Toufas Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Gioti γιατι σε νοιαζει αν ενα παιδι θα εχει 2 μπαμπαδες? Ο Ιησους δεν ειχε 2? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Gioti γιατι σε νοιαζει αν ενα παιδι θα εχει 2 μπαμπαδες? Ο Ιησους δεν ειχε 2? Λολ. Ο Ιησους ειχε 2 μπαμπαδες αλλά ταυτόχρονα ήταν ο ενας του μπαμπας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Το λεει με την λογικη πως οι επιστημες ειναι βασισμενες στην παρατηρηση του κοσμου μας και οχι σε πραγματα που δεν μπορουν να διασταυρωθουν. Φυσικά έτσι λειτουργεί η επιστήμη Η επιστήμη όμως δεν μπορεί να αποδείξει οτι δεν υπάρχει "θεος" ουτε γνωρίζει πώς ακριβώς δημιουργήθηκε το σύμπαν πριν το big bang. Υπάρχουν όρια στο τι μπορεί να αποδειχθεί από την επιστήμη και ο "αθεϊσμός" είναι εκτός ορίων. Μεγαλώνοντας , έχασα την πίστη στον Χριστιανισμό ( όχι στον Θεό) , και πιστευω ότι είναι μεγάλο ψέμα Χριστιανισμός για εμένα δεν είναι οι αναστάσεις , τα αυγά τα αρνιά το περπατημα στα νερα και αυτές οι μαλακίες. Χριστιανισμός είναι η διδασκαλία την αγάπης και της ανιδιοτέλειας. Μπορώ να πω οτι αποδέχομαι τον χριστιανισμό ως σωστή φιλοσοφία αλλά όχι ως απάντηση στο ερώτημα της ανώτερης οντότητας και της δημιουργίας του κόσμου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zazik Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 [joke]Ο topic starter μάλλον ακόμα να βρει φίλους και δουλειά. [/joke] Λαθος mate ....Είμαι στα ξένα και περνάω μια χαρά. Να προσέχεις τι λες πlease Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Λαθος mate ....Είμαι στα ξένα και περνάω μια χαρά. Να προσέχεις τι λες πlease Ήταν ένα αστειάκι για τον πάγο. Καλώς σε βρήκαμε λοιπόν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zazik Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Ήταν ένα αστειάκι για τον πάγο. Καλώς σε βρήκαμε λοιπόν O Θεός μαζί σου τεκνον μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagos Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Αυτό που θα έπρεπε να μας απασχολεί, κατά την άποψή μου, δεν είναι εάν ο χριστιανισμός είναι ψέμα ή όχι (όπως δεν μας απασχολεί το αν η γη είναι σφαιρική ή αν ο ήλιος κινείται γύρω από αυτήν) αλλά το πως εφαρμόζεται στην πράξη η ανεξιθρησκεία στην Ελλάδα. Γιατί ναι μεν δεν διώκεσαι πλέον αν δεν πιστεύεις σε θεό και δεν εξορίζεσαι, σου επιβάλλεται δε να πληρώνεις για την επίσημη θρησκεία της χώρας. Θα προτιμούσα η εκκλησία να γίνει και επίσημα Α.Ε. και όποιος γουστάρει να πληρώνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fidelio Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Zazik κάτι ειπες οτι χάνεις την πιστη σου , δες το λιγο αλλιώς χάνε την θρησκεία σου αμα θες γιατι με το ζορι δεν γινεται τιποτα αλλά απομονωσε την ικανότητα να πιστεύεις γενικότερα. Διαφορετικά θα καζαντήσεις σαν και αυτους που μοιάζουν με πολλούς συνομιλητές στο παρον θρεντ: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Φυσικά έτσι λειτουργεί η επιστήμη Η επιστήμη όμως δεν μπορεί να αποδείξει οτι δεν υπάρχει "θεος" ουτε γνωρίζει πώς ακριβώς δημιουργήθηκε το σύμπαν πριν το big bang. Υπάρχουν όρια στο τι μπορεί να αποδειχθεί από την επιστήμη και ο "αθεϊσμός" είναι εκτός ορίων. Χριστιανισμός για εμένα δεν είναι οι αναστάσεις , τα αυγά τα αρνιά το περπατημα στα νερα και αυτές οι μαλακίες. Χριστιανισμός είναι η διδασκαλία την αγάπης και της ανιδιοτέλειας. Μπορώ να πω οτι αποδέχομαι τον χριστιανισμό ως σωστή φιλοσοφία αλλά όχι ως απάντηση στο ερώτημα της ανώτερης οντότητας και της δημιουργίας του κόσμου. Ορια δεν υπαρχουν. Για αυτο δεν ειδες κανεναν επιστημονα να πει "οκ παιδια σταματαμε εδω" Επισης αυτο που λες ειναι λιγο λογικη πλανη. Γιατι δεν λες το ιδιο για τον βουδισμο και τον ισλαμισμο τοτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Χριστιανισμός για εμένα δεν είναι οι αναστάσεις , τα αυγά τα αρνιά το περπατημα στα νερα και αυτές οι μαλακίες. Χριστιανισμός είναι η διδασκαλία την αγάπης και της ανιδιοτέλειας. Μπορώ να πω οτι αποδέχομαι τον χριστιανισμό ως σωστή φιλοσοφία αλλά όχι ως απάντηση στο ερώτημα της ανώτερης οντότητας και της δημιουργίας του κόσμου. Πες μου ότι αυτά τα διάβασες και στις Γραφές. Αυτό πες μου μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Πες μου ότι αυτά τα διάβασες και στις Γραφές. Αυτό πες μου μόνο. Οι γραφες δεν επιτρεπουν στις γυναικες να μιλανε για αυτο σουτ εσυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Ορια δεν υπαρχουν. Για αυτο δεν ειδες κανεναν επιστημονα να πει "οκ παιδια σταματαμε εδω" Επισης αυτο που λες ειναι λιγο λογικη πλανη. Γιατι δεν λες το ιδιο για τον βουδισμο και τον ισλαμισμο τοτε? Τα όρια υπάρχουν στην επιστήμη του ΣΗΜΕΡΑ τουφα αύριο δεν θα υπάρχουν, αλλά σήμερα υπάρχουν. Ουδέποτε είπα οτι ότι ισχύει για τον χριστιανισμό δεν ισχύει για άλλες θρησκείες - φιλοσοφίες. Απλά το thread είναι για τον χριστιανισμό. Πες μου ότι αυτά τα διάβασες και στις Γραφές. Αυτό πες μου μόνο. Δεν διαβάζω τις γραφές ουτε τις αποδέχομαι ώς "επίσημο έγγραφό" του χριστιανισμού. Για εμένα χριστιανισμός μπορεί να είναι η ταινία του Franco Zeffirelli τραβάει κανείς κανα ζόρι? Εχει καμία σημασία? Αφου είπα είναι φιλοσοφία.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Πιο μεγάλο είναι το βάρος της απιστίας παρά της πίστης. Η πίστη αφαιρεί τον φόβο του θανάτου και δικαιολογεί-εξηγεί τα πάντα. Οποιαδήποτε αμαρτία συγχωρείται αν κάποιος είναι πραγματικά πιστός. Βασικά το 99% των χριστιανών θεωρεί τον εαυτό του καλό (και τον γείτονα κακό) οπότε όλα επιτρέπονται στην πράξη. Παραμένω στην άποψη ότι το βάρος της πίστης είναι μεγαλύτερο από της απιστίας. Αν κάποιος νομίζει πως βαπτίστηκε Χριστιανός, άρα θα συγχωρεθεί είναι λάθος. Εξάλλου πες μου τι είναι πιο δύσκολο, να είσαι ταπεινός, να αγαπάς και να φέρεσαι στους συνανθρώπους σου όπως θες να σου φέρονται, ή απλά να κάνεις ότι γουστάρεις και να φέρεσαι όπως θες απέναντί τους(π.χ κοροϊδία,προδοσία...) και να σκέφτεσαι πρώτα για την πάρτη σου; Πέρα από αυτό νομίζω πολύ άνθρωποι προσπαθούν να πιστέψουν σε κάτι, απλά γιατί έτσι πρέπει, το οποίο για μένα είναι λάθος, καθώς στην ζωή κάποιου μπορεί να συμβεί κάτι το οποίο να αλλάξει τον ίδιο αλλά και την πίστη του. Την πίστη μπορεί να την βρει κάποιος ακόμη και στο τελευταίο έτος της ζωής του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Οι γραφες δεν επιτρεπουν στις γυναικες να μιλανε για αυτο σουτ εσυ! σωστός. Σιωπώ και απολαμβάνω τις εικόνες που πόσταρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Παραμένω στην άποψη ότι το βάρος της πίστης είναι μεγαλύτερο από της απιστίας. Αν κάποιος νομίζει πως βαπτίστηκε Χριστιανός, άρα θα συγχωρεθεί είναι λάθος. Εξάλλου πες μου τι είναι πιο δύσκολο, να είσαι ταπεινός, να αγαπάς και να φέρεσαι στους συνανθρώπους σου όπως θες να σου φέρονται, ή απλά να κάνεις ότι γουστάρεις και να φέρεσαι όπως θες απέναντί τους(π.χ κοροϊδία,προδοσία...) και να σκέφτεσαι πρώτα για την πάρτη σου; Πέρα από αυτό νομίζω πολύ άνθρωποι προσπαθούν να πιστέψουν σε κάτι, απλά γιατί έτσι πρέπει, το οποίο για μένα είναι λάθος, καθώς στην ζωή κάποιου μπορεί να συμβεί κάτι το οποίο να αλλάξει τον ίδιο αλλά και την πίστη του. Την πίστη μπορεί να την βρει κάποιος ακόμη και στο τελευταίο έτος της ζωής του. Αυτό δεν έχει να κάνει με την πίστη αλλά με την ηθική του κάθε ενός, φυσιολογικό είναι να σκέφτεσαι την πάρτη σου ή το προσωπικό σου συμφέρον πρώτα, είναι στην φύση σου, δεν έχει να κάνει με θρησκείες, άλλωστε εαν ήταν αυτό που λες εσύ δεν θα είχαμε σκάνδαλα όπως ο βατοπέδι ΠΧ:Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις