Προς το περιεχόμενο

D2VtoAVS - Script Generator

NiTroGen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν πολύ καιρό είχα ξεκινήσει ένα μικρό GUI για να αυτοματοποιήσω την διαδικασία δημιουργίας avisynth script από ένα αρχείο d2v. Το είχα σταματήσει όταν έκανε την εμφάνισή του το SwiftAVS του φίλου Snollygoster, αλλά πριν μια βδομάδα βλέποντάς το πεταμένο σε μια γωνιά του δίσκου μου, είπα να το δουλέψω λίγο. Το όνομα αυτού... D2VtoAVS. Δε λέει πολλά, ε; Τέλος πάντων, μετά από αρκετά βράδια προγραμματισμού, αποφάσισα να βγάλω μια δοκιμαστική έκδοση, που απέχει βέβαια ΠΟΛΥ από την τελική, και να την μοιραστώ μαζί σας. Κατεβάστε την από εδώ: D2VtoAVS 0.2alpha. Χρησιμοποιεί το MPEG2Dec.DLL για να ανοίξει απ'ευθείας το D2V. Υποστηρίζει λίγα προς το παρόν φίλτρα του Avisynth, αλλά μπορεί και τα αναγνωρίζει αυτόματα. Η έκδοση αυτή έχει αρκετά bugs, κυρίως στις ρουτίνες crop, resize, αλλά και την απεικόνιση των frames, η οποία είναι και πολύ αργη. Επίσης το φίλτρο VobSub δεν υποστηρίζεται ακόμη, αν και αναφέρεται.

Ρίξτε μια ματιά, πείτε τη γνώμη σας και τις προτάσεις σας για βελτίωση. Μην ξεχνάτε όμως ότι είναι ακόμη ΠΟΛΥ ΠΡΟΩΡΗ η έκδοση αυτή.

Δημοσ.

to link de douleuei ... pantws sigoura polu kalh fash kai mhn thn afhseis ! Sthn ousia to swiftavs auto kanei alla xwris to mpeg2dec alla me ena ax arxeio tou gabest .

Se ti glwssa to ftiaxneis ?

To katebasa ! Polu kalh prospa8eia .

Gia to resize prosexe giati den einai grammiko (1-1 ktl ...)! An 8es ton algori8mo steile email [email protected] h 43524653 icq giati 8a fas ta xronia sou an de 3ereis pws ginete .

Δημοσ.

Το πρόγραμμα είναι σε Visual Basic 6. Οι ρουτίνες crop και resize δεν είναι ακόμα έτοιμες - δουλεύω συνεχώς πάνω σε αυτές. Αν δεν σου κάνει κόπο στείλε μου τον αλγόριθμο στο [email protected]. Αυτό το οποίο θέλω να κάνει το πρόγραμμά μου, είναι όχι τόσο να υποστηρίζει όσο το δυνατόν περισσότερα φίλτρα (όπως το SwiftAVS), αλλά τα λίγα που χρειάζεται ο αρχάριος χρήστης, ώστε να φτιάξει το πρώτο του avs script. Επίσης να αναγνωρίζεται αυτόματα η έκδοση του AviSynth και τα φίλτρα που είναι γραμμένα για την αντίστοιχη έκδοση, ώστε να ενεργοποιούνται/απενεργοποιούνται αυτόματα οι επιλογές χρήσης τους.

Δημοσ.

Μπορώ να διαθέσω προσωπικά στον Nitrogen τον κώδικα του SwiftAVS για τα συγκεκριμένα σημεία.

Επίσης, Nitrogen αν θέλεις μπορούμε να βάλουμε και τα 2 projects κάτω και μακρυπρόθεσμα να φτιάξουμε κάτι πραγματικά αξιόλογο.

Contact me...

Δημοσ.

Snollygoster, αν μπορείς στείλε τον κώδικα στο [email protected] . Όσο για τα 2 projects, είχα σκοπό να προσθέσω στον κώδικά σου κάποιες ρουτίνες από το δικό μου πρόγραμμα (όπως αναγνώριση του avisynth.dll, αποθήκευση ρυθμίσεων στο registry, κτλ), γι' αυτό επέμενα να διαθέσεις τον κώδικά σου. Πάντως θα ήταν καλά να συνεργαστούμε, ακόμη κι αν τελικώς θα παραμείνον δυο ξεχωριστά προγράμματα, ένα για αρχάριους κι ένα για προχωρημένους.

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια. Μέχρι το τέλος του μήνα πιστεύω πως θα έχω ετοιμάσει την 1η κανονική έκδοση του προγράμματός μου, ενώ μέχρι τότε θα σας διαθέτω κάποιες δοκιμαστικές. Trust, Snolly θα σας στείλω σύντομα και τα sources για να δείτε τις ρουτίνες χρήσης του MPEG2Dec.DLL.

Δημοσ.

nai me endiaferei !

Paidia exw na proteinw mia polu kalh lush !

An einai mporeite na ftia3ete ena monadiaio tool pou na exei 2 basika settings .

Easy mode

kai

Advanced mode .

Sto easy mode 8a einai ena tool san tou nitrogen me ta aparaithta filtra mono me 2/3 steps kai autocrop.

Sto advanced 8a einai ola .

Pws sas fenete ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...