c0prse_grinder Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 παντως ειναι ακομα διαθεσιμες οι προσφορες οποτε υπαρχει αρκετο αποθεμα οποτε θα παραλαβουν ολοι κανονικα, καλο αυτο σε κινητα και κονσολες μας βγαλαν προσφορες, να δουμε τωρα αν προκειται να πεσουν καθολου οι τιμες σε λαπτοπ/νετμπουκ
kjtzemis Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 παντως ειναι ακομα διαθεσιμες οι προσφορες οποτε υπαρχει αρκετο αποθεμα οποτε θα παραλαβουν ολοι κανονικα, καλο αυτο σε κινητα και κονσολες μας βγαλαν προσφορες, να δουμε τωρα αν προκειται να πεσουν καθολου οι τιμες σε λαπτοπ/νετμπουκ εμενα με ενδιεφερε και για κανα πληκτρολογιο της προκοπης αλλα αποτι βλεπω τα πληκτρολογια που εχει η electro δεν με εντυπωσιαζουν (δεν τα ξερω κιολας αν ειναι καλα). το δικο μου παταω κουμπι και ακουγετε σε ολο το σπιτι, το εχω 6 χρονια ενα της Microsoft με 10Ε το ειχα παρει και μου εχει βγει πολυ καλο.
c0prse_grinder Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 εμενα με ενδιεφερε και για κανα πληκτρολογιο της προκοπης αλλα αποτι βλεπω τα πληκτρολογια που εχει η electro δεν με εντυπωσιαζουν (δεν τα ξερω κιολας αν ειναι καλα). το δικο μου παταω κουμπι και ακουγετε σε ολο το σπιτι, το εχω 6 χρονια ενα της Microsoft με 10Ε το ειχα παρει και μου εχει βγει πολυ καλο. καλα δεν πηρες razer ή logitech το πρωι!?!? αν παραλαβω θα σου στειλω εγω ενα!
kjtzemis Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 καλα δεν πηρες razer ή logitech το πρωι!?!? αν παραλαβω θα σου στειλω εγω ενα! οχι ρε, οταν πηγα να τα παραγγειλω εγω (εστω και για πλακα γτ σιγα μην μου τα εφερναν και ειδικα με αντικαταβολη που θα εβαζα εγω) αλλαξαν εκεινη την ωρα ακριβως τις τιμες και εβαλαν τις κανονικες
tstavrou Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Όσο για τον matrixx' date=' συνέχισε φίλε μου, και μακάρι να μην αποκαρδιωθείς ποτέ (σαν τον jabar).[/quote'] Πολυ καλη προσφορα!!! Μπραβο φιλε matrixx!!! Keep walking !!! Καλο Πασχα & Καλη Ανασταση!!! Offtopic: αυτος ο jabar που βρισκεται...... Που εχει χαθει...??? Μακραν ενας απο τους καλυτερους κατα την γνωμη μου προσφορο-κυνηγος!!! ) Αποστολή από το GT-S5830 με τη χρήση Insomnia App
deadp Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Κρατάει τις προσφορές για τον εαυτό του... Το psp στα 76 ευρώ (πακέτο) είναι καλή λύση για δωράκι, έστω και μετά το Πάσχα; Αξίζει;
sintalkas Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Εγώ πάντως το τσίμπησα τα μεγάλα μείον του είναι ότι δεν έχει wifi και δεν έχει stereo ήχο...σε αυτή τη τιμή εγώ πιστεύω πως αξίζει......
achilles_g_ Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 ποιο πακετάκι ps3 θεωρείτε best value? http://www.electroworld.gr/site/products.jsp?catid=7421
c0prse_grinder Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 ποιο πακετάκι ps3 θεωρείτε best value? http://www.electrowo....jsp?catid=7421 ολα με το αυγο ειναι σε πολυ καλες τιμες, τωρα ειναι το θεμα τι θες εσυ, εγω προτεινω τα 2 ds3 καθως games βρισκεις και μεταχειρισμενα εδω στο φορουμ πχ το prο στα 15-20 ευρω ενω καινουργιο οριτζιναλ ds3 δυσκολα σε καλη (σχετικα) τιμη
achilles_g_ Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 ολα με το αυγο ειναι σε πολυ καλες τιμες, τωρα ειναι το θεμα τι θες εσυ, εγω προτεινω τα 2 ds3 καθως games βρισκεις και μεταχειρισμενα εδω στο φορουμ πχ το prο στα 15-20 ευρω ενω καινουργιο οριτζιναλ ds3 δυσκολα σε καλη (σχετικα) τιμη οπότε από αυτά ποιο θα προτείνες; http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10103209 http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10101878 http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10103758 αν και προσανατοίζομαι πιο πολύ για προσωπική χρήση, για περισσότερα άτομα έχω το wii.
mtzs Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 παιδια για τους φαν των racing simulation ο συνδυασμος ΠΣ3 με την driving force GT ειναι τιμη που σκοτωνει. 150 εχει σκετη χωρις προσφορες κανονικα αν πατε σε αλλα μαγαζια τυπου μουλτιραμα η πλαισιο. Δεν το συζητω καν. Εξτρα ds3 μπορεις να παρεις με 34 ευρω νομιζω γιατι ειναι και αυτο με αυγο αν θελει καποιος ενα παραπανισο Οσο για το ucharted 3 το βρισκετε ανετα με ενα 30ρικο απο αλλου
giorginho Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Κι εγω το πακετο με την τιμονιερα πηρα. Εκτος του οτι ηθελα τιμονιερα εδω και καιρο (εχω μια απο το 2001 που πλεον ειχα βαρεθει), το ιδιο το electroworld δινει την driving force GT με 104 ευρω - χαμηλοτερη τιμη σημερα - ενω καποτε (!) ειχε μεχρι και 78 ευρω. Ακομα και τοσο λοιπον να την υπολογισεις ειναι σα να παιρνεις την κοσνολα + παιχνιδι με 159 ευρω (αν και με τα σημερινα δεδομενα μου φαινεται λες και την παιρνω με 130)!!! Τρελη τιμη, πιστευω μακραν το καλυτερο πακετο. Το DS3 πλεον νομιζω βγαινει κοντα στα 40 απο electroworld.
c0prse_grinder Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 εννοειται οτι οποιος γουσταρει τιμονιερα παει με κλειστα ματια σε εκεινη την προσφορα
vrwmiaris Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 ναι τιμονιερα λεω και γω.βιαστηκα να το παρω τα χριστουγενα .............
pxgjon Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 να ευχαριστησω και εγω με την σειρα μου τον φιλο για τα κουπονια, ημουν ετοιμος να παρω απο πλαισιο με 279, τελικα πηρα απο ελεκτρο την προσφορα με την φτηνη τημονιερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα