Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια..εχω ενα προβλημμα και μου εμφανιζει αυτο το μηνυμα "Το πρόγραμμα οδήγησης οθόνης σταμάτησε να ανταποκρίνεται και ανακτήθηκε" σε καρτα γραφικων nvidia geforce gtx280 ths XFX ..σε ενα παιχνιδι που ετρεξα τωρα και συγκεκριμενα το Tomb Raider :underworld , με πεταξε οταν αρχισα το campaign , και με εμφανισε τ μηνυμα αυτο παραπανω , και μεσα μεχρι ν με πεταξει ειχε οτι να ναι χρωματα που με τρομαξαν ...Μπορει να βοηθησει καποιος να μου πει τι μπορω να κανω ;;;

Δημοσ.

Απλα κολλησε ο driver,μην ανυσηχεις.

Εαν στο κανει μονο σε αυτο το παιχνιδι κατα πασα πιθανοτητα ειναι θεμα παιχνιδιου η drivers.

Εαν στο κανει και σε αλλα παιχνιδια,εκει μπαινει και το θεμα το οτι ισως εχεις προβλημα η καρτα γραφικων.

ΑΠο θερμοκρασιες πως παμε?απο τροφοδοτικο?

Δημοσ.

Οι drivers είναι σωστά εγκατεστημένοι;

Εάν οι drivers είναι εντάξει και το πρόβλημα συνεχίζεται, ξεκίνα να ψάχνεις για καινούρια κάρτα.

Δημοσ.

με τους προηγουμενους drivers με ειχε ταραξει με αυτα τα κοληματα.

απο τοτε που βγηκαν οι τελευταιοι και τους εγκατεστησα, κανενα προβλημα.

εσυ ποιους εχεις;

Δημοσ.

η σειρα 295 των nvidia drivers εχει πολλα προβληματακια, και ενα απο αυτα ειναι αυτο που κρασαρει ο driver (σε μερικες περιπτωσεις και τα windows)

Δημοσ.

Ευχαριστώ κατ' αρχήν για το ενδιαφέρον..Λοιπον το κάνει και σε αλλα games που περασα οπως το fifa 12 που κάνει ένα πράγμα σαν να κάνεις Pause το game ..ξεκολλάει μετά από λίγα δεύτερα ...μετά απο λίγο πάλι τα ίδια....Υπάρχει πέρα από το θέμα drivers, να φταέι κάτι στην Τροφοδοσία ;; Εχω βάλει το GPU-z και στ VDDC Current τα Amper απο 7.3 ανεβαίνουν κατακόρυφα στα 24 περίπου...Τάση συνηθως απο το 1.0358 στα 1.87 ~ ..!!!Επίσης είχα παρόμοια προβλήματα οταν πήρα το συγκεκριμένο pc , το πήγα πίσω, και με είπαν οτι είχε προβλημα με τα drivers τοτε...εχει καιρο σχεδον 2 χρονια που ειχε γίνει εκείνο ...απο πίσω επισης στην υποδοχή της Οθονης ,καίει η καρτα ....αυτά !! Αν είναι για καινούργια την βάψαμε......

Λοιπον , ειχα αρχικα πριν 5 μερες την σειρα 296.1, και τωρα εχω ενα Beta version 301.24...και με τα δυο είχα ακριβως το ιδιο προβλημα...με τους 301.24 για 3 μερουλες ολα καλα , απο χτες τα ίδια ....ετρεξα και το 3D mark VANTAGE, δεν μου εβγαλε προβλημα ...!!!!!

Δημοσ.

αν δες θες να στο ξανακανει, βαλε τους 290.53

εγω παλι με αυτους ειχα προβλημα

duffyduck , υπάρχει κάποιος τρόπος συγκεκριμένος για Uninstal των drivers , ??

υπαρχει το driver sweeper, αλλα και οι drivers που θα κατεβασης σου παρεχουν και αυτοι την

δυνατοτητα να κανεις καθαρη εγκατασταση.

Δημοσ.

Και εμένα μου το κάνει αυτό με την 560ti με το που έβαλα τους 296.1. Ποτέ όμως μέσα σε παιχνίδι. Το κάνει που και που σε video στο youtube και τις περισσότερες φορές βγάζει ροζ χρώμα στην οθόνη και θέλει restart.

Δημοσ.

Εμενα η gts 250 2-3 φορες μου το εχει κανει αυτο αλλα ειχε προηγηθει μικρο o/c.Οποτε καταλαβα οτι δεν παιρνει πολλα πολλα και τα γυρισα στα default

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...