ioannis8558 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Γιατι δεν το παιρνεις φιλε μου απο τα Mediamarkt που το εχει στα 199 ευρω κι ολας? Υπαρχει διαθεσιμο. δεν ξέρω για το παιδί αλλά γενικότερα δεν βρισκονται όλοι σε μεγαλεις πολεις ώστε να χουν πρόσβαση σε mmarkt.
makhs5 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 δεν ξέρω για το παιδί αλλά γενικότερα δεν βρισκονται όλοι σε μεγαλεις πολεις ώστε να χουν πρόσβαση σε mmarkt. Αφου στο Site τους εχει δυνατοτητα αποστολης παραγγελιας. Διαβαστε κι ολας λεει "Αποστολη παραγγελιας" https://www.mediamarkt.gr/webapp/wcs/stores/servlet/LogonForm?storeId=19701&langId=-18&redirectURL=http%3A%2F%2Fwww.mediamarkt.gr%2Fmcs%2Fspecial%2Fshop_laptop%2C19701%2Cshop28.html . Το δοκιμασατε και δεν γινετε και το λετε?
default Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Αφου στο Site τους εχει δυνατοτητα αποστολης παραγγελιας. Διαβαστε κι ολας λεει "Αποστολη παραγγελιας" https://www.mediamarkt.gr/webapp/wcs/stores/servlet/LogonForm?storeId=19701&langId=-18&redirectURL=http%3A%2F%2Fwww.mediamarkt.gr%2Fmcs%2Fspecial%2Fshop_laptop%2C19701%2Cshop28.html . Το δοκιμασατε και δεν γινετε και το λετε? Εισαι σιγουρος 1ον οτι οντως υπαρχει αποθεμα και 2ον σε ποιο καταστημα? Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους.
makhs5 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Χρονια πολλα σε ολους. Στο καταστημα του ρεντη πριν 4 μερες ειχε παρα πολλα κομματια διαθεσιμα. Παρτε και κανενα τηλεφωνο τα καταστηματα βρε παιδια και μαθετε. Τι πιο απλο οταν θελει "Πραγματικα" καποιος να αγορασει? Ετσι κανω εγω παντα
TrObAs Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Παιδια ειμαι απο νησι και δεν μπορω να παω απο καταστημα γι αυτο το εκανα μεσω internet τωρα αν θα μου το στειλουν δεν ξερω....
makhs5 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Αν εγραψε οτι ολοκληρωθηκε η παραγγελια σου και τα λοιπα και τα λοιπα.. Γιατι να μη στο στειλουν? Απλα για να σιγουρευτεις, παρε ενα τηλεφωνο στο καταστημα Media markt που εκανες τη παραγγελια, και ρωτα τους αν τη λαβανε. Ετσι θα σιγουρευτεις κι ολας. Και μετα αν θες γραψε και εδω τι εγινε, για ολους τους υποψηφιους αγοραστες που θελουν να αγορασουν απο Media markt μεσω παραγγελιας και δεν ξερουν αν το στελνουν
ioannis8558 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 εγω ακομα δεν μπορεσα να δω πως γινεται να παραγγειλεις απτο site τους εκανα εγγραφη, πατησα καπου να παω πισω στα φυλλαδια και μετα εχασα τα παντα το site εγινε οπως ηταν πριν κανα μηνα, χωρις αυτα περι αποστολων κτλ. εχει καπου "προσθηκη στο καλαθι"? (Για MMarkt λεω εγω)
default Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δεν μπορεις να κανεις παραγγελια απο την σελιδα του ΜΜ και ανφιβαλω αν ποτε μπορουσες. Μονο κρατηση σε αφηνει να κενις σε μερικες κατηγοριες προιοντων π.χ. τηλεορασεις. Σε προηγουμενη προσφορα τους (στο καταστημα Περιστεριου) τους ρωτησα τηλ και μου ειπαν οτι μπορουν να το στειλουν με κουριερ αλλα εγω πρεπει να κανονησω την διαδικασια και δεν μου φανηκε αυτο πρακτικο. Οσο για το Πλαισιο εκανα κι εγω παραγγελια αλλα δεν βλεπω να εχουν στοκ.
keysmith Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 έχω την αίσθηση θα βγούνε και άλλες παρόμοιες και καλύτερες ίσως προσφορές καθώς το λειτουργικό δεν πάει καλά και πρέπει να πέσουν κάπως οι τιμές να αγοραστούν συσκευές και να δημιουργηθεί "κρίσιμη μάζα". Ισως να ξεστοκάρονται κινητά που δεν αναβαθμιστούν στην επερχόμενη (?) έκδοση 8. Έχει γίνει κοντά στα Χριστούγεννα και με android συσκευές κάτι τέτοιο. Οσοι την χάσατε την προσφορά, κάτι μου λέει ότι θα έχουμε και αλλες παρόμοιες..
c0prse_grinder Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 έχω την αίσθηση θα βγούνε και άλλες παρόμοιες και καλύτερες ίσως προσφορές καθώς το λειτουργικό δεν πάει καλά και πρέπει να πέσουν κάπως οι τιμές να αγοραστούν συσκευές και να δημιουργηθεί "κρίσιμη μάζα". Ισως να ξεστοκάρονται κινητά που δεν αναβαθμιστούν στην επερχόμενη (?) έκδοση 8. Έχει γίνει κοντά στα Χριστούγεννα και με android συσκευές κάτι τέτοιο. Οσοι την χάσατε την προσφορά, κάτι μου λέει ότι θα έχουμε και αλλες παρόμοιες.. δεν τελειωσε η προσφορα ακομα! και τα specs του omnia ειναι carbon αυτα του lumia 900 που βγηκε τωρα (single core @1,4GHz & 512RAM) οποτε δεν νομιζω να μην αναβαθμιστει και αυτο στα wp8. δεν τους παιρνει να κανουν πατατιες και να αποκλεισουν συσκευες με τοσο καλα specs απο την αναβαθμιση
makhs5 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 δεν τελειωσε η προσφορα ακομα! και τα specs του omnia ειναι carbon αυτα του lumia 900 που βγηκε τωρα (single core @1,4GHz & 512RAM) οποτε δεν νομιζω να μην αναβαθμιστει και αυτο στα wp8. δεν τους παιρνει να κανουν πατατιες και να αποκλεισουν συσκευες με τοσο καλα specs απο την αναβαθμιση Δεν υπαρχει περιπτωση να μην αναβαθμιστουν. Ολες οι συσκευες Windows phone 7 θα αναβαθμιστουν στην εκδοση 8. Ολες και αυτες που εχουν κυκλοφορησει εξ αρχης οι "Πρωτης γενιας" ακομη κι αυτες. (Δεν υπαρχει Android και Google εδω..)
c0prse_grinder Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δεν υπαρχει περιπτωση να μην αναβαθμιστουν. Ολες οι συσκευες Windows phone 7 θα αναβαθμιστουν στην εκδοση 8. Ολες και αυτες που εχουν κυκλοφορησει εξ αρχης οι "Πρωτης γενιας" ακομη κι αυτες. (Δεν υπαρχει Android και Google εδω..) εχουν ακουστει διαφορα οποτε κραταω μια πισινη 1.Link 2.Link 3.Link επισης τα 1ης γενιας δυσκολο με 256ram νομιζω..ελπιζω ομως να αναβαθμιζονται.. λεν οτι αλλαζει εντελως το concept και απο το να υπαρχουν προβληματα συμβατοτητας καλυτερα να μην γινει μεταβαση καποιων συσκευων στο wp8. quote ενος υπευθυνου το project: Statistically speaking, no Android phones get upgraded, none, ever. They have big bugs, they don't even get patched. That's what we're seeing statistically out there. In the case of Apple, they've shipped OS updates to hardware that makes it unusable. It's a great hardware sales tool as far as I can tell. Install this OS which makes your hardware unusably slow, so then you feel compelled to go back to the store and buy a new piece of hardware. ελπιζω να μην επιθυμουσε να μας πρετοιμασει για δυσαρεστα νεα
makhs5 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 εχουν ακουστει διαφορα οποτε κραταω μια πισινη 1.Link 2.Link 3.Link επισης τα 1ης γενιας δυσκολο με 256ram νομιζω..ελπιζω ομως να αναβαθμιζονται.. λεν οτι αλλαζει εντελως το concept και απο το να υπαρχουν προβληματα συμβατοτητας καλυτερα να μην γινει μεταβαση καποιων συσκευων στο wp8. quote ενος υπευθυνου το project: ελπιζω να μην επιθυμουσε να μας πρετοιμασει για δυσαρεστα νεα Δηλαδη φιλε μου, ουτε το Nokia Lumia 900 που ουτε καν κυκλοφορησε καλα καλα δεν θα παρει την αναβαθμιση σε Windows phone 8 συμφωνα με αυτα διοτι δεν καλυπτει τα Specs. Συγνωμη αλλα ειναι "Αδυνατον" . Aυτα που γραφτηκαν, ειναι ξεκαθαρα ψευδεις φημες και ανυποστατες πληρως.
c0prse_grinder Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δημοσ. 15 Απριλίου 2012 Δηλαδη φιλε μου, ουτε το Nokia Lumia 900 που ουτε καν κυκλοφορησε καλα καλα δεν θα παρει την αναβαθμιση σε Windows phone 8 συμφωνα με αυτα διοτι δεν καλυπτει τα Specs. Συγνωμη αλλα ειναι "Αδυνατον" . Aυτα που γραφτηκαν, ειναι ξεκαθαρα ψευδεις φημες και ανυποστατες πληρως. το ελπιζω, οσον αφορα αυτο για το lumia 900 το αναφερω παραπανω οτι τα specs του ειναι καρμπον του omnia w. δεν εχει κατι παραπανω (απο θεμα αποδοσης επεξεργαστη και μνημη ραμ εννοειται)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα