SOADNICK Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 πανε και οι τιμες του ps3 τις ξεφτιλισαν.. (fuck yeah )
SOADNICK Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 πανε και οι τιμες του ps3 τις ξεφτιλισαν.. (fuck yeah )
alexzgt4 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Μπορεί κάποιος να μου πει που βρίσκουμε τους κωδικούς από τα κουπόνια?
kuzko21 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 μα τις χιλιες μπανανιες , παιρνεις vita η παιρνεις 3ds... βοηθατε κοσμε.
deadp Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Ή θα γραφτείς μέλος και θα σου στείλουν κατευθείαν έναν κωδικό ή θα βρεις άλλον, ιδιαίτερα αν πας στο τοπικ που είχε ανοίξει για τις προσφορές του electroworld... http://www.insomnia.gr/topic/441941-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%8d%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b5%cf%82-%cf%84%ce%b9%ce%bc%ce%ad%cf%82-electroworld/ Όσο για το amazon... Παιδιά, οι αγορές από το "κάντε κλικ, αυξάνω την τιμή" κατάστημα δεν μου αρέσουν. Εξάλλου, όλες οι μεγάλες προσφορές που έχουμε όλοι μας εδώ μέσα ωφεληθεί, ήταν καθαρά "Ελληνικές". Ούτε θα κάθομαι με δύο ποντίκια (ένα σε κάθε χέρι) να κάνω κλικ να προλάβω τα "yesterday's deals" ή το "day of the cockroach deal"... Αι σιχτήρ. Αν έχει κάτι καλό, ναι το προτιμώ. Τις γιορτές είχε παπούτσια Geox, χωρίς προσφορά στα 50 ευρώ. Τώρα τα ίδια, τα έχει στο 100άρικο που θέλω να πάρω για δώρο. Όσο για τους "καταγγελιοπρήχτες" ας ανοίξουν πρώτα δικό τους μαγαζί και όταν τους ζητούν προϊόντα αξίας 1000€ στα 500€ και τα καθυστερούν μια εβδομάδα, να δούμε τι θα απαντούν. Οι περισσότεροι από εμάς εδώ (βάζω κι εμένα εννοείται μέσα) ούτε ψιλικατζίδικο δεν μπορούμε να διαχειριστούμε... Όσο για τον matrixx, συνέχισε φίλε μου, και μακάρι να μην αποκαρδιωθείς ποτέ (σαν τον jabar)... Y.Γ. PS3 δεν ενδιαφέρομαι να αγοράσω...
anagnoct Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 matrixx και cOprse_grindern ειστε φοβεροι! Ευχαριστω πολυ...
alexzgt4 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Εντάξει παιδιά έκανα την παραγγελία μου. Σας ευχαριστώ πολύ όλους, το έψαχνα καιρό τώρα και μάλλον ήταν η καλύτερη τιμή! Μια ακόμα ερωτησούλα, από εγγύηση τη παίζει? Ευχαριστώ και πάλι.
citiz Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 μα τις χιλιες μπανανιες , παιρνεις vita η παιρνεις 3ds... βοηθατε κοσμε. 3DS λόγω zelda, mario... και σου ρχεται και φθηνότερα (€139)
c0prse_grinder Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 ενα μεγαλο μπραβο στον c0prse_grinder καλο λιωσιμο παιδια !!
kjtzemis Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Εντάξει παιδιά έκανα την παραγγελία μου. Σας ευχαριστώ πολύ όλους, το έψαχνα καιρό τώρα και μάλλον ήταν η καλύτερη τιμή! Μια ακόμα ερωτησούλα, από εγγύηση τη παίζει? Ευχαριστώ και πάλι. 1 χρονο εγγυηση εχει απο μονο του φιλε μου.
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Μέλος Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 matrixxx και cOprse_grinder ειστε φοβεροι! Ευχαριστω πολυ... Παιδια οπως ειδα πριν λιγο, το μπραβο ανηκει στον Genatos που τα ανακαλυψε προχθες τα -τριανταρια στο ελεκτρο. Ηταν σε θεμα ασχετο βεβαια γι αυτο και δεν το ειχαμε δει οι περισσοτεροι: http://www.insomnia....ost__p__4679277
orck Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Καμια καλη τιμη για Wii υπαρχει; Ακομη και στις αγγελιες σε λιγο θα πουλανε τα μεταχειρισμενα ιδια τιμη με τα καινουργια.
antbyron Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Καμια καλη τιμη για Wii υπαρχει; Ακομη και στις αγγελιες σε λιγο θα πουλανε τα μεταχειρισμενα ιδια τιμη με τα καινουργια. Αυτή τη στιγμή πολλοί τα πουλάνε ακριβότερα, γενικώς κοιτούσα σήμερα τις τιμές, όχι μόνο στο ps3 αλλά και στους cpu και σε άλλα είδη και οι τιμές είναι επιεικώς απαράδεκτες!
nek4d Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δυο τυποι ολοι κι ολοι εχουν ψηφισει και μαλιστα με 1 αστερι και οι δυο το θεμα. Αν ελεγαν και την γνωμη τους εδω και εξηγουσαν τον λογο καλα θα ηταν. Το λαμβανω ως προσωπικη επιθεση (αφου τετοιες τιμες απλα δεν υπαρχουν) και θα σας κανω την χαρη να μην ξανανοιξω θεμα ποτε στο ινσομνια. Το feedback παντα ειναι χρησιμο! Καλες αγορες παιδακια - καλες διαφημισεις διαφημιστακια! 5 αστερια κ απο μενα κ ας μην με ενδιαφερει το προιον. ειναι πολυ σπασιμο, να προσπαθεις να βοηθησεις, να μοιραστεις κατι καλο κ να ψηφιζουν αρνητικα μονο κ μονο επειδη δεν τους αφορα! Λες κ ολα τα θεματα πρεπει να αφορουν ολους! Θυμαμαι σε ενα θεμα μου, καποιος που ψηφισε αρνητικα, απαντησε: "άν κάποιος το χρειάζεται άμεσα τότε να το χτυπήσει, αλλιώς δεν είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον " κ χαζευα να καταλαβω τι μαγικο, αχρηστο κ αυτονοητο ειπε... λες κ εγραψα να αγορασετε με το ζορι! Τουλαχιστον ειπε βεβαια την αποψη του... (απαντησα με λιγο χιουμορ, "Και τις μοιραζομαστε μηπως για καποιον ειναι χρησιμες, εννοειται οτι οι προσφορες δεν ειναι για ολους, τι ειμαστε, η Wind ? ") Και "γαιδαρο" να εβαζες τζαμπα (θα'χει πλακα ενα πειραματακι με ψευτικη σουπερ ντουπερ προσφορα χωρίς ή με λαθος link οπου μερικοι απο μας θα γραψουμε ποσο καλη τιμη ειναι κ αγορασαμε κ ευχαριστουμε! χαχα, εχει να πεσει πολυ γελιο!), καποιοι θα ψηφιζαν αρνητικα, οποτε εχουν δικιο τα παιδια με το "κλαιν". matrixxx, οι περισσοτεροι εδω ξερουν τι εχεις προσφερει/μοιραστει κ ειναι ευγνωμονες, κρατα αυτους, για τους αλλους δεν πουλαμε, το κλεισαμε ρε παιδι μου το μαγαζι, οοο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα