Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παντως ειναι ακομα διαθεσιμες οι προσφορες οποτε υπαρχει αρκετο αποθεμα

οποτε θα παραλαβουν ολοι κανονικα, καλο αυτο

σε κινητα και κονσολες μας βγαλαν προσφορες, να δουμε τωρα αν προκειται να

πεσουν καθολου οι τιμες σε λαπτοπ/νετμπουκ

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

παντως ειναι ακομα διαθεσιμες οι προσφορες οποτε υπαρχει αρκετο αποθεμα

οποτε θα παραλαβουν ολοι κανονικα, καλο αυτο

σε κινητα και κονσολες μας βγαλαν προσφορες, να δουμε τωρα αν προκειται να

πεσουν καθολου οι τιμες σε λαπτοπ/νετμπουκ

εμενα με ενδιεφερε και για κανα πληκτρολογιο της προκοπης αλλα αποτι βλεπω τα πληκτρολογια που εχει η electro δεν με εντυπωσιαζουν (δεν τα ξερω κιολας αν ειναι καλα).

το δικο μου παταω κουμπι και ακουγετε σε ολο το σπιτι, το εχω 6 χρονια ενα της Microsoft με 10Ε το ειχα παρει και μου εχει βγει πολυ καλο.

Δημοσ.

εμενα με ενδιεφερε και για κανα πληκτρολογιο της προκοπης αλλα αποτι βλεπω τα πληκτρολογια που εχει η electro δεν με εντυπωσιαζουν (δεν τα ξερω κιολας αν ειναι καλα).

το δικο μου παταω κουμπι και ακουγετε σε ολο το σπιτι, το εχω 6 χρονια ενα της Microsoft με 10Ε το ειχα παρει και μου εχει βγει πολυ καλο.

καλα δεν πηρες razer ή logitech το πρωι!?!?

αν παραλαβω θα σου στειλω εγω ενα!mrgreen.png

Δημοσ.

καλα δεν πηρες razer ή logitech το πρωι!?!?

αν παραλαβω θα σου στειλω εγω ενα!mrgreen.png

οχι ρε, οταν πηγα να τα παραγγειλω εγω (εστω και για πλακα γτ σιγα μην μου τα εφερναν και ειδικα με αντικαταβολη που θα εβαζα εγω) αλλαξαν εκεινη την ωρα ακριβως τις τιμες και εβαλαν τις κανονικες :eek:

Δημοσ.

Όσο για τον matrixx' date=' συνέχισε φίλε μου, και μακάρι να μην αποκαρδιωθείς ποτέ (σαν τον jabar).[/quote']

Πολυ καλη προσφορα!!! Μπραβο φιλε matrixx!!! Keep walking !!!

Καλο Πασχα & Καλη Ανασταση!!!

Offtopic: αυτος ο jabar που βρισκεται...... Που εχει χαθει...??? Μακραν ενας απο τους καλυτερους κατα την γνωμη μου προσφορο-κυνηγος!!! :))

Αποστολή από το GT-S5830 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Κρατάει τις προσφορές για τον εαυτό του...

Το psp στα 76 ευρώ (πακέτο) είναι καλή λύση για δωράκι, έστω και μετά το Πάσχα; Αξίζει;

Δημοσ.

Εγώ πάντως το τσίμπησα τα μεγάλα μείον του είναι ότι δεν έχει wifi και δεν έχει stereo ήχο...σε αυτή τη τιμή εγώ πιστεύω πως αξίζει......

Δημοσ.

ποιο πακετάκι ps3 θεωρείτε best value?

http://www.electrowo....jsp?catid=7421

ολα με το αυγο ειναι σε πολυ καλες τιμες, τωρα ειναι το θεμα τι θες εσυ, εγω προτεινω τα 2 ds3 καθως games βρισκεις και μεταχειρισμενα εδω στο φορουμ πχ το prο στα 15-20 ευρω ενω καινουργιο οριτζιναλ ds3 δυσκολα σε καλη (σχετικα) τιμη

Δημοσ.

ολα με το αυγο ειναι σε πολυ καλες τιμες, τωρα ειναι το θεμα τι θες εσυ, εγω προτεινω τα 2 ds3 καθως games βρισκεις και μεταχειρισμενα εδω στο φορουμ πχ το prο στα 15-20 ευρω ενω καινουργιο οριτζιναλ ds3 δυσκολα σε καλη (σχετικα) τιμη

οπότε από αυτά ποιο θα προτείνες;

http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10103209

http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10101878

http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10103758

αν και προσανατοίζομαι πιο πολύ για προσωπική χρήση, για περισσότερα άτομα έχω το wii.

Δημοσ.

παιδια για τους φαν των racing simulation ο συνδυασμος ΠΣ3 με την driving force GT ειναι τιμη που σκοτωνει. 150 εχει σκετη χωρις προσφορες κανονικα αν πατε σε αλλα μαγαζια τυπου μουλτιραμα η πλαισιο. Δεν το συζητω καν.

Εξτρα ds3 μπορεις να παρεις με 34 ευρω νομιζω γιατι ειναι και αυτο με αυγο αν θελει καποιος ενα παραπανισο

Οσο για το ucharted 3 το βρισκετε ανετα με ενα 30ρικο απο αλλου

Δημοσ.

Κι εγω το πακετο με την τιμονιερα πηρα. Εκτος του οτι ηθελα τιμονιερα εδω και καιρο (εχω μια απο το 2001 που πλεον ειχα βαρεθει), το ιδιο το electroworld δινει την driving force GT με 104 ευρω - χαμηλοτερη τιμη σημερα - ενω καποτε (!) ειχε μεχρι και 78 ευρω. Ακομα και τοσο λοιπον να την υπολογισεις ειναι σα να παιρνεις την κοσνολα + παιχνιδι με 159 ευρω (αν και με τα σημερινα δεδομενα μου φαινεται λες και την παιρνω με 130)!!! Τρελη τιμη, πιστευω μακραν το καλυτερο πακετο. Το DS3 πλεον νομιζω βγαινει κοντα στα 40 απο electroworld.

Δημοσ.

να ευχαριστησω και εγω με την σειρα μου τον φιλο για τα κουπονια, ημουν ετοιμος να παρω απο πλαισιο με 279, τελικα πηρα απο ελεκτρο την προσφορα με την φτηνη τημονιερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...