Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αστα, ένα φιλικό ζευγάρι, θα γεννήσει σε 10 μέρες περίπου και τον Αύγουστο θα το βαφτίσουν, κάλλιστα θα μπορούσαμε να ζούμε και σε σπηλιές.

Ας πω και τις λέξεις κλειδιά για να ξεκινήσει ο εμφύλιος.

Παπάδες

Πατριάρχης Γρηγόριος Ε'

1821 + Παπάδες

Β' Παγκόσμιος + Παπάδες

Τον θεοδοσιο τον ΜΕΓΑ ξεχασες.

• Απαντ. 474
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ απο την άλλη χαίρομαι που ζούμε anno 2012 και όχι σε κάποιο παράλληλο σύμπαν που δέν ξέφυγε ποτέ απο τον σκοταδισμό του μεσαίωνα.Οι πλατείες θα ήταν γεμάτες με κρεμάλες,σταυρούς και "αυτοσχέδιες ψησταριές" για αιρετικούς.

Δημοσ.

Τον θεοδοσιο τον ΜΕΓΑ ξεχασες.

Κωνσταντίνος με επιβολή του χριστιανισμού κλπ, ξέρεις τώρα, δίκαια πράγματα.;ρ

Ένδοξες σελίδες, με αίμα γραμμένες..

Δημοσ.

Προφανώς δεν γίνεται να συζητώ μόνος μου με 10 άτομα τα οποία είναι φανατικά εναντίον της οποιασδήποτε αντίθετης άποψης. Δεν πρόκειται να αλλάξει ο ένας τη γνώμη του άλλου και δεν έχει νόημα. Εξ'άλλου το μόνο που γίνεται σε αυτό το thread είναι ειρωνία, χλευασμός και προσβολές μέσω βιντεάκια και σκετσάκια τρίτων (δεν έχετε καν την ευρηματικότητα να φτιάξετε ένα δικό σας ειρωνικό σκετσάκι).

Το μόνο που γίνεται σε αυτό το thread είναι η φασιστική επιβολή των απόψεών σας εν μέσω συνθηκών όχλου και η παράθεση απόψεων και βίντεο ΤΡΙΤΩΝ. Το φόρουμ είναι για να καταγράφουμε τις δικές μας απόψεις, αν θέλω να μπω στο youtube να βρώ απόψεις τρίτων για τον Χριστιανισμό/Αθεισμό είναι πολύ εύκολο να το κάνω.

Ενω μια αλλη δημοκρατικη "επιβολη" απετρεψε τη δημιουργια εγκαταστασεων για την καυση των νεκρων στο Μαρκοπουλο, πριν λιγες μερες.

Ποιοι μιλανε για φασισμο...

Δημοσ.

Ενω μια αλλη δημοκρατικη "επιβολη" απετρεψε τη δημιουργια εγκαταστασεων για την καυση των νεκρων στο Μαρκοπουλο, πριν λιγες μερες.

Ποιοι μιλανε για φασισμο...

Καλά, πόσο είσαι; Ξέρεις τι έγινε στην προβολή της ταινίας ο Τελευταίος πειρασμός;

Για το Μν

Και εδώ που τα λέμε, εκτός από τα φονταμενταλιστικά η καύση ενεργειακά είναι μαλακία.

Επίσης ζω για την ημέρα που θα επαναληφθούν οι ημέρες κάλους της ναζιστικής γερμανίας με καύση βιβλίων κλπ από χριστιανοταλιμπαν.

Δημοσ.

Και εδώ που τα λέμε, εκτός από τα φονταμενταλιστικά η καύση ενεργειακά είναι μαλακία.

Ναί,άλλα λύνει τα χέρια στο πρόβλημα χωροταξίας.Επίσης γλυτώνεις τα νταβατζιλίκια για την ενοικίαση οστεοφυλακίου,αφού σε αντίθετη περίπτωση τα οστά πάνε κατευθείαν στο χωνευτήριο.

So much για την "ιερότητα" του σώματος.Business is business...:-(

Δημοσ.

Καλά, πόσο είσαι; Ξέρεις τι έγινε στην προβολή της ταινίας ο Τελευταίος πειρασμός;

Για το Μν

Επίσης ζω για την ημέρα που θα επαναληφθούν οι ημέρες κάλους της ναζιστικής γερμανίας με καύση βιβλίων κλπ από χριστιανοταλιμπαν.

Αν θυμαμαι λεει, ξεχνιεται τετοια δημοκρατια;

Μια χαρα ειναι, αν υπηρχε ενεργειακο προβλημα, παρα πολλες χωρες θα το ειχαν βρει μπροστα τους μεχρι τωρα. Στους δικους μας υπαρχει προβλημα; Εκτος βεβαια κι αν, επειδη εμεις δεν τρωγομαστε με τιποτε (αρα και δεν καιγομαστε) :mrgreen:

Δημοσ.

Ναί,άλλα λύνει τα χέρια στο πρόβλημα χωροταξίας.Επίσης γλυτώνεις τα νταβατζιλίκια για την ενοικίαση οστεοφυλακίου,αφού σε αντίθετη περίπτωση τα οστά πάνε κατευθείαν στο χωνευτήριο.

So much για την "ιερότητα" του σώματος.Business is business...:-(

Δεν είμαι υπερ αλλά ούτε κατά.:Ρ

Αν θυμαμαι λεει, ξεχνιεται τετοια δημοκρατια;

Μια χαρα ειναι, αν υπηρχε ενεργειακο προβλημα, παρα πολλες χωρες θα το ειχαν βρει μπροστα τους μεχρι τωρα. Στους δικους μας υπαρχει προβλημα; Εκτος βεβαια κι αν, επειδη εμεις δεν τρωγομαστε με τιποτε (αρα και δεν καιγομαστε) :mrgreen:

Εικόνες ντροπής όμως, και το χειρότερο είναι ότι ούτε που την είδαν την ταινία καν, και μιλάμε για πολύ γαμάτη ταινία, όποιος δεν την έχει δει να μην αποκαλείται cinefil (ΑΚΟΥΣ sellers?:P)

Δημοσ.

Το ολο επιχειρημα του κακου αθεου που την λεει στον καλο χριστιανο μου θυμιζει τα ατομα που νευριαζουν οταν τους πεις πως κανανε κατι που σε πειραξε.

Δεν είμαι υπερ αλλά ούτε κατά.:Ρ

Εικόνες ντροπής όμως, και το χειρότερο είναι ότι ούτε που την είδαν την ταινία καν, και μιλάμε για πολύ γαμάτη ταινία, όποιος δεν την έχει δει να μην αποκαλείται cinefil (ΑΚΟΥΣ sellers?:P)

Βγηκε και σε criterion bluray πριν απο λιγο καιρο.

Δημοσ.

Όπως αποδείχθηκε περίτρανα ειδικά τις τελευταίες σελίδες με τις διάφορες φωτογραφίες, το thread εξελίσσεται σε μια ομαδική εν χωρώ ειρωνική επίθεση εναντίων των πιστεύω αρκετών μελών του φόρουμ, επιδεικνύοντας πλήρη ασέβεια για τον συνάνθρωπό τους.

Τουλάχιστον αποδεικνύετε περίτρανα τα ήθη και τις αξίες που πρεσβέυετε. Πλήρης ισοπέδωση των πάντων, παντελής αδιαφορία για την ιδεολογία του άλλου και φασιστικός χλευασμός και περιθωριοποίηση της αντίθετης άποψης.

Δεν έχει ακουστεί ούτε μισό επιχείρημα για το οτιδήποτε και για το οποιοδήποτε θέμα...ούτε βέβαια ήταν ποτέ ξεκάθαρο τι ακριβώς θέλει να συζητηθεί απο τον TS.

Το μόνο που έχει αναφερθεί κατ'ουσίαν είναι το πόσο ηλίθιοι είναι μερικοί που πιστεύουν ότι υπάρχει ένα ον στον ουρανό που έχει δώσει ένα μαγικό βιβλίο και ανάβει μαγικά κεριά το Πάσχα, και το πόσο ακόμα πιο ηλίθιοι είναι που δεν μπορούν να επιχειρηματολογήσουν απέναντι όχι σε ανθρώπους που θέλουν να κάνουν μια σοβαρή συζήτηση αλλά απλά να χλευάσουν και να ειρωνευτούν.

Να χαίρεστε το επίπεδό σας.

Χαχα, στο μπλα μπλα του ινσομνια εισαι ρε. Τι περιμενες?? Επιπεδο??????? :shock: :fear:

Και ειδικα σε αυτο το θεμα. Εδω οι περισσοτεροι ειναι αθεοι και αντιχριστιανοι οποτε απορω που παραξενευεσαι. Αν πεις εδω οτι εισαι αθεος και εκλεψες, θα πουνε οκ εκλεψε αλλά ειναι αθεος. :lol:

Καταλαβαινεις τι θελω να πω. Σοβαρη κουβεντα εδω και ΕΙΔΙΚΑ για αυτο το θεμα μην περιμενεις.....

Δεν τους νοιαζει να κανουν συζητηση, τους νοιαζει να προσβαλουν τα πιστευω σου που ειναι να μην εισαι αθεος, να βαλουν 2-3 χιουμοριστικες και ειρωνικες εικονες, 2-3 αστεια και ειρωνικα βιντεο και αυτο ηταν.

Δημοσ.

Ας πω και τις λέξεις κλειδιά για να ξεκινήσει ο εμφύλιος.

Παπάδες

Πατριάρχης Γρηγόριος Ε'

1821 + Παπάδες

Β' Παγκόσμιος + Παπάδες

Εμενα παντως,στα π@π@ρι@ μου,ολοι αυτοι που εγραψες (+ τον Θεοδοσιο το ΜΕΓΑ).

Εγω,στο Θεο πιστευω.

Τωρα,αν εχουμε μπερδεψει την π@υτσ@ με την βουρτσα,αυτο ειναι αλλο θεμα...

Καλη Ανασταση,σε ολους και προσοχη αυτοι που οδηγουν.

Δημοσ.

Χαχα, στο μπλα μπλα του ινσομνια εισαι ρε. Τι περιμενες?? Επιπεδο??????? :shock: :fear:

Και ειδικα σε αυτο το θεμα. Εδω οι περισσοτεροι ειναι αθεοι και αντιχριστιανοι οποτε απορω που παραξενευεσαι. Αν πεις εδω οτι εισαι αθεος και εκλεψες, θα πουνε οκ εκλεψε αλλά ειναι αθεος. :lol:

Καταλαβαινεις τι θελω να πω. Σοβαρη κουβεντα εδω και ΕΙΔΙΚΑ για αυτο το θεμα μην περιμενεις.....

Δεν τους νοιαζει να κανουν συζητηση, τους νοιαζει να προσβαλουν τα πιστευω σου που ειναι να μην εισαι αθεος, να βαλουν 2-3 χιουμοριστικες και ειρωνικες εικονες, 2-3 αστεια και ειρωνικα βιντεο και αυτο ηταν.

Ugh!

Στο πνεύμα του ποστ σου.:Ρ

Δημοσ.

Ugh!

Στο πνεύμα του ποστ σου.:Ρ

Τι εγινε? Προσεβαλα την τυπικη, κλασικη σου συμπεριφορα? Του να βαλεις μια εικονα χλευασμου/ειρωνικη και να γραψεις μια ανουσια προταση μιας ή 2 σειρων?

Δημοσ.

Τι εγινε? Προσεβαλα την τυπικη, κλασικη σου συμπεριφορα? Του να βαλεις μια εικονα χλευασμου/ειρωνικη και να γραψεις μια ανουσια προταση μιας ή 2 σειρων?

Μπέρδεψες τους ρόλους εδώ μέσα, εγώ λέω τις κρυάδες και ο Τούφας βάζει τις εικόνες.

Αλλά αφού θες εικόνα πάρε.

marvin-a.jpg

Δημοσ.

Εμενα παντως,στα π@π@ρι@ μου,ολοι αυτοι που εγραψες (+ τον Θεοδοσιο το ΜΕΓΑ).

Εγω,στο Θεο πιστευω.

Τωρα,αν εχουμε μπερδεψει την π@υτσ@ με την βουρτσα,αυτο ειναι αλλο θεμα...

Καλη Ανασταση,σε ολους και προσοχη αυτοι που οδηγουν.

Ποιον θεο απο ολους? Ρα, δια, xenu, vishnu, thor, odin, krishna, γιαχβε κλπ κλπ?

Quoted for emphasis:

vUcrd.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...