moustakias Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Είδα σε ένα site που διαφημίζει την προσφορά του Public για το ΧΒΟΧ 360 με 99ευρω. Προσφορά εδώ Δεν έχει όμως περισσότερες πληροφορίες. Μόνο οτι είναι για κονσόλες 4ετίας. Έχει ρωτήσει κανείς για ποιες κονσόλες είναι. Έχουμε μήπως περισσότερες πληροφορίες για την προσφορά?
kyriosotinanai Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Χμ, δεν έχω περισσότερες πληροφορίες, αλλά βρίσκω ενδιαφέρουσα την προσφορά.... ...μιας και έχω το παλιό 360 με προβληματικό DVD drive και το να το διόρθωνα θα κόστιζε 30 ευρώ.
kjtzemis Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 δεν ειναι ακριβως προσφορα, απλα λεει αν τους πας μια κονσολα 4ετιας θα σου δωσουνε μια καινουρια κονσολα (X360 για PS3 δεν ξερω) στα 100Ε, αλλα η κονσολα που θα τους πας πρεπει να ειναι 4ετιας δεν μπορεις να τους πας ουτε PS2 ουτε PS3 απο τα πρωτα που ειχαν κυκλοφορησει.
moustakias Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 δεν ειναι ακριβως προσφορα, απλα λεει αν τους πας μια κονσολα 4ετιας θα σου δωσουνε μια καινουρια κονσολα (X360 για PS3 δεν ξερω) στα 100Ε, αλλα η κονσολα που θα τους πας πρεπει να ειναι 4ετιας δεν μπορεις να τους πας ουτε PS2 ουτε PS3 απο τα πρωτα που ειχαν κυκλοφορησει. Εχω ενα psp 4ετιας . Γιατί να μην τους κάνει?
kjtzemis Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Εχω ενα psp 4ετιας . Γιατί να μην τους κάνει? για φορητες κονσολες δεν εχω ιδεα αν δεχοντε, πηγαινε μια γυρα απτο μαγαζι και ρωτησε τους.
manos89 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 λογικα δεχονται! πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι εννοουν κονσολα που να ειναι ενεργη(να εχει κυκλοφορησει παιχνιδι της) μεσα στην 4ετια και μετα μου ειπε να παρω σε καποιο καταστημα να τους ρωτησω συγκεκριμενα για την κονσολα μου! εγω ενα advance που εχω θελω να μαθω αν κανει και παιρνω τοση ωρα στο παμπλικ συνταγματος και δεν το σηκωνει κανεις!
kyriosotinanai Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Μαζί με το παλιό μου xbox 360 θα θέλουν άραγε και το χειριστήριο;;
samniotis Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 λογικα δεχονται! πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι εννοουν κονσολα που να ειναι ενεργη(να εχει κυκλοφορησει παιχνιδι της) μεσα στην 4ετια και μετα μου ειπε να παρω σε καποιο καταστημα να τους ρωτησω συγκεκριμενα για την κονσολα μου! εγω ενα advance που εχω θελω να μαθω αν κανει και παιρνω τοση ωρα στο παμπλικ συνταγματος και δεν το σηκωνει κανεις! παιχνίδια απο ps2 δεν υπάρχουν την τελευταία τετραετία ώστε να μπαίνει στην προσφορά??
manos89 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 παιχνίδια απο ps2 δεν υπάρχουν την τελευταία τετραετία ώστε να μπαίνει στην προσφορά?? νομιζω υπαρχουν παιχνιδια του ps2! επισης τοσα τηλεφωνα εχω παρει σε αυτο το παμπλικ και δεν εχουν σηκωσει κανενα
kjtzemis Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 νομιζω υπαρχουν παιχνιδια του ps2! επισης τοσα τηλεφωνα εχω παρει σε αυτο το παμπλικ και δεν εχουν σηκωσει κανενα περνα απο το καταστημα γιατι απτο τηλεφωνο δεν προκειτε να συνενωηθεις.
naruto14 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Παιδια μην κανετε τον κοπο καν να επιστρεψετε την κονσολα σα;. Καλυτερα να την πουλησετε εδω και να παρετε το 360 απο μαγαζι με προσφορες πχ electroworld. Πιο πολυ συ,φερει
manos89 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 μολις γυρισα απο παμπλικ!το ps2 μπορεις να το επιστρεψεις! πρεπει να το πας με τα καλωδια του, μια ταυτοτητα και να λειτουργει!
Xristaras12 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 και ποσο το παιρνουν μαν; βεβαια τσιπαρισμενο το εχω 2 καρτες μνημης και χειριστηριο aftermarket μιας και της σονυ τα χαλαγα σε 6 μηνες :Ρ απ το να το εχω να καθεται δηλαδη...
GaGaS_Thess Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 θελουν οι κονσολες να λειτουργουν και να παιζουν κανονικα παιχνιδια απο οσο ρωτησα . Απο εκει και περα το PS2 το περνουν κανονικα αλλα εχω μια απορια . Ταυτοτητα γιατι ζητανε !??!?!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα