Konstantin77 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Link Νομίζω είναι πολύ καλή τιμή για λαπι με ανεξάρτητη καρτα γραφικών αν και ο επεξεργαστης ειναι αργος. Ειναι και με ατοκες νομιζω. Γενικα φαινεται καλος.
c0prse_grinder Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Link Νομίζω είναι πολύ καλή τιμή για λαπι με ανεξάρτητη καρτα γραφικών αν και ο επεξεργαστης ειναι αργος. Ειναι και με ατοκες νομιζω. Γενικα φαινεται καλος. δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλος αυτο επεξεργαστης, ας μας πει καποιος που γνωριζει γιατι ενδιαφερομαι για εναν φιλο
nonameno12 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Καλος ειναι ο επεξεργαστης. Ειναι διπλοπυρηνος, έχει turbo στα 2.4Ghz (απο 1.8) και είναι στην ουσια Athlon πολυ χαμηλης καταναλωσης (32nm). To περιεργο είναι οτι ο επεξεργαστης έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικων εξίσου δυνατη με την εξωτερική (160 cores εναντι 120 cores, απλα η εξωτ. έχει αποκλειστικη μνήμη) και εψαχνα άμα δουλεύουν ταυτόχρονα ή υβριδικά.
vierinia Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Υπάρχουν αυτά τα 2 με λίγα χρήματα παραπάνω που είναι πολύ καλύτερα HP Pavilion dv6-3298en HP Pavilion dv6-6b06ev
Konstantin77 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Υπάρχουν αυτά τα 2 με λίγα χρήματα παραπάνω που είναι πολύ καλύτερα HP Pavilion dv6-3298en HP Pavilion dv6-6b06ev εντυπωσιακό το 2ο αλλα να παρεις απο Κω; μηπως αλλαζει το ΦΠΑ ή κατι;
vierinia Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 εντυπωσιακό το 2ο αλλα να παρεις απο Κω; μηπως αλλαζει το ΦΠΑ ή κατι; Δεν αλλάζει κάτι απ'οτι ξέρω. Το πρώτο ανέβηκε ήδη στα 499 ευρώ. Ήταν 449 χθές
kouzoukas Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Καλημέρα σας επειδή είδα ότι αναφέρεστε το inkcenterkos.gr σας αναφέρω ότι έχει εξαιρετικές τιμές και δωρεάν μεταφορικά. Ένας φίλος μου που αγόρασε από εκεί είχε άμεση αξυπηρέτηση.
lubas13 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 εντυπωσιακό το 2ο αλλα να παρεις απο Κω; μηπως αλλαζει το ΦΠΑ ή κατι; o επεξεργαστης του τι λεει ρε παιδια????εχει πολη καλη καλη καρτα γραφικων αλλα ο επεξεργαστης θα σηκωνει παιχνιδια ανταξια της καρτας γραφικων???? κ πολυ καλη τιμη πιστευω....
xristoforos89 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 o επεξεργαστης του τι λεει ρε παιδια????εχει πολη καλη καλη καρτα γραφικων αλλα ο επεξεργαστης θα σηκωνει παιχνιδια ανταξια της καρτας γραφικων???? κ πολυ καλη τιμη πιστευω.... Για τα παιχνιδια χρειαζεσαι καλη καρτα γραφικων.. Ο επεξεργαστης ερχεται σε δευτερη μοιρα στα παιχνιδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα