Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια...απεκτισα ενα θεμα με το pc...εχω ram ddr3 4 giga...και με (oc) γινετε 1600 mh...ενω δουλευει 1333..η ram παει μεχρι 1600....το εκανα απο τα baios...ανοιξε το pc και μετα απο 5 λεπτα μου εβγαλε το windows protect για ενα αρχειο...εγω πατησα clear επειδη δεν ηξερα ακριβως αν ηταν απο την ram...ετσι σκεφτικα να ξανα πας στα baios και να ξανα πατισω save για να δω αν το αρχειο ηταν path απο τα baios....με λιγα λογια το pc τωρα κολαει στo welcome και το ποντικη δεν κουνιεται΄....να του κανω format...?δεν εχω δοκιμαση ομως αν ξανα παω στα baios και το κανω οπως πριν και δουλεψει...

συμβουλη....?

Δημοσ.

Εγω δεν καταλαβα τπτ απο το ποστ σου παντως!

Sent from my HTC Explorer A310e using Insomnia

Δημοσ.

δεν εχω δοκιμαση ομως αν ξανα παω στα baios και το κανω οπως πριν και δουλεψει...

συμβουλη....?

Δοκίμασε αυτό πρώτα και αν δεν πιάσει βλέπουμε.

Δημοσ.

Restore defaults, αν δε γίνει δουλειά κάνε reset το bios, και αφιέρωνε 2 λεπτά παραπάνω να γράφεις καθαρά τι συμβαίνει ώστε να μην αφιερώνουν 5 λεπτά αυτοί που το διαβάζουν μέχρι να καταλάβουν τι εννοείς.

Δημοσ.
  1. Πρέπει να ξέρουμε τα στοιχεία του υπολογιστή σου (οπωσδήποτε Μ/Β) για να σου πούμε πως κάνεις O/C.
  2. Για ποιο λόγο θέλεις να κλοκάρεις τις μνήμες σου; Αν έτσι απλά επειδή γίνεται, θα σου πρότεινα να μη το κάνεις γιατί δεν είσαι εξοικειωμένος χρήστης & δεν ενδείκνυνται. Ήδη την έπαθες μια φορά χωρίς να ξέρεις τι πάτησες & τι έγινε.
  3. Το να κλοκάρεις τις μνήμες δεν είναι απλά θέμα 5 λεπτών, βάζω τιμές & τέλος. Είναι σχετικά επίπονη διαδικασία & χρονοβόρα. Γι'αυτό θα πρέπει να έχεις μια ελάχιστη εμπειρία.

Δημοσ.

1. Πρέπει να ξέρουμε τα στοιχεία του υπολογιστή σου (οπωσδήποτε Μ/Β) για να σου πούμε πως κάνεις O/C.
  2. Για ποιο λόγο θέλεις να κλοκάρεις τις μνήμες σου; Αν έτσι απλά επειδή γίνεται, θα σου πρότεινα να μη το κάνεις γιατί δεν είσαι εξοικειωμένος χρήστης & δεν ενδείκνυνται. Ήδη την έπαθες μια φορά χωρίς να ξέρεις τι πάτησες & τι έγινε.
  3. Το να κλοκάρεις τις μνήμες δεν είναι απλά θέμα 5 λεπτών, βάζω τιμές & τέλος. Είναι σχετικά επίπονη διαδικασία & χρονοβόρα. Γι'αυτό θα πρέπει να έχεις μια ελάχιστη εμπειρία.

εχω δυο ram 2 giga η μια...τρεχουν στα 1333 mhz και θελω να την κανω να τρεχει στα 1600 mhz η ram γινεται oc μεχρι 1600 και επιδη παιζω game θελω να κανω το oc...η μυτρικη μου γινεται oc μεχρι 1800...απο τα baios δεν γινεται το oc....?

1. Το να κλοκάρεις τις μνήμες δεν είναι απλά θέμα 5 λεπτών, βάζω τιμές & τέλος. Είναι σχετικά επίπονη διαδικασία & χρονοβόρα. Γι'αυτό θα πρέπει να έχεις μια ελάχιστη εμπειρία.

εξηγησε μου και θα τα καταλαβω ολα κατι ξερω απο Pc...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...