο κρατους οπως το αγιο φως τους? Να ξερω να μην παμε την ιδια μερα.
Sarandis Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Καλό είναι να μην γίνεται σπέκουλα κατά των θρησκειών ειδικά τέτοιες ημέρες. ... ... Είναι σαν να λέμε "είμαι ελεύθερος να σχολιάζω την κοπέλα σου που είναι χοντρή και άσχημη, γνώμη μου είναι και την εκφράζω ελεύθερα" Όμοια πράγματα.
Bspus Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Σκεψου ποσο διαφορετικα θα ηταν τα πραγματα τωρα αν δεν ειχαμε τον σκοταδισμο της εκκλησιας στον μεσαιωνα. Ποσοι πολεμοι δεν θα ειχανε γινει. Οι πολεμοι γινονται για οικονομικους/πολιτικους λογους, οχι θρησκευτικους. Η θρησκεια ειναι απλως η αφορμη αρκετες φορες. Οι πολεμοι θα ειχαν γινει παλι με αλλες αφορμες και συνθηκες αλλα για τους ιδιους λογους κατα βαθος
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Η ύπαρξη του Θεού αποτελεί ψυχική ανάγκη του ανθρώπου. ούτε αυτό είναι ανάγκη. Ίσως σε κάποιους αλλά για τον μέσο άνθρωπο όχι
Teaser Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Τα εχω διαβασει πιο πολλες φορες απο οτι νομιζεις. Αν η εκκλησια εκανε το κουμαντο της στον κληρο της δεν θα με ενδιεφερε. Απο την στιγμη που η Ελληνικη εκκλησια Α.Ε. (1)δεν πληρωνει φορους, (2)κατεχει περιουσια που θα ζηλευαν και βασιλιαδες και ΕΓΩ πληρωνω για τους μισθους της, νομιζω οτι μπορω να επικρινω τι κανει. Η φωτο στην πρωτη σελιδα θα επρεπε να ηταν σαν απαντηση προς καθε φονταμενταλιστη. Για τα (1) και (2) έχεις κάποια συγκεκριμένα στοιχεία; Ρωτάω καλοπροαίρετα, σε έναν διάλογο είναι σημαντικός ο διαχωρισμός τεκμηριωμένης άποψης - ράδιο αρβύλα
totem_lost Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Ναι είναι προκλητικό. Και στην τελική δεν παίρνουν από κανέναν άδεια αν θα πιστέψουν και που μέχρι βέβαια το σημείο που δεν επιβαρύνουν τους άλλους. Η γνώμη μπορεί να είναι ελεύθερη αλλά πολλές φορές είναι καλό να την κρατάς για τον εαυτό σου. Και φαντάζομαι αυτές οι φορές είναι εκείνες που δεν συμφωνούμε ε; Δηλαδή άμα σου πω οτι είμαι ΠΑΣΟΚος και είναι προκλητικό για μένα να λές τον Παπανδρέου μαλάκα, θα το βουλώσεις και θα κρατήσεις την άποψη σου για τον εαυτό σου; Το επιχείρημα είναι μεγάλη εβδομάδα και σκανδαλίζεται το ποίμνιο οκ το καταλαβαίνω. Αρκεί αυτό να σημαίνει οτι από Δευτέρα λέω ξανά τις απόψεις μου σε όσους ενδιαφέρονται!
Toufas Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Μα είμαι ελεύθερος να σε βρίζω! Έτσι δε πάει; Oh wait no its called respect of each other, awwww never mind. Πρέπει να είσαι λίγο πίσω έτσι; Είπα εγώ ότι είμαι θρήσκος; Είπα να σέβεσαι κάποια πράγματα. Αν αυτό ξαφνικά με κάνει Αλβανό, Παναθηναϊκό και Θρήσκο που κόλλησε AIDS από μια πόρνη που βλέπω μετά την εξομολόγηση δε ξέρω πως το έβγαλες το συμπέρασμα. Το να είσαι άθεος και να το λες ανοιχτά προσβάλλοντας τους άλλους πρέπει να σου ανοίγει τους ορίζοντες. Πες μας και άλλα σοφέ γέροντα Τούφα. Πως σεβεται ο θρησκος στην ελλαδα τον αλλο θρησκο της θρακης που ειναι μουσουλμανος? Το να εισαι χριστιανος και να το λες ανοιχτα, και να επιβαλουν τα πιστευω σου στους αλλους πρεπει να τους ανοιγει τους οριζοντες. Παιδια ενας ενας.
strat92man Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Όλοι οι Άθεοι ΠΑΝΤΑ το Πάσχα ξεκινάνε το χαβά τους..πλέον έχουν κουράσει.. μπορεί κάποιος που δεν πιστεύει να μου πεί γιατί το Πάσχα τους πιάνει αυτή η μανία ;(σοβαρα)
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Απο μικρός , ενώ πίστευα στον Χριστιανισμο , είχα παρα πολλές απορίες. Μεγαλώνοντας , έχασα την πίστη στον Χριστιανισμό ( όχι στον Θεό) , και πιστευω ότι είναι μεγάλο ψέμα πράγματα όπως τα θαύματα , οι μυροβλητές , η Ανάσταση , και πολλά άλλα.... Για να μην πω για το Άγιο Φως..... Τι γνώμη έχετε? Άμα δεν πιστεύεις στα θαύματα και στην ανάσταση, τότε δεν γίνεται να πιστεύεις στον Χριστό Όλοι οι Άθεοι ΠΑΝΤΑ το Πάσχα ξεκινάνε το χαβά τους..πλέον έχουν κουράσει.. μπορεί κάποιος που δεν πιστεύει να μου πεί γιατί το Πάσχα τους πιάνει αυτή η μανία ;(σοβαρα) Υπάρχει κάτι που λέγεται επικαιρότητα, πιστεύω θα τόχεις ξανακούσει
Toufas Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Totem το εχω σκεφτει καιρο να ερθω εκει να παμε για bitterballen απο τις πιο παλιες μας κουβεντες.
Cossutius. Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Όπα οπα... Νομίζω πως έχουμε παρεξηγήσει καποιες καταστάσεις. Οκ και εμένα δε μου αρέσει ο τρόπος συμπεριφοράς ΚΑΠΟΙΩΝ εκ των ΦΟΡΕΩΝ της θρησκειας και της εκκλησίας μας, αλλά η ύπαρξή της στη δεδομένη δύσκολη χρονικη στιγμή έχει τεράστια αξία. Καθημερινά χιλιάδες άνθρωποι σιτίζονται από την εκκλησία, χιλιάδες ευρώ καταλήγουν σε φτωχούς μέσω της ελεημοσύνης που δίνουν οι ενορίες. Ακόμα και δάνεια πληρώνονται. Χιλιάδες μπουκάλες αίμα διδονται σε τραυματίες με μπροστάρη και οργανωτή την Ελληνικη ορθόδοξη εκκλησία. Ας μην ειμαστε μηδενιστές. ΜΑΚΑΡΙ όλοι οι φόροι που πληρώνουμε να έπιαναν τόπο. Αν μη τι άλλο της εκκλησίας τα τελευταία χρόνια πιάνουν αρκετά. Οσο για τις αμυθητες περιουσίες, νομίζω πως μπερδεύουμε κάποια πράγματα ακόμα. Η γη αυτή τη στιγμή έχει ελάχιστη αξία. Η Εκκλησία έχει αρκετή γη. Επίσης έχει και χρυσό αλλά αυτός βρίσκεται κατά βάση στο Αγ. Ορος. Δε το λέω εγω. Γενικά κάνουμε το λάθος και κρινουμε εναν τέτοιο φορέα επειδή οι εκπρόσωποί του κατά μεγάλο ποσοστό έχουν πλουτίσει..
Praetorianos Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Αλλα ενταξει,τωρα,μην το παρεις σαν αρνητικη κριτικη,υπαρχουν πολλοι ινσομνιτες που πιστευουν,επρεπε σημερα ειδικα που ειναι σημαντικη μερα για οσους πιστευουν να το θιξεις?Ας ειμαστε λιγο ευγενικοι και διακριτικοι. Μπράβο τελειώσατε να διαφημίζετε πόσο cool είστε που είστε άθεοι; Μπορείτε να σεβαστείτε όσους πιστεύουν και είναι Άγιες μέρες για αυτούς; Προπαγανδιστής άθεος, γουστάρω όσο τίποτα να πετύχω κάποιον σε κοινή παρέα για να κάνω χαβαλέ, έχω ξεχωριστή και τεράστια συλλογή στο face με ειρωνικές και ενίοτε προσβλητικές φωτογραφίες αλλά δεν μπορώ να μην συμφωνήσω με τους από πάνω. Δηλαδή ντάξ, 360 μέρες το χρόνο μπορούμε να τους πειράξουμε, πρέπει να τις κάνουμε 365? ΥΓ Συμφωνώ με benign στο ότι ΔΕΝ πρέπει να σπαμμάρουμε χριστιανούς το Πάσχα. Χο, ποιος να το 'λεγε
Toufas Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Όλοι οι Άθεοι ΠΑΝΤΑ το Πάσχα ξεκινάνε το χαβά τους..πλέον έχουν κουράσει.. μπορεί κάποιος που δεν πιστεύει να μου πεί γιατί το Πάσχα τους πιάνει αυτή η μανία ;(σοβαρα) Επειδη τον υπολοιπο καιρο δεν μας τα πρηζουν τοσο? Τeaser, χρυσοβουλα. Προπαγανδιστής άθεος, γουστάρω όσο τίποτα να πετύχω κάποιον σε κοινή παρέα για να κάνω χαβαλέ, έχω ξεχωριστή και τεράστια συλλογή στο face με ειρωνικές και ενίοτε προσβλητικές φωτογραφίες αλλά δεν μπορώ να μην συμφωνήσω με τους από πάνω. Δηλαδή ντάξ, 360 μέρες το χρόνο μπορούμε να τους πειράξουμε, πρέπει να τις κάνουμε 365? ΥΓ Συμφωνώ με benign στο ότι ΔΕΝ πρέπει να σπαμμάρουμε χριστιανούς το Πάσχα. Χο, ποιος να το 'λεγε Ναι αλλα μπηκανε στο thread "χριστιανισμος ενα ψεμμα?" Δεν τους αναγκασε κανεις να μπουνε σημερα εδω.
zeniath Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Τούφα με το σκεπτικό αυτό επειδή γίνανε σταυροφορίες (παίζω Vampire:Dark Ages Nosferatu στην Δ' Σταυροφορία fuck yeah) πρέπει να καταδικάσουμε όλους του χριστιανούς. Ρε αγόρι μου σου λέω σεβάσου το Πάσχα τίποτε άλλο που σκατά κόλλησαν οι Μουσουλμάνοι της Θράκης; (που στην τελική έχουν την ελευθερία και επιβάλουν την Σαρία που δεν επιτρέπεται σε κανένα άλλο κράτος στην Ευρώπη) Ξεκόλλα, άραξε γιατί μόλις έσκασα το πρώτο τσιγάρο μετά από καιρό, δε ποστάρω άλλο θα τριπάρω με τα comment αυτού του θρέντ.
Tilemaxx Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Το ότι η εκκλησία σιτίζει άστεγους και άπορους, (όταν δεν έχει δώσει φράγκο απο την αμύθητη της περιουσία για τίποτα, αλλά τέσπα), σημαίνει οτι υπάρχει/υπήρχε ποτέ Χριστός/Παναγία/Ορθοδοξία κτλ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις