Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Link

Νομίζω είναι πολύ καλή τιμή για λαπι με ανεξάρτητη καρτα γραφικών αν και ο επεξεργαστης ειναι αργος. Ειναι και με ατοκες νομιζω. Γενικα φαινεται καλος.

Δημοσ.

Link

Νομίζω είναι πολύ καλή τιμή για λαπι με ανεξάρτητη καρτα γραφικών αν και ο επεξεργαστης ειναι αργος. Ειναι και με ατοκες νομιζω. Γενικα φαινεται καλος.

δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλος αυτο επεξεργαστης, ας μας πει καποιος που γνωριζει γιατι ενδιαφερομαι για εναν φιλο

Δημοσ.

Καλος ειναι ο επεξεργαστης. Ειναι διπλοπυρηνος, έχει turbo στα 2.4Ghz (απο 1.8) και είναι στην ουσια Athlon πολυ χαμηλης καταναλωσης (32nm). To περιεργο είναι οτι ο επεξεργαστης έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικων εξίσου δυνατη με την εξωτερική (160 cores εναντι 120 cores, απλα η εξωτ. έχει αποκλειστικη μνήμη) και εψαχνα άμα δουλεύουν ταυτόχρονα ή υβριδικά.

Δημοσ.

εντυπωσιακό το 2ο αλλα να παρεις απο Κω; μηπως αλλαζει το ΦΠΑ ή κατι;

Δεν αλλάζει κάτι απ'οτι ξέρω. Το πρώτο ανέβηκε ήδη στα 499 ευρώ. Ήταν 449 χθές

Δημοσ.

Καλημέρα σας επειδή είδα ότι αναφέρεστε το inkcenterkos.gr σας αναφέρω ότι έχει εξαιρετικές τιμές και δωρεάν μεταφορικά. Ένας φίλος μου που αγόρασε από εκεί είχε άμεση αξυπηρέτηση.

Δημοσ.

εντυπωσιακό το 2ο αλλα να παρεις απο Κω; μηπως αλλαζει το ΦΠΑ ή κατι;

o επεξεργαστης του τι λεει ρε παιδια????εχει πολη καλη καλη καρτα γραφικων αλλα ο επεξεργαστης θα σηκωνει παιχνιδια ανταξια της καρτας γραφικων???? κ πολυ καλη τιμη πιστευω....

Δημοσ.

o επεξεργαστης του τι λεει ρε παιδια????εχει πολη καλη καλη καρτα γραφικων αλλα ο επεξεργαστης θα σηκωνει παιχνιδια ανταξια της καρτας γραφικων???? κ πολυ καλη τιμη πιστευω....

Για τα παιχνιδια χρειαζεσαι καλη καρτα γραφικων..

Ο επεξεργαστης ερχεται σε δευτερη μοιρα στα παιχνιδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...