Προς το περιεχόμενο

Χριστιανισμός....το μεγάλο ψέμα?

zazik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 474
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μα με ποιά λογική δεν τους σεβόμαστε; Ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει σε οτι θέλει δεν προσβάλαμε κανέναν. Επίσης ο καθένας είναι ελεύθερος να έχει άποψη πάνω σε θέματα θρησκείας εκκλησίας κτλ και να την εκφράζει άφοβα. Όχι;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπράβο τελειώσατε να διαφημίζετε πόσο cool είστε που είστε άθεοι; Μπορείτε να σεβαστείτε όσους πιστεύουν και είναι Άγιες μέρες για αυτούς;

Οσο σεβετε η θρησκεια τους αλλους? Ετσι και αλλιως δεν εχουμε πει κατι που δεν λενε τα μαγικα σας βιβλια.

Καταλάβατε τι είπα ή μιλάω άδικα;

Είπα ότι ως θέμα σεβασμού θα ήταν καλύτερα να μην ανοίγετε τέτοια θέματα στην ΜΙΑ βδομάδα από ΟΛΟ τον χρόνο που για όσους είναι θρησκευόμενοι χριστιανοί είναι ιερή.

Πως σκατά το είδατε ελευθερία έκφρασης και άλλες τέτοιες αρλούμπες δε ξέρω.

Από 'κει και πέρα κάντε ότι γουστάρετε

οι θρησκείες είναι ψυχική ανάγκη του ανθρώπου εδώ κ πάρα πολλά χρόνια.

Διαφωνω.

Η ύπαρξη του Θεού αποτελεί ψυχική ανάγκη του ανθρώπου.

Οι θρησκείες ειναι απλά ένας φορέας που εκμεταλλεύεται αυτή την ανάγκη, είτε θετικά είτε αρνητικά (οπως το βλέπει κανεις βασικά)

Καλό είναι να μην γίνεται σπέκουλα κατά των θρησκειών ειδικά τέτοιες ημέρες.

Είναι πρόκληση να ανοίγεις τέτοιο θέμα μεγάλη Πέμπτη, ακόμα και αν το κάνεις με αγαθή προαίρεση.

Μα με ποιά λογική δεν τους σεβόμαστε; Ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει σε οτι θέλει δεν προσβάλαμε κανέναν. Επίσης ο καθένας είναι ελεύθερος να έχει άποψη πάνω σε θέματα θρησκείας εκκλησίας κτλ και να την εκφράζει άφοβα. Όχι;

Ναι είναι προκλητικό. Και στην τελική δεν παίρνουν από κανέναν άδεια αν θα πιστέψουν και που μέχρι βέβαια το σημείο που δεν επιβαρύνουν τους άλλους.

Είναι σαν να λέμε "είμαι ελεύθερος να σχολιάζω την κοπέλα σου που είναι χοντρή και άσχημη, γνώμη μου είναι και την εκφράζω ελεύθερα"

Η γνώμη μπορεί να είναι ελεύθερη αλλά πολλές φορές είναι καλό να την κρατάς για τον εαυτό σου.

Οσο σεβετε η θρησκεια τους αλλους? Ετσι και αλλιως δεν εχουμε πει κατι που δεν λενε τα μαγικα σας βιβλια.

οταν κατσεις να διαβασεις αυτο που απορριπτεις ως αντιρρησίας συνείδησης ισως σου μεινει οτι σε καποια σημεια πρεπει να σεβεσαι τα πιστευω των υπολοιπων.

καλος ο Jamie αλλα.

Καταλάβατε τι είπα ή μιλάω άδικα;

Είπα ότι ως θέμα σεβασμού θα ήταν καλύτερα να μην ανοίγετε τέτοια θέματα στην ΜΙΑ βδομάδα από ΟΛΟ τον χρόνο που για όσους είναι θρησκευόμενοι χριστιανοί είναι ιερή.

Πως σκατά το είδατε ελευθερία έκφρασης και άλλες τέτοιες αρλούμπες δε ξέρω.

Από 'κει και πέρα κάντε ότι γουστάρετε

τις αλλες 53 βδομαδες δηλαδη η θρησκοι δεν λετε τιποτα? Ποσο ωραια θα ηταν αμα ηταν ετσι.

Prayer.png

Μα είμαι ελεύθερος να σε βρίζω! Έτσι δε πάει; Oh wait no its called respect of each other, awwww never mind.

Πρέπει να είσαι λίγο πίσω έτσι; Είπα εγώ ότι είμαι θρήσκος; Είπα να σέβεσαι κάποια πράγματα. Αν αυτό ξαφνικά με κάνει Αλβανό, Παναθηναϊκό και Θρήσκο που κόλλησε AIDS από μια πόρνη που βλέπω μετά την εξομολόγηση δε ξέρω πως το έβγαλες το συμπέρασμα.

Το να είσαι άθεος και να το λες ανοιχτά προσβάλλοντας τους άλλους πρέπει να σου ανοίγει τους ορίζοντες.

Πες μας και άλλα σοφέ γέροντα Τούφα.

οταν κατσεις να διαβασεις αυτο που απορριπτεις ως αντιρρησίας συνείδησης ισως σου μεινει οτι σε καποια σημεια πρεπει να σεβεσαι τα πιστευω των υπολοιπων.

καλος ο Jamie αλλα.

Τα εχω διαβασει πιο πολλες φορες απο οτι νομιζεις. Αν η εκκλησια εκανε το κουμαντο της στον κληρο της δεν θα με ενδιεφερε. Απο την στιγμη που η Ελληνικη εκκλησια Α.Ε. δεν πληρωνει φορους, κατεχει περιουσια που θα ζηλευαν και βασιλιαδες και ΕΓΩ πληρωνω για τους μισθους της, νομιζω οτι μπορω να επικρινω τι κανει.

Η φωτο στην πρωτη σελιδα θα επρεπε να ηταν σαν απαντηση προς καθε φονταμενταλιστη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...