Lost1 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Αν δεν βαριεσαι , τραβα μια φωτο την ψυκτρα και αλλη μια απο την πισω μερια της μητρικης στο σημειο που ειναι ο επεξεργαστης ...
Thanos1972 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 ^Σε περιπτωση που εχει ανοιγμα απο κατω απο εκεινο το σημειο η λαμαρινα που εχει βιδωθει επανω.
John-lamia Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Πάστα πόσο καιρό έχεις να αλλάξεις ? πριν κανα 3 μηνες το πολυ. βασικα απ οτι ειδα η coolmaster vortex plus κανει λιγο φασαρια, 17-35db. και σκευτικα οτι ισως να ειναι αρκετα μεγαλη για τον Ε6300 και οτι θα κανει φασαρια για το τιποτα. και για αυτον τον λογο ειδα και την coolmaster vortex 211q. και απ οτι ειδα αυτη δεν θα χρειαστεί να βγαλω ολη την mobo για να την βαλω, κουμπονει κατευθειαν. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806757 ποια η γνωμη σας ?
Thanos1972 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Πιστεψε με,δεν κανει καθολου φασαρια η vortex.μα καθολου.ουτε στα τερματα.
John-lamia Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Πιστεψε με,δεν κανει καθολου φασαρια η vortex.μα καθολου.ουτε στα τερματα. επιδι λεει 35db γιαυτο το σκευτομαι για αυτην. ενω η 211q μπορει να ειναι ποιο μικρη αλλα εχει 20db. εξαλλου ο Ε6300 δεν εχει και τρελες θερμοκρασιες κανονικα, ασχετα στην περιπτωση μου .
Thanos1972 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Εχεις δικιο σε αυτο αλλα μην εμπιστευεσαι συνεχεια το τι λενε οσον αφορα τον θορυβο.εαν δεν το ακουσεις δεν θα βγαλεις ακρη.την συγκεκριμενη την ακουσα στον Δεινοσαυρο οταν την βαλαμε και...ουσιαστικα δεν την ακουσα. επισης μπορει ο 6300 να μην εχεις τρελες απαιτησεις απο ψυχτρα αλλα δεν θα την εχεις μονο στον 6300 αργοτερα ετσι δεν ειναι?εαν δεν σε νοιαζει το μελλον τοτε αλλαζει το πραγμα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Σε συγγενικο cpu με τον 6300 (τον 6320) εβαλα την scythe samurai ZZ και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος οσον αφορα τις θερμοκρασιες και το θορυβο σε σχεση με την μανισια. Τραβηξα και ενα ανετο o/c ως τα 2.6 χωρις κανενα θεμα με θερμοκρασιες. Σχετικα με το θορυβο της, ειναι ναι μεν πιο ησυχη απτην μαμα ψυκτρα, δεν την λεω και αθορυβη ομως (πως να ειναι εξαλλου με 92mm fan), οσο λεω την megahalems που εχω στον i5 μου με ενα 120mm ανεμιστηρα στις 1000rpm. Η scythe δηλωνει maximum 31dbA παντως και minimum 7dbA.
John-lamia Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 στον δικο υπολογιστη εχω την coorermaster hyper tx3, η οποια εχει 92αρι κουλερακι επανω της, και πιστευω οτι κανει αρκετο θοριβο με την μανα της intel. http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6635 αυτη εδω εχω. ακομα και η zalman 9700led που ειχα πριν ηταν ποιο ήσυχη. και αυτη που λεμε για να παρω με την δικη μου hyper tx3 εχουν ακριβος το ιδιο κουλερακι επανω. το οποιο ειναι αυτο εδω. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806787 οπως βλεπετε εχει 17 εως 35 db γιαυτο σκετικα την αγωρα της ποιο μικρης ψυκτρας. τωρα αν χρειαστεί αυτο να κανω καποια αναβαθμιση και μπαίνει κανωνικα επανω το κουλερακι που θα καταλήξω να αγορασω καλος αν δεν, θα αφήσω αυτο που θα εχει ο καινουριος επεξεργαστης και αν εχω προβλημα με τις θερμοκρασιες τοτε θα δω τι θα κανω.
Thanos1972 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Περιεργο γιατι και εγω εχω στον brother την tx3 και εαν δεν δουλευει μονιμα στο max αλλα δουλευει κανονικα ουτε που ακουγεται. Σιγουρα ειναι πιο αθορυβο απο το εργοστασιακο.
John-lamia Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Εγώ με την tx3 δεν είμαι ικανοποιημένος. Αυτή που είχα πριν ηταν ταφοs το πισακι μου έβλεπα ταινία και άκουγα μόνο τον δίσκο. Αλλά τη tx3 την πιρα 20 € και την ζαλμαν πανω απο 50€. Λογικό είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα