Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

Αγορασα καινουργιο PC, και εβαλα BitDefender Antivirus Plus 2012(Αγορασμενη εκδοση)και κατεβασα ενα παιχνιδι στο Steam το Nuclear Dawn, αλλα οταν μπαινω σε σερβερς, μου εμφανιζει οτι εχω προβλημα στην συνδεση και με διωχνει απο το σερβερ και μπαινω σε αλλο σερβερ, ΤΑ ΙΔΙΑ!Connection problem.Auto-Disconnect in:25 seconds μου εμφανιζει.

Απενεργοποιησα το BitDefender Antivirus Plus 2012 και το εβαλα σε Game Mode Και ολα τα σερβερ παιζονται μια χαρα....Πως μπορω να λυσω το προβλημα?Να εχω το BitDefender 2012 ενεργοποιημενο κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου που παιζω...?

Δημοσ.

Δεν το έχω δουλέψει το BitDefender για να είμαι ειλικρινής, αλλά μήπως υπάρχει επιλογή για να βάλεις χειροκίνητα ασφαλείς εφαρμογές και server έτσι ώστε να προσθέσεις αυτά που επιθυμείς;

Δημοσ.

Ναι, σίγουρα έχει τουλάχιστον την εφαρμογή να τη βάλεις σε ασφαλή λίστα, σε εξαίρεση. Ψάξε δηλαδή για exclusions, exceptions κτλ μέσα στις ρυθμίσεις.

Επίσης πιθανόν να έχει να κάνεις εξαίρεση και μια σελίδα, αν γίνεται και αυτό βάλε τους servers.

Αλλιώς το βάζεις σε game mode δεν είναι τόσο κακό αν μετά το ξαναβάζεις σε κανονική λειτουργία.

Δημοσ.

Ναι, σίγουρα έχει τουλάχιστον την εφαρμογή να τη βάλεις σε ασφαλή λίστα, σε εξαίρεση. Ψάξε δηλαδή για exclusions, exceptions κτλ μέσα στις ρυθμίσεις.

Επίσης πιθανόν να έχει να κάνεις εξαίρεση και μια σελίδα, αν γίνεται και αυτό βάλε τους servers.

Αλλιώς το βάζεις σε game mode δεν είναι τόσο κακό αν μετά το ξαναβάζεις σε κανονική λειτουργία.

Α ενταξει...Ευχαριστο πολυ...Με βοηθησες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...