Προς το περιεχόμενο

Xbox 360 με 99e ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελουν οι κονσολες να λειτουργουν και να παιζουν κανονικα παιχνιδια απο οσο ρωτησα . Απο εκει και περα το PS2 το περνουν κανονικα αλλα εχω μια απορια . Ταυτοτητα γιατι ζητανε !??!?!

ελα μου ντε!

Τελικά το fat το δέχονται (ps2)?

τι ειναι το φατ? δεν ειχα playstation 2 οποτε δεν ξερω!

Δημοσ.

ελα μου ντε!

τι ειναι το φατ? δεν ειχα playstation 2 οποτε δεν ξερω!

fat --> το (χοντρο) μεγαλο PS2

slim --> το (λεπτο) μικρο PS2

οι ιδιες εννοιες ισχυουν και για το PS3 και για τα XBOX360.

Δημοσ.

Λοιπόν μετά απο πολλά τηλέφωνα χωρίς νόημα αποφάσισα να πάρω την κονσόλα PSP 2004 μου με το κουτί της κλπ και να πάω στο Public στο Metro Μαλλ για να κάνω την ανταλαγη.

Μου είπαν οτι ανταλλάσσεται η κονσόλα αλλά το xbox 360 είχε εξαντληθεί και οτι ήταν για περιορισμένα τεμάχια.

μου έδωσε το τηλέφωνο να πάρω να ρωτήσω σε καμιά εβδομάδα μήπως ξαναφέρουν(σιγά μην φάω την ίδια ταλαιπωρεία).

Αυτα!Εγώ ξενέρωσα δεν ξαναπροσπαθώ

Δημοσ.

Έτυχε από καθαρό ενδιαφέρον και μόνο να ρωτήσω τι γίνεται με αυτήν την ανταλλαγή.

Μου είπαν λοιπόν ότι στην ουσία σου αγοράζουν την κονσόλα που κατέχεις στο 1/3 της τιμής που πωλείται σήμερα.(Φυσικά πρέπει να είναι Full Λειτουργικό το μηχάνημα)

Π.χ. το ps3 250(GB) που κατέχω(λογικά με 1 ασύρματο χειριστήριο, ξέχασα να το διευκρινίσω αυτό δυστυχώς) μου το αγοράζαν 100 κάτι Ευρώ

τότε ( πριν 1 μήνα πείπου )

Ενός φίλου το ps3 (60 GB) με χαλασμένο Drive του το αγοράζαν 15-20 μόνο.

Επίσης στην ερώτηση για το Ps2 που κάποιοι κάνανε το παιδί στο Public μου έδωσε να καταλάβω ότι ναι την αγοράζουν.

Αυτά γνωρίζω ελπίζω να σας βοήθησα :)

Επίσης ειναι το πρώτο μου Post, μόλις έκανα εγγραφή, οπότε ένα μεγάλο Γεια σε όλους :)

Δημοσ.

Έτυχε από καθαρό ενδιαφέρον και μόνο να ρωτήσω τι γίνεται με αυτήν την ανταλλαγή.

Μου είπαν λοιπόν ότι στην ουσία σου αγοράζουν την κονσόλα που κατέχεις στο 1/3 της τιμής που πωλείται σήμερα.(Φυσικά πρέπει να είναι Full Λειτουργικό το μηχάνημα)

Π.χ. το ps3 250(GB) που κατέχω(λογικά με 1 ασύρματο χειριστήριο, ξέχασα να το διευκρινίσω αυτό δυστυχώς) μου το αγοράζαν 100 κάτι Ευρώ

τότε ( πριν 1 μήνα πείπου )

Ενός φίλου το ps3 (60 GB) με χαλασμένο Drive του το αγοράζαν 15-20 μόνο.

Επίσης στην ερώτηση για το Ps2 που κάποιοι κάνανε το παιδί στο Public μου έδωσε να καταλάβω ότι ναι την αγοράζουν.

Αυτά γνωρίζω ελπίζω να σας βοήθησα :)

Επίσης ειναι το πρώτο μου Post, μόλις έκανα εγγραφή, οπότε ένα μεγάλο Γεια σε όλους :)

15-20 ευρω για κονσολα των 600+

ΡΕ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

θα μου πεις και με την αποσυρση κινητων τις ιδιες μλκιες κανανε...

Δημοσ.

Θα το ξαναγράψω για όσους δεν το πρόσεξαν:

Παιδια μην κανετε τον κοπο καν να επιστρεψετε την κονσολα σα;. Καλυτερα να την πουλησετε εδω και να παρετε το 360 απο μαγαζι με προσφορες πχ electroworld. Πιο πολυ συμφερει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...