yannis18 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Φίλε matrixxx μην δίνεις σημασία σε φαιδρούς. Αλίμονο αν μας αποθάρρυναν όλοι αυτοί. Συνέχισε δυνατά
skinskinz Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 το χασαμε το πακετο Matrix!!! Αργησαμε!!! παρολα αυτα Παρε το 5αστερο!
extasy Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Να ευχαριστήσω και εγώ με τη σειρά μου για την προσφορά. Έχει έρθει σε κανέναν η κονσόλα, ή θα πάει από εβδομάδα;
keeper Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Μου ηρθε μηνυμα απο κοτσοβολο ο.Ο, θα μου το παραδωσουν λεει σημερα 16:00-19:00. Ελπιζω μονο να μην το στειλαν με Speedex γιατι καλα κρασα.......χειροτερη courrier δεν υπαρχει.
naruto14 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Άμα είχαμε τα λεφτά εγκαίρως θα τσιμπούσαμε και μεις ένα vita. Δεν πειράζει, το καλοκαίρι θα δούμε τι θα παίξει!
ziggywas Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Τσίμπησα κι εγώ το Star Wars XBOX Kinect Bundle στα 279 Ευρώ από 399!!! Παράδοση αύριο με Speedex...
giorginho Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 κι εδω ηρθε αριθμος φορτωτικης και παραδοση αυριο. προσωπικα τουλαχιστον σε 2-3 περιοχες που εχω μεινει η speedex ειναι η καλυτερη εμπειρια μου απο κουριερ. παντως αυτο σημαινει οτι μολις σημερα επεξεργαστηκαν τις παραγγελιες απο Μ.Τεταρτη που εγινε (αρα την ειδαν Μ.Πεμπτη πρωι).
iguana Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Τσίμπησα κι εγώ το Star Wars XBOX Kinect Bundle στα 279 Ευρώ από 399!!! Παράδοση αύριο με Speedex... Μετά από πολύμηνη αναζήτηση και εφόσον δεν βγήκε όυτε το πάσχα προσφορά ανάλογη του mediamarkt αποφάσισα και χτύπησα και εγώ το πακέτο star wars.Είναι 140 ευρώ πιο φτηνό και από το amazon να φανταστείς.Πολύ καλή τιμή και αξίζει την διαφορά από τα 230-250 που θα έδινα για το απλό πακέτο. Μόνη μου απορία είναι αν έχει εκτός από το starwars και το kinect adventures,στο πακέτο του amazon γράφει και τα δυο αλλά στο electro δεν το αναφέρει. Ευχαριστώ τον τοπικ σταρτερ!
ziggywas Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Ναι σίγουρα θα το έχει, απλά δεν το αναφέρουν. Είναι standard πακέτο. Και σ'ένα unboxing video που είδα, φαίνεται να έχει και ένα ζευγάρι ενσύρματα ακουστικά.
ilos Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 παντως αυτο σημαινει οτι μολις σημερα επεξεργαστηκαν τις παραγγελιες απο Μ.Τεταρτη που εγινε (αρα την ειδαν Μ.Πεμπτη πρωι). Μην παίρνεις και όρκο, εγώ παρήγγειλα Μ.Παρασκευή και παρέλαβα σήμερα πουρνό πουρνό.
ziggywas Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Και σε μένα, παραγγελία Μ. Παρασκευή, παραλαβή σήμερα το πρωί. By the way, από το Star Wars Kinect bundle ήθελα μόνο την κονσόλα και το χειριστήριο (το Star Wars κομμάτι δηλαδή), οπότε το Kinect καθώς και τα 2 games (Star Wars και Kinect Adventures) είναι προς πώληση, αν ενδιαφέρεται κάποιος...
giorginho Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Εδω τελικα ηρθε το PS Vita (Μ.Τεταρτη βραδυ) και οχι το PS3 bundle (Μ.Πεμπτη πρωι)... 3 πραγματα: 1. Δεν παρατηρησα να εχει καποια ζελατινα μπροστα στην οθονη! 2. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!! 3. Η συσκευασια αν και κλειστη, φαινοταν λιγο... καπως! (τα εγχειριδια χρησης ηταν το ενα πανω στο αλλο με τετοιο τροπο ωστε δημιουργουσαν ενα "καρουμπαλο" στο κουτακι και ενα ανοιγμα περιπου 0.5εκ στις πλαινες οψεις... εβγαλα κανα-δυο φωτογραφιες κατα το unpacking. Παντως η συσκευη ηθελε κανονικα το 1st-time-boot της οποτε δε νομιζω να εχει ξαναπαιξει. Επισης απαιτειται λεει μια αναβαθμιση λογισμικου τοσο για το PSNetwork οσο και για το Market... Να την κανω ή να το αφησω οπως ειναι με προοπτικη cfw στο εγγυς μελλον; edit: Ηρθε και ο κωδικος για το PS3, οποτε ερχεται αυριο με τη σειρα του!
pedrojay Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Παρέλαβα κι εγώ πρωί-πρωί το PS3 με την τιμονιέρα @giorginho Εννοείς ότι σου στέλνουν αριθμό αποστολής στο κινητό?Εγώ δεν είχα κάποια ειδοποίηση,απλά είδα στο site ότι είχε αποσταλεί η παραγγελία και περίμενα παράδοση τις επόμενες μέρες.
giorginho Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Nαι, sms με αριθμο tracking speedex. Ισως παιζει ρολο αν η παραδοση ειναι στην επαρχια, οσο τους εκανα παραγγελιες απο Θεσ/νικη δε θυμαμαι να ερχοταν sms...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα