gfdimopo Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Χαιρετώ τους φωτογράφους του forum! Είμαι σε έρευνα αγοράς φωτογραφικής μιας και την προηγούμενη compact που είχα και έκανα την δουλειά μου μου την σουφρώσανε Σκέφτομαι να κινηθώ σε άλλο χώρο από αυτό των compact για να μπορέσω να ασχοληθώ λίγο πιο σοβαρά με την φωτογραφία που τόσο πολύ μου αρέσει. Έτσι προκύπτουν οι δύο παραπάνω επιλογές (Panasonic GF2 ή Olympus e-pm 1). Σήμερα κατέβηκα Κάνιγγος σε γνωστό κατάστημα και τις είδα από κοντά...σαν ποιότητα καλύτερη η panasonic αλλά αρκετά πιο μικρή και πιο φτηνή η olympus... Τα φώτα σας παρακαλώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gfdimopo Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Κανείς μια βοήθεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gfdimopo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δεν μπορω να σου πώ για την Olympus παρα μόνο για την GF2 που έχω και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος! οτι θεσ pm.! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LOULATRANS Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 xaxaxaxa............απαντας στον εαυτο σου,το καταλαβες???????????????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fsbmaniac Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 epm1 ...NOTHING ELSE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα