John-lamia Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 παιδια θελω μια καλη ψυκρτα μεχρι 20 εντα 25 ευρω το πολυ για ενανα core2duo Ε6300. θα προτιμήσω το e-shop για την αγορά της γιατι δεν θελω να πληρώσω μεταφορικά. και το κυριοτερο ειναι οτι θελω η ψυκτρα να εχει οριζόντια τον ανεμιστήρα και οχι καθετα διοτι το κουτι εχει ενα πλαστικο το οποιο βοηθάει την ψυκτα του επεξεργαστή να περνει αερα εξω απ το κουτι και οχι απο μεσα του.
Thanos1972 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Εκεινο το πλαστικο βγαινει αλλα δες αυτην COOLER MASTER VORTEX PLUS CPU COOLER 25.50 €
Δεινόσαυρος Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 +1 για την ψύκτρα. Κάνει καταπληκτική δουλειά τουλάχιστον σε στοκ καταστάσεις που παίζω εγώ (-8 βαθμούς σε idle, -30 σε full load. Θόρυβος σε idle ίδιος με την στοκ, σε full load δεν την ακούς)). Λογικά θα κάνει δουλειά και για συντηρητικό o/c αν ενδιαφέρεσαι.
John-lamia Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Εκεινο το πλαστικο βγαινει αλλα δες αυτην COOLER MASTER VORTEX PLUS CPU COOLER 25.50 € +1 απο μενα για την http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806752. αυτη εχω δει και γω αλλα στο site λεει οτι θα την εχει απο 15 εως 30 μερες. γιαυτο και δεν την εχω παραγγείλει ακόμα. μου αρεσει επιδι περνάνε σωληνώσεις χαλκού απ την βάση που πατάει επανω στον επεξεργαστή και περισσότερο επιδι διάβασα και τα σχόλια των πελατών που την πήραν. δειτε τι θερμοκρασίες εχει ο υπολογιστής σε κατάσταση idle. ο επεξεργαστής ειναι απο 58 εως 70+ βαθμούς c. βασικα τον υπολογιστη τον εχω πεντακαθαρο μεσα, εχω αλλαξει και παστα στην cpu αλλα η θερμοκρασίες παραμένουν σχεδόν ιδιες. λογικα αυτη η cpu επρεπε να εχει σε full load το πολυ 55c. αυτο που βλεπω ομως ειναι οτι οι στροφες απ τον ανεμιστιρα δεν πανε πανω απο 2000+rpm. πρεπει να εχει χαλασει το μοτερακι του. γιατι εκανα και αναβαθμιση το bios της μητρικης περασα και αλλους drivers μπας και εχει φαει κανενα σκαλομα απο εκει αλλα παλει τα ιδια. εδω οι θερμοκρασιες του επεξεργαστη οταν ο υπολογιστης τρεχει ενα παιχνιδι στο facebook.
κοκολινος Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Για μπες απο bios και δες τις θερμοκρασιες..!!!!η κατεβασε το hwmonitor.!!!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Γιατί, μετράει καλύτερα από το aida? Επίσης στο bios δεν είναι σε idle. Δες και το pc1 για την ψύκτρα. Εμένα μου ήρθε σε 5 μέρες και δεν ήταν διαθέσιμη.
John-lamia Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Για μπες απο bios και δες τις θερμοκρασιες..!!!!η κατεβασε το hwmonitor.!!! μια απ τα ιδια !!!!!!
κοκολινος Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Γιατι τωρα τι ειναι full load??Στο facebook??Οχι απλα ελεγα μηπως εχει φαει κανενα σκαλωμα το προγραμμα...Κανενα λαθος θα εχεις κανει στην συναρμολογηση!
John-lamia Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Γιατι τωρα τι ειναι full load??Στο facebook??Οχι απλα ελεγα μηπως εχει φαει κανενα σκαλωμα το προγραμμα...Κανενα λαθος θα εχεις κανει στην συναρμολογηση! οχι δεν ειναι στο 100%. αμα παει στο 100% βαζεις ανετα μια χύτρα ταχύτητας και φτιάχνεις φασολάδα !!! δεν εχει ουτε ιο το πισακι ουτε τιποτα, ειναι φρεσκο-φορμαρισμένο με 7αρια. και πριν που ειχε winxp ιδιες θερμοκρασιες ειχε. η ψυκρτα που εχει επανω ειναι η εργοσταριακη της intel. και εβγαλα ολη την μητρικη για να δω αν παταει καλα επανω στο επεξεργαστη η ψυκρα και απ οτι ειδα ειναι μια χαρα η εφαρμογη της επανω στην μητρικη. αλλα το θεμα ειναι οτι οταν ανεβενει η θερμοκρασια ο ανεμιστιρας απ την ψυκτρα δεν παει πανω απο 1800rpm. 1) η εχω λαθος ενδιξεις στις θερμοκρασιες και ο επεξεργαστης δεν εχει την εικονιζόμενη θερμοκρασία 2) η εχει χαρασει η ψυκτρα και δεν δίνει περισσότερη ταση για να ανεβασει στροφες. 3) η ο επεξεργαστης ειναι ετσι απ το εργοστασιο. ανεβαζει θερμοκρασίες για παρτη του. τώρα για να πούμε και του στραβού το δικιο ο Ε6300 ειναι και καπως μικρος για 7αρια. ( win7 home premium 32bit ) αλλα και σε λαπτοπ μονοπυρηνα που εχω βαλει δεν ζοριζοντε τοσο !!!
κοκολινος Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Βλεπεις το μηχανιμα να ζοριζεται???Μπορει ν χει χαλασει κανενας αισθητηρας!!
Thanos1972 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Βλεπεις το μηχανιμα να ζοριζεται???Μπορει ν χει χαλασει κανενας αισθητηρας!! Ειλικρινα βλεπω το avatar σου και δεν μπορω να παρω στα σοβαρα αυτα που λες....... ακομη και εαν εχεις δικιο. Σιγα να μην εχει χαλασει ο αισθητηρας του. Στα 1.86 δεν ειναι αυτος ο επεξεργαστης?με ποσο ρευμα εισαι? τον εβαλα σε ενα φιλαρακι μου αυτον και τον ανεβασα με 1.30 στα 2.300 πανευκολα (παει σιιιιγουρα και αλλο) και απλα του ειχα αλλαξει την ψυχτρα με μια εργοστασιακη ιντελ αλλα τετραπυρηνου.δηλαδη πιο χοντρη και με χαλκο στον πυρηνα.
Lost1 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Μηπως εχεις συνδεσει τον ανεμιστηρακι σε λαθος υποδοχη στην μητρικη ?
John-lamia Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Μηπως εχεις συνδεσει τον ανεμιστηρακι σε λαθος υποδοχη στην μητρικη ? cpu_fan λεει η υποδοχή που κούμπωσα το φισακι της ψυκτρας.
κοκολινος Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Σε χαλαει το αβαταρ μου???????????????????????????????????????????
John-lamia Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Σε χαλαει το αβαταρ μου??????????????????????????????????????????? οχι, αλλα που κολλαει αυτο με τα υπόλοιπα posts ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα