Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε μα είναι αυτονόητο ότι ο chrome ειναι πιο ενεργοβορος. Οταν στο ίδιο λειτουργικό ο chrome φορτώνει τις σελίδες 2-3 φορές πιο γρήγορα ανοίγεις 20 tabs και δε κολαει πουθενα και έχει ενα σωρο services από πίσω πχ tranlate κτλ κάπου την βρίσκει τοση ταχυτητα. ΙΕ vs chrome είναι σαν να συγκρίνεις Fiat με Porsche . χαίρω πολύ καίει η ποσρε καιει περισσότερη βενζίνη .Το θέμα είναι ομως οτι

1. Το να αδείασει η μπαταρία 10 λεπτα πιο γρήγορα δε κοστιζει σε χρημα

2. οταν κάνεις την δουλειά σου 2 φορες πιο γρήγορα παραμένει πιο "οικονομικος"

3. Αν αντί windows 7 βάλεις windows xp ή και 2000 θα έχεις τουλάχιστον 30% οικονομία (γιατί τα 7 είναι εξαιρετικα ενεργοβορα)

βασικά δε χρησιμοποιω ιδιαιτερα IE μιας και είμαι φίλος του firefox, αλλα....

Τα services που εχει απο πισω είναι κατα κύριο λόγο για να ...ρουφιανέυουν τι κάνεις στη μαμα google....

Για να λες πως πάει 2-3 φόρες πιο γρήγορα μάλλον θα τον συγκρίνεις με κανένα IE 6 της προηγούμενης δεκαετίας....

Δημοσ.

Δηλαδή να δουλεύω Firefox με ΙΕ addon; :mrgreen:

Δημοσ.

εχω σταθερα τον chrome και δεν τον αλλαζω,αλλα μαλλον δεν εχεις δοκιμασει τον τελευταιο IE..

ειναι πολυ καλος,ας αλλαξουμε σελιδα και μαζι και την καραμελα.

καλη Ανασταση :-)

μια χαρα τον εχω δοκιμάσει. απλα με τον chrome εχω συνηθησει και δεν τον αλλαζω πλέον.

Δημοσ.

παιδια τι να λεμε τωρα..σαν τον chrome δεν υπαρχει. ας αδειαζει ενα 15λεπτο νωριτερα η μπαταρια αλλα εχει πλοηγηση στον ιντερνετ χωρις προβληματα ;)

Δημοσ.

Μόνο που σε πολλές σελίδες παραμένει ακόμα Άργος και σε άλλες απλά δεν τα καταφέρνει...

και τρίπολη μη σου πω...

Δημοσ.

Μα πόσο ηλίθιος;

Δοκίμασε browser με κλειστή οθόνη (!). Ο chrome κατανάλωσε παραπάνω ενέργεια επειδή του άνοιγε την οθόνη.

"Also, during most tests, the screen of my laptop was becoming active at random intervals, as if mouse or keyboard movements were detected. I found this strange, as my laptop was simply sitting on a table, not bothered by anyone. This lowered the battery lifetime when testing Google Chrome, as the screen consumed more energy than in the tests made with other browsers. Again, the cause for this behavior is unknown and it was encountered only when testing Google Chrome."

Μα πόσο ηλίθιος;

Δεν μας ενημέρωσε αν ήταν ταχύτερος κάποιος browser. Γράφει 83% (?) ταχύτερος ο opera. Που το είδε αυτό; Σε εμένα ο opera σέρνεται (σε σχέση με τον chrome)

Δημοσ.

Αμα βαλουμε τη σταθεροτητα του Opera,τη ταχυτητα του Chrome και το scrolling του IE9 εχεις τον καλυτερο browser....!!!

Ναι,υπαρχει ηδη και λεγεται Firefox.

Δημοσ.

Μόνο ο ορθογράφος που έχει ο chrome (και ΔΕΝ έχει ο ΙΕ) και τσεκάρει την ορθογραφία καθώς γράφεις είναι λογικό να τον κάνει να καταναλώνει πιο πολύ μπαταρία.. :devil:

Πλάκα κάνω.. Δεν αποκλείεται να έχει δίκαιο το τεστ, αλλα δεν απολύεται και να είναι πολύ αυθαίρετο (πχ είναι μέση χρήση αυτό που τέσταραν?). Οπως και να έχει στο netbool μου, η γρηγορη εκκίνηση και όλη ομαλή συμπεριφορά του chrome (σταθερότητα) καθώς αλλα και χαρακτηριστικά (ορθογράφος, μετάφραση χωρίς έξτρα plugins, αυτόματες ενημερώσεις και των πρόσθετων) το κάνει προτιμητέο.

Οχι πως και ο IE, FF δεν είναι αρκετά καλός. Σημερα δεν έχουν τις διαφορές που είχαν 2 χρόνια πρίν. Ειναι αρκετά κοντύτερα πλέον, αλλα εγω συνεχίζω να προτιμώ Chrome. Πάντως θα το έχω στο μυαλό μου.

Υ.Γ. Άλλα προγράμματα τρώνε μπαταρία όπως AV, Personal Firewall. Εγώ πχ είχα θέματα στο παρελθόν με το Comodo firewall και για αυτό τον σούταρα.. (διαρκώς 2-3% cpu).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...