Προς το περιεχόμενο

Χριστιανισμός....το μεγάλο ψέμα?

zazik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κάτσε, να αναπτυχθείς θέλεις ή να βοηθήσεις τους συνανθρώπους και την κοινωνία να γίνουν καλύτεροι;

Έχει διαφορά.

Και τώρα θα πεις "εννοούσα πνευματική ανάπτυξη"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 474
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Να βοηθήσω την κοινωνία φυσικά , εγώ μια χαρά είμαι ,θέλω ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ γίνεται?

Ανεξαρτήτως :

Χρώματος

Θρησκείας

Πολιτικών και σεξουαλικών προτιμήσεων

Ομάδας

Φύλλου

..

...

...

..

Όχι σου λέω εγώ, δεν γίνεται. Δεν θα υπάρξει ποτέ το τέλειο εδώ πέρα. Αυτό δεν καταλαβαίνουν οι περισσότεροι.

Αυτό μου θυμίζει μια συζήτηση σε ένα άλλο φόρουμ που δεν πάει να ψυφίσει στις εκλογές επειδή δεν άλλαξε τίποτα 40 χρόνια...

και ρε άρχοντα επειδή δεν είναι τέλειο τίποτα εδώ πέρα θα πεί ότι παραίτησε της προσπαθείας;

Να βοηθήσω την κοινωνία φυσικά , εγώ μια χαρά είμαι ,θέλω ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ γίνεται?

Ανεξαρτήτως :

Χρώματος

Θρησκείας

Πολιτικών και σεξουαλικών προτιμήσεων

Ομάδας

Φύλλου

..

...

...

..

γίνεται, αν σταματήσετε όλοι να πιστεύετε σε θρησκείες (που σας απομονώνουν σας ομαδοποιούν και σκοτώνεστε.. βλέπε τζιχάντ βλέπε τι γίνεται με το άγιο φως βλέπε τους πολέμους στα βαλκάνια βλέπε τους πολέμους στην αφρική κτλ κτλ και εκτος αυτού σας περιορίζουν και την σκέψη "όλα τα φρόντισε ο θεός" -δηλαδή μια ομάδα από γέροντες που βγάλανε κάποια συμπεράσματα και τα βάλανε σε ένα βιβλίο που είναι δήθεν ο λόγος του θεού και μετά άλλοι γέροντες να τα μεταφράζουν κατά καιρούς ως θέλουν-

άρα όλα μια χαρά να μην πολυψαχνομαι... και γενικότερα να ακολουθείς εντολές για να τις ακολουθείς...

όχι! το να μην πιστεύεις σε καμια θρησκεία δεν σημαίνει ότι είσαι ασύδοτος ... (άσχετο αν μερικοί ασύδοτοι βρίσκουν μαξιλαράκι στο να δηλώνουν άθεοι)

η ιδέα του σωστού του καλού και του ωραίου καθώς και η ιδέα τις αρετής υπάρχει ανέκαθεν στην ανθρώπινη λογική .. και μάλιστα είναι κληρονομιά από τους προγόνους μας όπως η έννοια του να είναι ο νομος μέσα στον άνθρωπο και όχι γραμμένος στα χαρτιά.. ασχέτως αν η σύχρονη "ελληνική" παιδεία δεν ασχολείται καθόλου με αυτές τις ιδέες ως προς την μέθοδο διδασκαλίας και γενικά την ουσία τους... και περιορίζεται σε έναν χρησιμοθηρικό χαρακτήρα διαλέγοντας μερικά κείμενα και ψάχνοντας υποκείμενο ρήμα αντικείμενο.

καμια ελληνική παιδεία.-

Αυτό μου θυμίζει μια συζήτηση σε ένα άλλο φόρουμ που δεν πάει να ψυφίσει στις εκλογές επειδή δεν άλλαξε τίποτα 40 χρόνια...

και ρε άρχοντα επειδή δεν είναι τέλειο τίποτα εδώ πέρα θα πεί ότι παραίτησε της προσπαθείας;

Άλλο να προσπαθείς για το καλύτερο. Δεν είπα ότι δεν γίνεται να βελτιωθεί η κοινωνία, αλλά το τέλειο που νομίζουν πως θα εφεύρουν μερικοί και όλα θα πηγαίνουν καλά δεν γίνεται να υπάρξει...

Ακόμη και αν καταργούνταν οι θρησκείες.

Μεταξυ 11.30 και 12.20 που εισασταν ολοι οι αθεοι;Μηπως ψελνατε το Χριστος Ανεστη ή ειχατε πεσει με τα μουτρα στην μαγειριτσα.

Εγώ έπαιζα Mass Effect 3, δεν ξέρω για τους άλλους...

Μαγειρίτσα είχε κατά τις 9, πιο μετά μου πέφτει πολύ βαριά και δεν μπορώ να κοιμηθώ μετά, ειδικά όταν έχω τσακίσει και ένα ταψί παϊδάκια το μεσημέρι.

Μεταξυ 11.30 και 12.20 που εισασταν ολοι οι αθεοι;Μηπως ψελνατε το Χριστος Ανεστη ή ειχατε πεσει με τα μουτρα στην μαγειριτσα.

Πηγα εκκλησια,(απ'εξω, ΚΑΙ δεν πηρα λαμπαδα, η εκκλησια τα πωλουσε 5 ευρω, οχι τιποτα αλλο, δεν κοβανε αποδειξη για την εφορια) και εθαυμαζα τα μπαμ μπουμ που πετουσαν καμια 100ρια ατομα. Στην περιοχη μου δεν ειχε πολλα πυροτεχνηματα .

*Και παρηγγειλα σουβλακι 23:45 απο τη μαμακα και ετρωγα στην εκκλησια απ'εξω. Δεν ξερω αλλα ολοι με κοιτουσαν, μαλλον ειχα παραβαλει τζατζικι.

Φετος δεν μπορεσα να δωσω το αγιο φως μου με τον αναπτηρα λογο το οτι δεν πηρα λαμπαδα, μαλλον γι'αυτο σε πολλους δεν ειχε παει καλα ο περσινος χρονος.

Sent from my iPhone using Insomnia

μπααα

μια 10σελιδη εγραφα

μην νομιζεις 3-4 κουταλίες μαγειρίτσα τσιμπισα για αποφυγη της μουρμούρας

αλλα εσυ για πες μας

τι εκανες?

Σου πω, η μαγειριτσα είναι φετιχ, προσπαθούμε να την τρώμε περισσότερες φορές τον χρόνο.;ρ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...