Reissistm Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Η διαδικασια για νοκια drive ειναι δυσκολη;κατι διαβαζα οτι για ξεκλειδωμα του τηλ πρεπει να υποβαθμισεις, σπασεις, αναβαθ μισεις, αφου δεν εχει σπασει η τελ εκδοση...επειδη ως χρηστης ανδροιντ δεν τοχω με το θεμα, κανα καλο λινκ για διαβασμα δοκιμασμενο; επισης ειδα διαφορετικα ειδη ξεκλειδωματος..τι χρειαζεται για νοκια drive? Τα root tools 0.9 κανουν δουλεια;
narta Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Πας με τον IE εδω http://windowsphonehacker.com/windowbreak και πατας WindowBreak Me. Reboot και εισαι ετοιμος Μετα φορτωνεις το Nokia Drive xap μεσω ενος οποιοδηποτε xap deployer (κοιτα xda) το τρεχεις και κατεβαζεις χαρτες και φωνητικες οδηγιες και τελος.
Reissistm Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Τοσο απλο;και γινεται σε ολες τις ςκδοσεις;αναβαθμισεις μετα κανονικα;εγγυηση;
default Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Νομιζω οτι ενδεχομενως τα samsung να μην ειναι τοσο απλο το θεμα: Update 1/23/12: Having issues? Read this. Samsung's latest update blocks this method, but there is still hope if you have a restore point, or otherwise have not updated yet. Και αμα διαβασετε τα σχολια απο κατω αρκετοι που το τηλ ειναι αναβαθμισμενο ηδη σε μια συγκεκριμενη εκδοση αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα.
narta Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δεν κανεις το update. Οι ελληνικες συσκευες αμφιβάλω αν θα εχουν το τελευταιο image του λειτουργικου φλασαρισμενο μαμα.
Reissistm Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Ποια εκδοση ειναι που δουλευει;και τι γινεται με εγγυηση;ποσο ευκολα ξανακλειδωνει;
TrObAs Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Τελικά δεν υπάρχει το κινητό με βλέπω να την ακυρώνω την παραγγελία !!! Κρίμα και ήταν καλή επιλογή
default Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Τελικά δεν υπάρχει το κινητό με βλέπω να την ακυρώνω την παραγγελία !!! Κρίμα και ήταν καλή επιλογή Σου πηραν τηλ απο το Πλαισιο και σε ενημερωσαν?
TrObAs Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 ναι και μου ειπαν οτι δεν γνωριζουν ποτε θα λαβουν ξανα
kalampakas. Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 ναι και μου ειπαν οτι δεν γνωριζουν ποτε θα λαβουν ξανα trobas μπλεξαμε με τρομπες! εγω περιμενω μπας και ριξει η vodafone στην ιδια τιμη,οπως ειχε γινει με το trophy...
TrObAs Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Τελικα με καλεσαν σημερα καιμου ειπανότι δεν θα ξαναφέρουν το συγκεκριμενο μοντέλο οποτε ακυρο η όλη υπόθεση!
default Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Σου εκαναν καποια αντιπροταση? Διοτι με πηραν τηλ και μου προσφεραν το Samsung Nexus S απο 249 στα 229Ε. θα προτιμουσα το W το σκεφτομαι αλλα μαλλον θα απαντησω αρνητικα.
deadp Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Αν πιέσετε λίγο ακόμη, και πέσει στο 200άρι, το Nexus είναι πολύ καλή συσκευή, καλύτερη σήμερα (Android ICS, υποστήριξη, custom roms)από το W. Με αναβαθμίσεις που ΘΑ πάρει το W, δεν ξέρω, αλλά ΣΗΜΕΡΑ το nexus είναι πιο καλή επιλογή...
gnarkill Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Τελικά όσοι το παρέλαβαν έκαναν πολύ καλή αγορά μιας και θα πάρουν και στα σίγουρα apollo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα