themis_81 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Ψαχνω για αγορα καμερας να την βαλω εξω απο το διαμερισμα μου και να γραφει οποιον πλησιαζει Εχει να προτεινει κανεις καποια ?
FISHERMAN Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Καλησπέρα, Έχω αγοράσει 2 μοντέλα foscam, 1 εσωτερικού και 1 εξωτερικού χώρου. Είναι απλές, οικονομικές και κάνουν δουλειά κανά 2-3μήνες τώρα χωρίς κανένα πρόβλημα. Βέβαια τις είχα πάρει σε καλύτερη τιμή τότε...τώρα ανέβηκε η τιμή τους γιατί η εταιρία έβαλε και 30+ευρώ μεταφορικά. Πλέον ίσως συμφέρει να τις αγοράσεις και από τους τοπικούς αντιπροσώπους. ( πχ τις πήρα 70ευρώ από το αγγλικό site..τώρα βγαίνουν 100 και από εδω τις δίνουν 120-130ευρώ)
themis_81 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Καλησπέρα, Έχω αγοράσει 2 μοντέλα foscam, 1 εσωτερικού και 1 εξωτερικού χώρου. Είναι απλές, οικονομικές και κάνουν δουλειά κανά 2-3μήνες τώρα χωρίς κανένα πρόβλημα. Βέβαια τις είχα πάρει σε καλύτερη τιμή τότε...τώρα ανέβηκε η τιμή τους γιατί η εταιρία έβαλε και 30+ευρώ μεταφορικά. Πλέον ίσως συμφέρει να τις αγοράσεις και από τους τοπικούς αντιπροσώπους. ( πχ τις πήρα 70ευρώ από το αγγλικό site..τώρα βγαίνουν 100 και από εδω τις δίνουν 120-130ευρώ) Aν σου ειναι ευκολο στειλε μου link
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα