Toufas Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Συζητηση σε τετοιο επιπεδο με εικονα απο ιmgur δεν γινεται .... Ελα ρε nick, τωρα σαν να γραφω κατι και να μου λες δεν εβαλα τονους... Την ουσια δες Απλα δεν ειναι τοσο ροδινα οσο νομιζει ο καθενας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Ελα ρε nick, τωρα σαν να γραφω κατι και να μου λες δεν εβαλα τονους... Την ουσια δες Απλα δεν ειναι τοσο ροδινα οσο νομιζει ο καθενας. Δεν διαφωνησα με αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Ο Θεός είναι μέσα μας! Μην τον ψάχνετε στα σύννεφα,στις λιακάδες,στις τρικυμίες στις αρρώστιες,στις χάρες και στις λύπες. Θεός είναι αυτός που κάνει 2 δουλειές και όμως προλαβαίνει να διαβάσει και να παίξει με τα παιδιά του. Θεός είναι αυτός που βοηθάει από το υστέρημα του τους άλλους. Θεός ειναι καποιος που σκεφτεται τους αλλους αλτρουιστικά χωρις να περιμενει κατι σαν ανταλλαγμα απο τον Θεό (Χριστό,Βούδα,Αλλάχ κτλπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Ναι αλλά αυτό το σκεπτικό κάνει δύσκολες τις λογομαχίες ρε 'συ. Πχ ξέρω εγώ έναν τύπο, τον Μπάμπη, που κάνει όλα τα παραπάνω που λες. Και με προσπερνάει ένας από δεξιά, σφήνα ενώ πάω να αλλάξω λωρίδα με φλας. Ε τι κάνω εκεί, του λέω γαμώ το Μπάμπη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Ναι αλλά αυτό το σκεπτικό κάνει δύσκολες τις λογομαχίες ρε 'συ. Πχ ξέρω εγώ έναν τύπο, τον Μπάμπη, που κάνει όλα τα παραπάνω που λες. Και με προσπερνάει ένας από δεξιά, σφήνα ενώ πάω να αλλάξω λωρίδα με φλας. Ε τι κάνω εκεί, του λέω γαμώ το Μπάμπη; Ο Μπάμπης πρέπει να κάνει σεξ, ανεξαρτήτως εαν είναι να τον πάρει ή να τον δώσει, δεν νομίζεις; Διότι ο Μπάμπης μπορεί να είναι θεός αλλά έχει ανθρώπινες αδυναμίες.;ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Θεός ειναι καποιος που σκεφτεται τους αλλους αλτρουιστικά χωρις να περιμενει κατι σαν ανταλλαγμα απο τον Θεό Θεος ειναι αυτό που διαβαζει αυτό χωρίς να πέσει σε λούπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Θεός είναι αυτός που του τραγουδάει η Στανίση και του αρέσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Ναι αλλά αυτό το σκεπτικό κάνει δύσκολες τις λογομαχίες ρε 'συ. Πχ ξέρω εγώ έναν τύπο, τον Μπάμπη, που κάνει όλα τα παραπάνω που λες. Και με προσπερνάει ένας από δεξιά, σφήνα ενώ πάω να αλλάξω λωρίδα με φλας. Ε τι κάνω εκεί, του λέω γαμώ το Μπάμπη; Το να βρίζεις τα θεία ειναι η ύψιστη βρισιά που μπορεί να φτάσει ο άνθρωπος. Οποτε αμα το σκεφτεις ειναι λιγο ψυχαναλυτικό.Τι πιο πάνω να βρίσεις μετά από αυτό. Έπιασες κορυφή. Αστειευόμενος για τον "Μπάμπη" όπως τον ονόμασες! (Δεν λέω ότι το επικροτώ σε καμιά περίπτωση) Σκεψου αμα βρισεις τον Βουδα θα νιώσεις την ιδια ικανοποιηση αμα βρισεις τον Θεο που σου χει επιβάλει η κοινωνία, γεωγραφικά, λαογραφικά.ΟΧΙ Όποτε ας κάνει ο καθένας το κομμάτι του σαν άνθρωπος και μετά από μένα βρίσε και δράκους και δαίμονες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Το να βρίζεις τα θεία ειναι η ύψιστη βρισιά που μπορεί να φτάσει ο άνθρωπος. Οποτε αμα το σκεφτεις ειναι λιγο ψυχαναλυτικό.Τι πιο πάνω να βρίσεις μετά από αυτό. Έπιασες κορυφή. Αστειευόμενος για τον "Μπάμπη" όπως τον ονόμασες! (Δεν λέω ότι το επικροτώ σε καμιά περίπτωση) Σκεψου αμα βρισεις τον Βουδα θα νιώσεις την ιδια ικανοποιηση αμα βρισεις τον Θεο που σου χει επιβάλει η κοινωνία, γεωγραφικά, λαογραφικά.ΟΧΙ Όποτε ας κάνει ο καθένας το κομμάτι του σαν άνθρωπος και μετά από μένα βρίσε και δράκους και δαίμονες. Είτε βρίσω τον Κθούλου (τώρα θα με δείρει ο Λούσιφερ) είτε την παναγία το ίδιο δεν είναι; Και τα δύο δεν υπάρχουν, άρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Το να βρίζεις τα θεία ειναι η ύψιστη βρισιά που μπορεί να φτάσει ο ανθρωπος Το να βριζεις τον Ολυμπιακο ειναι η υψιστη βρισια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Είτε βρίσω τον Κθούλου (τώρα θα με δείρει ο Λούσιφερ) είτε την παναγία το ίδιο δεν είναι; Και τα δύο δεν υπάρχουν, άρα; Δεν ειναι το ιδιο, η εκτονωση στην δευτερη περιπτωση ειναι πολυ μεγαλυτερη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Το να βριζεις τον Ολυμπιακο ειναι η υψιστη βρισια. Ναι αλλά το ευχαριστιέσαι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 μας έχετε πρίξει το π**τσο με τα ίδια τόπικ κάθε φορα. Διαβάστε κανένα ανέκδοτο και τα υπαρξιακά σας προσπαθήστε να τα λύσετε μόνοι σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Είτε βρίσω τον Κθούλου (τώρα θα με δείρει ο Λούσιφερ) είτε την παναγία το ίδιο δεν είναι; Και τα δύο δεν υπάρχουν, άρα; Ώπα ψηλέ, πάρτ΄αλλιώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις