Επισκέπτης Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Επικαλείσαι τη δημοκρατία τη στιγμή που ασχολείσαι με το πότε και το πως εκφράζει ο καθένας την άποψη του για ένα θέμα. Irony much? Kακό είναι να είσαι κολλημένος με δόγματα και ιδεολογίες αλλά ακόμα χειρότερο είναι όταν φοβάσαι ακόμη και να το κάνεις με ευθείς τρόπους, και ψάχνεις άλλες, πλάγιες οδούς. Γιατί αν ήταν π.χ ένας φανατικός κομμουνιστής ο ιδιοκτήτης αυτού του ιστοτόπου ίσως να είχε το θάρρος να βάλει εκεί κολλημένο ένα θέμα "ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΜΑΣ" και να είχε μέσα αποκόμματα του ριζοσπάστη. Και η γριά είναι κολλημένη με το δόγμα της αλλά κι αυτή το κάνει με ευθύ τρόπο. Σου λέει "κύριε αυτό πιστεύω" και μάλιστα το πιστεύει χωρίς να κρύβεται, και τις 365 μέρες του χρόνου. Δεν χρειάζεται να αυτο-γελοιποποιείται παίζοντας κρυφτούλι σαν να ήταν στην παιδική χαρά. Που προσπαθώ να καταλήξω: ότι ο κανονικός moderator και αυτήν, αλλά και τις υπόλοιπες φορές θα έγραφε "συγνώμη φίλε, αυτό το θέμα το έχουμε ξανασυζητήσει" και θα έβαζε και μερικά links από τις άλλες -πανομοιότυπες- δημοσιεύσεις, τις περσινές, τις προπέρσινες κλπ κλπ. Κι αν ήταν και τόσο δημοφιλές αυτό το θέμα θα το είχε "καρφιτσώσει" κιόλας, όπως δηλαδή έχει κάνει και στα νήματα με τις "φωτογραφίες" ή το "χαρίζεται". Ενώ τώρα για δες: παίζει "κρυφτούλι", θέλει να είναι "προοδευτικός" δήθεν, αλλά δεν έχει τα κότσια να ανοίξει τέτοια μέτωπα στ' αλήθεια. Έτσι περιορίζεται στο -κλασικό- μέτωπο της Μ.Τετάρτης και της Μ.Παρασκευής. Είναι και ο ίδιος ταλιμπάν ενός είδους, η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος. Αλλά δεν είναι ούτε καν "ευθύς" ταλιμπάν σαν τους υπόλοιπους. Δεν έχει το θάρρος ούτε να υποστηρίξει μέχρι τέλους τα ιδεολογήματά του. Ανοιχτά και χωρίς φόβο και πάθος. Είναι ο "αναρχικός" της... Μεγάλης Εβδομάδας. Τις υπόλοιπες μέρες απλώς το παίζει χωροφύλακας της κακιάς ώρας για να γιατρεύει τον εγωισμό του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Και πως ακριβώς ξεκίνησαν να υπάρχουν ολα αυτά τα μυστήρια; Αναφέρονται σε κάποιο κείμενο της αγίας γραφής (που δέχονται όλοι οι πιστοί οτι περιέχει το λόγο του Θεού), ή απλώς καθιερώθηκαν από ορισμένους ιερείς, οι οποίοι αποφάσισαν με βάση απλά με τις προσωπικές τους ερμηνείες των ιερών κειμένων (ή και με βάση οποιοδήποτε άλλο δικό τους κριτήριο); Συγνώμη ρε μαν, αλλά αυτά είναι στην ύλη των θρησκευτικών του γυμνασίου! Μέχρι κι εγώ τα ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Που προσπαθώ να καταλήξω: ότι ο κανονικός moderator και αυτήν, αλλά και τις υπόλοιπες φορές θα έγραφε "συγνώμη φίλε, αυτό το θέμα το έχουμε ξανασυζητήσει" και θα έβαζε και μερικά links από τις άλλες -πανομοιότυπες- δημοσιεύσεις, τις περσινές, τις προπέρσινες κλπ κλπ. Κι αν ήταν και τόσο δημοφιλές αυτό το θέμα θα το είχε "καρφιτσώσει" κιόλας, όπως δηλαδή έχει κάνει και στα νήματα με τις "φωτογραφίες" ή το "χαρίζεται". Ενώ τώρα για δες: παίζει "κρυφτούλι", θέλει να είναι "προοδευτικός" δήθεν, αλλά δεν έχει τα κότσια να ανοίξει τέτοια μέτωπα στ' αλήθεια. Έτσι περιορίζεται στο -κλασικό- μέτωπο της Μ.Τετάρτης και της Μ.Παρασκευής. Είναι και ο ίδιος ταλιμπάν ενός είδους, η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος. Αλλά δεν είναι ούτε καν "ευθύς" ταλιμπάν σαν τους υπόλοιπους. Δεν έχει το θάρρος ούτε να υποστηρίξει μέχρι τέλους τα ιδεολογήματά του. Ανοιχτά και χωρίς φόβο και πάθος. Είναι ο "αναρχικός" της... Μεγάλης Εβδομάδας. Τις υπόλοιπες μέρες απλώς το παίζει χωροφύλακας της κακιάς ώρας για να γιατρεύει τον εγωισμό του. Σκέψου να μη βαριόμουν να τσεκάρω τα θρεντ, ολόκληρο μανιφέστο θα μου αποδίδανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Off topic Έτσι είναι ο διαιτητής σε μια αμφισβητούμενη φάση φταίει όπως και να έχει , βασικά εδώ που τα λέμε φταις Luci ,για αυτό κάνε στην άκρη και ασε μας να σφαχτούμε με την ειρωνεία On topic Νομίζω πως το έχουμε εξαντλήσει το θέμα και δεν πρόκειται κανείς να αλλάξει γνώμη επειδή διάβασε ένα θρεαντ. Το όλο θέμα ήταν να μην προκαλούμε τον άλλον κάτι που αποδεδειγμένα δεν μπορούν να κάνουν ουτε οι άθεοι ούτε οι μη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Σκέψου να μη βαριόμουν να τσεκάρω τα θρεντ, ολόκληρο μανιφέστο θα μου αποδίδανε. Εσυ εισαι ο κανονικος moderator? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 ρε νικ, πόσες περιττές λέξεις χρησιμοποιείς... Εσυ εισαι ο κανονικος moderator? <br class="Apple-interchange-newline"> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Αρχίσαμε σιγά σιγά και τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Γιατί άραγε; Εγώ πάντως δεν το έκανα. Anyway, για τρίτη φορά. Η γυναίκα έχει το δικαίωμα της ιεροσύνης εάν το θέλει στην μορφή που έχει θεσμοθετηθεί απο την εκάστοτε εκκλησία...αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Ο Χριστιανισμός υπόσχεται "τον παράδεισο" στους πιστούς του με ότι και αν αυτό απαιτεί και συνεπάγεται. Η γυναίκα και ο άνδρας έχουν 100% ΙΣΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ σε αυτή την υπόσχεση (ΕΙΤΕ ΓΙΝΟΥΝ ΙΕΡΕΙΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ). Όχι μόνο έχουν 100% δικαίωμα αλλά για να το επιτύχουν αυτό γίνεται ΜΟΝΟ μέσω του γάμου στον οποίον λειτουργούν πλέον ως ένα σώμα και μία ψυχή. Το αν φτάσεις σε αυτόν τον προορισμό "νυμφευόμενος τον Κύριο" ή μέσω του κανονικού γάμου δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΑΦΟΡΑ. Το πρώτο είναι μάλλον και πιο δύσκολο. Άρα πως ακριβώς αδικείται η γυναίκα ξαναρωτώ; Ο άνδρας Ιερέας πρέπει να υπηρετήσει τον Χριστιανισμό χωρίς συντροφικότητα, χωρίς οικογένεια, χωρίς κοσμική ζωή(μόνο οι χαμηλόβαθμοι μπορούν "κατ οικονομίαν" να παντρευτούν ΠΡΙΝ χειροτονηθούν εφ'όσον τους ΔΩΣΕΙ ΑΔΕΙΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥΣ να χειροτονηθούν). Η γυναίκα η οποία θα επιλέξει την κοσμική ζωή ΔΕΝ χρειάζεται να το κάνει αυτό (ούτε ο άνδρας φυσικά) για να φτάσει στον απόλυτο προορισμό που υπόσχεται ο χριστιανισμός. Άρα...πως ακριβώς αδικείται η γυναίκα; Εγώ θα έλεγα ότι ίσα ίσα ο άνδρας έχει μια υποχρέωση παραπάνω. Συνεχίζουν οι προσωπικοι χαρακτηρισμοί και αρχίσανε και κάποιες υπόνοιες ειρωνίας. Γιατί άραγε; Σοβαρό θέμα βρήκες...το μαύρο που φοράνε οι παπάδες. Μαύρο καταρχήν φοράνε στη προσωπική τους ζωή γιατί ακριβώς περιμένουμε απο αυτούς να είναι πρότυπο ταπεινοφροσύνης. Στην Εκκλησία όλο και κάποιο στολίδι φοράνε (τα πετραχήλια) οπότε που είναι το πένθιμο; Και εγω θα μπορούσα να ειρωνευτώ και μετά να ισχυριστώ ότι το προκαλείς μόνος σου...άνετα...αλλά δεν το έκανα. Όπως είπα εγώ δεν έχω κολλήματα. Διαβάζω τα ΠΑΝΤΑ. Εσύ όπως αποδεικνύεις παρακάτω (για τον Απ Παύλο) επιδικνύεις πλήρη άγνοια των όσων αντιτίθεσαι. Ωραία, και όταν σήμερα όλη η Ευρώπη προοδεύει εμείς πλακωνόμαστε μεταξύ μας και ακόμα ψάχνουμε να βρούμε ποιός τα έφαγε, επαναπαυόμενοι στα όσα έκανα οι πρόγονοί μας πρίν 3000 χρόνια. Μια χαρά. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη παραποίηση απο το να αφαιρείς τα συμφραζόμενα για να παρουσιάσεις μια φράση όπως σε βολεύει. Η επιστολή αυτή είναι προς τον Τιμόθεο που ήταν συνεργάτης του Απ.Παύλου ο οποίος βρισκόταν σε ιεραποστολή στην Έφεσο. Η επιστολή αφορούσε σε οδηγίες για την λειτουργία της Εκκλησίας υπο τις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ που επικρατούσαν στη περιοχή. Δεν αποτελούν γενική οδηγία λοιπόν. και για να μην υπάρχουν αμφιβολίες: Οι γυναίκες όπως και οι άνδρες κλήθηκαν να υπηρετούν τους άλλους, αποδεικνύοντας την καρποφορία του Άγιου Πνεύματος ( Επιστολή προς Γαλάτας 5:22-23), και να κηρύσσουν το Ευαγγέλιο στους απολωλότες (Ματθαίον 28:18-20; Πράξεις 1:8; Α’ Πέτρου 3:15). εμ, το 5:22-23 λεει : 22 Ο καρπός, όμως, του Πνεύματος είναι: Αγάπη, χαρά, ειρήνη, μακροθυμία, καλοσύνη, αγαθοσύνη, πίστη, πραότητα, εγκράτεια· 23 ενάντια στους ανθρώπους αυτού του είδους δεν υπάρχει νόμος. τα αλλα: ματθαιος: 18 Και καθώς ο Ιησούς τους πλησίασε, τους μίλησε, λέγοντας: Δόθηκε σε μένα κάθε εξουσία στον ουρανό και επάνω στη γη. 19 Αφού, λοιπόν, πορευτείτε, κάντε μαθητές όλα τα έθνη, βαπτίζοντάς τους στο όνομα του Πατέρα και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος, 20 διδάσκοντάς τους να τηρούν όλα όσα παρήγγειλα σε σας· και δέστε, εγώ είμαι μαζί σας όλες τις ημέρες, μέχρι τη συντέλεια του αιώνα. Αμήν. πραξεις: αλλά, θα πάρετε δύναμη, όταν έρθει επάνω σας το Άγιο Πνεύμα· και θα είστε μάρτυρες για μένα και στην Ιερουσαλήμ και σε ολόκληρη την Ιουδαία και στη Σαμάρεια, και μέχρι το τελευταίο άκρο τής γης. πετρου: 15 αλλά «αγιάστε τον Κύριο τον Θεό» μέσα στις καρδιές σας· και να είστε πάντοτε έτοιμοι σε απολογία με πραότητα και φόβο, προς καθέναν που ζητάει από σας λόγο για την ελπίδα που είναι μέσα σας· Αυτο που θες να πεις ειναι πανω κατω κατι σαν και αυτο: http://www.gotquestions.org/Greek/Greek-women-pastors.html Αλλα εχουμε τα εξης ωραια : Α Κορινθίους 14: 32 Τα δε πνεύματα των προφητών υποτάσσονται στους προφήτες· 33 επειδή, ο Θεός δεν είναι Θεός ακαταστασίας, αλλά ειρήνης, όπως σε όλες τις εκκλησίες των αγίων. 34 Οι γυναίκες σας ας σιωπούν μέσα στις εκκλησίες· επειδή, δεν είναι επιτρεπτό σ' αυτές να μιλάνε, αλλά να υποτάσσονται, όπως λέει και ο νόμος. 35 Αλλά, αν θέλουν να μάθουν κάτι, ας ρωτούν τούς άνδρες τους στο σπίτι· επειδή, είναι αισχρό σε γυναίκες να μιλάνε μέσα σε εκκλησία. 36 Μήπως από σας βγήκε ο λόγος τού Θεού ή σε μόνους εσάς έφτασε; 37 Αν κάποιος νομίζει ότι είναι προφήτης ή πνευματικός, ας μάθει εκείνα που σας γράφω, ότι είναι εντολές τού Κυρίου· Α Τιμόθεο: 9 Το ίδιο και οι γυναίκες, με ενδυμασία σεμνή, να στολίζουν τον εαυτό τους με συστολή και σωφροσύνη, όχι με πλέγματα ή χρυσάφι ή μαργαριτάρια ή πολυτελή ενδυμασία· 10 αλλά, με έργα αγαθά (αυτό που ταιριάζει σε γυναίκες, οι οποίες δημόσια φανερώνουν θεοσέβεια). 11 Η γυναίκα ας μαθαίνει μέσα σε ησυχία με κάθε υποταγή· 12 σε γυναίκα, όμως, δεν επιτρέπω να διδάσκει ούτε να αυθεντεύει επάνω στον άνδρα, αλλά να ησυχάζει. 13 Επειδή, ο Αδάμ πλάστηκε πρώτος, έπειτα η Εύα. 14 Και ο Αδάμ δεν απατήθηκε· αλλά, η γυναίκα, αφού εξαπατήθηκε, διέπραξε παράβαση· 15 όμως, θα σωθεί διαμέσου τής τεκνογονίας, αν μείνουν στην πίστη και αγάπη και αγιασμό με σωφροσύνη. 9 Ως χήρα ας καταγράφεται εκείνη που είναι όχι λιγότερο των 60 χρόνων, η οποία να υπήρξε γυναίκα ενός άνδρα, 10 που να έχει μαρτυρία για τα καλά της έργα· αν ανέθρεψε παιδιά, αν περιέθαλψε ξένους, αν έπλυνε πόδια αγίων, αν βοήθησε αυτούς που θλίβονταν, αν συνέτρεξε σε κάθε αγαθό έργο. 11 Ενώ, τις νεότερες χήρες να τις αποφεύγεις· επειδή, όταν σαρκικά κίνητρα τις στρέψουν ενάντια στον Χριστό, θέλουν να παντρεύονται· A πετρου: 1 Παρόμοια, οι γυναίκες, υποτάσσεστε στους άνδρες σας, ώστε, και αν κάποιοι απειθούν στον λόγο, να κερδηθούν χωρίς τον λόγο, διαμέσου τής διαγωγής των γυναικών, 2 αφού δουν την καθαρή, με σεβασμό διαγωγή σας. 17 Και κάθε τι, ό,τι αν κάνετε, με λόγο ή με έργο, όλα να τα κάνετε στο όνομα του Κυρίου Ιησού, ευχαριστώντας διαμέσου αυτού τον Θεό και Πατέρα. 18 Οι γυναίκες, υποτάσσεστε στους άνδρες σας, όπως αρμόζει εν Κυρίω. 19 Οι άνδρες, αγαπάτε τις γυναίκες σας, και μη είστε πικροί απέναντί τους. 20 Τα παιδιά, υπακούτε στους γονείς, σε όλα· επειδή, αυτό είναι ευάρεστο στον Κύριο. 21 Οι πατέρες, μη ερεθίζετε τα παιδιά σας, για να μη μικροψυχούν. 22 Οι δούλοι, υπακούτε σε όλα στους κατά σάρκα κυρίους σας, όχι με οφθαλμοδουλεία, ως ανθρωπάρεσκοι, αλλά με απλότητα καρδιάς, έχοντας φόβο προς τον Θεό. 17 Όλους να τους τιμήσετε· την αδελφότητα να αγαπάτε· τον Θεό να φοβάστε· τον βασιλιά να τιμάτε. 18 Οι δούλοι, υποτάσσεστε με κάθε φόβο στους κυρίους σας, όχι μονάχα στους αγαθούς και επιεικείς, αλλά και στους διεστραμμένους· 19 επειδή, αυτό είναι χάρη, το να υποφέρει κάποιος λύπες εξαιτίας τής συνείδησης στον Θεό, πάσχοντας άδικα. Μην πιασουμε την παλαια διαθηκη. Θα γεμισει το thread με βιασμους και μισος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Βρε Τουφα. Ειλικρινά νομίζω οτι πέφτεις στην ιδια παγίδα εδω και πόσα ποστ. Ειπαμε πως το να πετάς μερικές αράδες από τη Κ.Διαθηκη δεν λέει κατι. Ο καθένας μπορει να ερμηνευσει διαφορετικά όσα αναφέροναι εκει. Το ειπαμε τόσες φορές αυτό. Ποιός ο λόγος να χρησιμοποιείτε τα ιδια επιχειρήματα. Τα ίδια πράγματα έγραψε και ο Lucifer πρωτος πριν αρκετές σελίδες και το συζητήσαμε. Προσπαθείς να δειξεις πως ο Χριστιανισμός είναι κάτι κακό με λάθος τρόπο. Η Κενή διαθήκη ειναι γραμμένη πολλά χρόνια πριν. Για να την κρίνεις θα πρέπει να κάνεις ότι σε κάθε ιστορική έρευνα. Κρίνουμε βάση των ηθών, εθίμων, τρόπων συμπεριφοράς κτλ κτλ της κοινωνίας και ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ τησ χρονολογικης εποχής που γράφτηκαν κάποια πράγματα. Είναι σα να κατηγορείς τον αρχαίο Ελληνα ως παλιοgay. Αφου η Ομοφυλοφιλία εκείνη την εποχή δεν ήταν κάτι κακό. Αυτο το έχουν καταλάβει κάποιοι από τους εκπροσώπους της εκκλησίας και προσπαθούν να είναι περισσότερο προοδευτικοί, ερμηνευοντας το εκάστοτε εδάφιο με διαφορετικό τρόπο. ΕΧΕΙ αυτη τη δυνατοτητα ο γραπτός λόγος. ΠΡΟΣΕΞΕ. Δεν παρερμηνευουν. Πχ. μπορει να γράφει κάπου πως οι εχθροι του Χριστιανισμου θα καουν στο πυρ το εξωτερο. Μα αυτο μπορει να αφορά τις ορδες του αντιχριστου ξέρω γω. Το έγραψα και νωριτερα. Πριν κρίνουμε μια θρησκεία ωφείλουμε πρωτα να την ερευνήσουμε, να ακουσουμε όλες τις απόψεις. Αμφιβαλλω κατά πόσο ένας νέος άνθρωπος έστω και αν ειναι θεολογος έχει προλάβει να ερευνήσει τα άπαντα σε μια θρησκεία και την κατηγορεί. Και στο λέει κάποιος που γενικά δεν είναι υπερ του τρόπου που διδάσκεται ο Χριστιανισμός και έχει πολλές αμφιβολίες για το κατά πόσο ο λόγος του Χριστού ειναι όντως αυτός που λένε τα Ευαγγέλια. Οι Μουσουλμάνοι παρουσιάζουν τον Χριστό πολύ καλύτερο απ ότι οι Χριστιανοί σε πολλές περιπτωσεις. Ασε που τον σέβονται σε μεγάλο βαθμό. Το ιδιο ισχυει και σε άλλες θρησκείες. Λοιπον...αρκετά νομίζω. Το να προσπαθείτε να τη μπειτε ο ένας στον άλλο (γιατι αυτο γινεται στις περισσότερες περιπτωσεις παρά μια ομορφη συζητηση) ειναι τουλάχιστον χαζο. Δεν πιθετε κανεις οπως σωστά έγραψε κάποιος, από τις αράδες σε ένα φόρουμ άσχετα αν κάποια πράγματα που έχουν γραφτει ειναι πολύ σωστά έστω και αν έχουν γραφτει με λανθασμένο τροπο συμπεριφοράς. Με την προσωπική έρευνα ομως μπορει να αλλάξει γνωμη για αρκετά πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aztec Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 το βασικό θέμα είναι ότι μαλλον θα γίνουμε απλά χωμα ! Πως γουστάρει να την βρισκει μέχρι τότε ο καθενας δεν έχει σημασία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 ο θεός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedBomb Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Η θρησκειες υπαρχουν αλλα λαμβανονται διαφορετικα στο μυαλο το καθε ανθρωπου,το θεμα ειναι οτι κανεις δεν μπορει να αποδειξει τιποτα ακομα και οι ποιο διαβασμενοι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
matsangos Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Αφού καταφέρατε και ξυπνήσατε και τον Αιγέα.... Α ρε Αιγέας που σας χρειάζεται.. Λούσυ,καλό μου,δεν πάει και σε σένα αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuslost Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Ο πρώτος λόγος που δεν μπορούμε να συζητήσουμε είναι ότι εσείς οι ίδιοι φτιάχνετε μια ΔΙΚΗ σας εκδοχή του χριστιανισμού που ισχυρίζεστε ότι εμείς πιστεύομε, κάτι το οποίο δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη πραγματικότητα. Εγώ έβγαλα χολή; Είπα κάτι εναντίων των άθεων; Εγώ είπα ότι εσείς δεν χάνετε ευκαιρία να ειρωνευτείτε και να χλευάσετε. Κατα τ'άλλα σίγουρα κανείς δεν είναι τέλειος Χριστιανός...ούτε καν πλησιάζει. Είναι όμως σαφώς ευκολότερο να είσαι άθεος απλά δεν κάνεις ΤΙΠΟΤΑ και είσαι ελεύθερος να κάνεις ότι γουστάρεις και δεν χρειάζεται να απολογηθείς γι'αυτό! Είναι σαφώς δυσκολότερο για μένα να συγκρατηθώ όταν προσβάλεις όλα μου τα πιστεύω αλλά και εμένα τον ίδιο, ιδιαίτερα κατα την σημαντικότερη εβδομάδα της Θρησκείας μου. Όταν είσαι συνειδητοποιημένος άθεος τότε παραλείπεις τέτοιες εκφράσεις. Εγώ σεβόμενος όσους άθεους φίλους έχω, τους εύχομαι πάντα "Καλες Διακοπές". Είναι ιδεολογία και μάλιστα εκφράζει έναν αντίθετο χαρακτήρα. Τι λες ρε μεγάλε; Θα κάτσω εγώ να γράψω τις απόψεις μου, όταν δεν υπάρχει ούτε ο ελάχιστος σεβασμός, για να μου απαντάνε με links και βιντεάκια των απόψεων τρίτων ή να μου απαντάνε με ειρωνικά jpegs. Εσύ είσαι πανάσχετος. Το σούβλισμα του αρνιού στην Εβραϊκή θρησκεία συμβολίζει την έξοδο απο την Αίγυπτο. Στην ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ θρησκεία συμβολίζει τη θυσία του "αμνού του θεού". Εσύ κοίτα λοιπόν να μάθεις καλύτερα πρίν ξαναγελοιοποιηθείς. ΌΠΩΣ και να έχει...σουβλίζοντας αρνί λοιπόν κάνεις ένα είτε Εβραϊκό είτε Χριστιανικό έθιμο. Αν ήσουν συνειδητοποιημένος λοιπόν δεν θα το έκανες. Οπως σου ειπα μαθε τα καλυτερα και ξαναελα!!! Απο που το πηραν το εθιμο οι Χριστιανοι??? Θες να μας τρελανεις?? Και επισης νομιζω το 99% του ελληνικου πληθυσμου πλεον σουβλιζει αρνι ως ενα καθαρα Ελληνικο εθιμο και οχι για να γιορτασει την "Ανασταση''. . . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Αφού καταφέρατε και ξυπνήσατε και τον Αιγέα.... Α ρε Αιγέας που σας χρειάζεται.. Λούσυ,καλό μου,δεν πάει και σε σένα αυτό. Eριξε παντως κραξιμο ο Aigeas! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
matsangos Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Ο καθένας μπορει να ερμηνευσει διαφορετικά όσα αναφέροναι εκει.Αυτό μας έχει σκισει σαν κοινωνία.Η ...εγκύκλιος!Η Κενή διαθήκη ειναι γραμμένη πολλά χρόνια πριν.Δεν είναι άδεια,έχει μέσα κάτι Είναι σα να κατηγορείς τον αρχαίο Ελληνα ως παλιοgay. Αφου η Ομοφυλοφιλία εκείνη την εποχή δεν ήταν κάτι κακό.Είσαι παντελώς ανιστόρητος.H πουστοσύνη καταδικαζόταν και τότε,τους λέγαν κίναιδους και ήταν στο κοινωνικό περιθώριο.Διάβασε ιστορία. Άσε καλύτερα,βαριέμαι να επισημάνω κι άλλα,σ' αφήνω σ' αυτούς που σου βάλανε και θετικές,τους αξίζεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις