TrObAs Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Μου είπαν αν θέλω να διαλέξω κάτι αλλά τους είπα όχι και το nexus s να μου ελεγαν δεν με ενδιεφερε είχα galaxy s2 και δεν τρελάθηκα απο το andriod .
deadp Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Έχει στις αγγελίες σφραγισμένα Lumia 710 στο 200άρι. Κι έχουν και χάρτες χωρίς σπάσιμο...
lak10 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 και εμενα το ιδιο μου ειπαν λεει το κινητο δεν υπαρχει πουθενα και δεν ξερουν ποτε θα φερουν εγω θα αφησω την παραγγελια ανοικτη τι στ καλο σταματησε να το παραγει η samsung? οχι απλα δεν θελουν να πουλησουν αλλο σε τιμη προσφορας. μρ πηραν τηλεφωνο να μου προτεινουν αλλο κινητο και δεν δεχθηκα ειπα στον υπαλληλο να ψαξει να μαθει ποτε θα το φερουν και να με παρει τηλεφωνο το κινητο θα μου το φερουν θελουν δε θελουν αλλιως να το βγαλουν απο το site τους και να ακυρωσουν την παραγγελια αλλα θα το κανουν αυτοι οχι εγω. πουλαω και εγω τρελα οχι μονο αυτοι
tiniakos Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Σήμερα το παρέλαβα. Μάλιστα την τετάρτη που πήρα και μου είπαν ότι την πέμπτη θα μου αποσταλεί τους ρώτησα πως και θα παραλάβω αφού υπάρχει έλλειψη και μου είπαν ότι είμαι από τους τυχερούς που το προλάβανε. Σφραγισμένο ήρθε, έχει vodafone στην εκκίνηση και χαλάστηκα λίγο αλλά με αποζημίωσε η αίσθηση του σαν κινητό.
Jackson_1919 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Απ'οτι φαίνεται δεν θα το ξαναβγάλει το Πλαίσιο. Αν εχει κάποιος καμιά πληροφορία ας ενημερώσει.
katcos Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Στο πλαισιο Mall χθες μου είπαν οτι θα ξαναφέρουν σύντομα.
c0prse_grinder Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Στο πλαισιο Mall χθες μου είπαν οτι θα ξαναφέρουν σύντομα. μακαρι. θα μαι σε standby.. ευχαριστω
Jackson_1919 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Ρωτώντας στο τηλ. κέντρο του Πλαισίου μου είπαν οτι το κινητό δεν θα το ξαναφέρουν.
panargy Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Καλημέρα σε όλους! Ήμουν ευτυχής κάτοχος ενός htc trophy το οποίο δυστυχώς μου έκλεψαν. Έψαξα πολύ για μεταχ τρόφυ ή ρανταρ αλλά δεν βρήκα κάτι σε λογική τιμή. Βρήκα αυτό το τηλεφωνάκι (samsung i8350) σε μαγαζί στην Ομόνοια με 170 γιούρια καινούριο. Η τιμή είναι σούπερ (στον τσιγγούνη το φθηνότερο έχει 240 Ε), αλλά έχω αμφιβολίες για τους χάρτες. Η htc έχει μια εφαρμογή (locations) που ουσιαστικά μετατρέπει το κινητό σε πλοηγό, μπορείς να επιλέξεις φωνές, γλώσσα ομιλίας κλπ. Ξέρει κανείς αν αυτή τρέχει στο samsung ή αν έχει η εταιρία κάποια αντίστοιχη; Τι λέτε για την αγορά του;
RipperRoo Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Καλημέρα σε όλους! Ήμουν ευτυχής κάτοχος ενός htc trophy το οποίο δυστυχώς μου έκλεψαν. Έψαξα πολύ για μεταχ τρόφυ ή ρανταρ αλλά δεν βρήκα κάτι σε λογική τιμή. Βρήκα αυτό το τηλεφωνάκι (samsung i8350) σε μαγαζί στην Ομόνοια με 170 γιούρια καινούριο. Η τιμή είναι σούπερ (στον τσιγγούνη το φθηνότερο έχει 240 Ε), αλλά έχω αμφιβολίες για τους χάρτες. Η htc έχει μια εφαρμογή (locations) που ουσιαστικά μετατρέπει το κινητό σε πλοηγό, μπορείς να επιλέξεις φωνές, γλώσσα ομιλίας κλπ. Ξέρει κανείς αν αυτή τρέχει στο samsung ή αν έχει η εταιρία κάποια αντίστοιχη; Τι λέτε για την αγορά του; κανονικα θα πρεπε να γραψεις στον τομεα της κινητης τηλεφωνιας για τις αποριες σου.. βλεπουμε και μεις την προσφορα ξανα πανω και νομιζουμε οτι το ξαναφερε στα 199 ευρω το Πλαισιο και χαιρομαστε αδικα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα