c0prse_grinder Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 παιδες θα το ξαναπω,εαν δειτε τις αγγελιες απο διαφορα site θα δειτε ενω εχουν πουληθει λιγα w.phone υπαρχουν πολλες αγγελιες πωλησης ..εαν δεν σας λεει κατι αυτο οκ. το θεμα δεν ειναι να παιζεις συνεχεια με το κινητο αλλα να μπορεις να το φερεις στα μετρα σου ,ωστε να ειναι ποιο λειτουργικο.(να πω οτι εχω ακομη wm,πηρα wp και το αντεξα μια εβδομαδα) αν ο καθε ανιδεος παει και παιρνει το lumia 800 επειδη του φανηκε ομορφο που το ειδε στη διαφημιση χωρις να ψαξει πρωτα για το λειτουργικο συστημα, λογικο ειναι να του φανει τοιχος οι οποιοι περιορισμοι υπαρχουν και να ξενερωσει. παντως εσυ απο που συμπερανες οτι εχουν πουληθει λιγα wp? γιατι εγω προσωπικα και εδω και στο myphone τα βλεπω να εχουν πολυ κίνηση. (και δεν αναφερομαι στις αγγελιες, στις συζητησεις και στις επιλογες του κοσμου για νεα συσκευη αναφερομαι). δεν μπορω να φανταστω τι αλλο θα ηθελα απο ενα κινητο τηλεφωνο (η μεταφορα αρχειων μεσω bt εχει γινει οπως το να γραφεις cd..παει, εξαλείφεται ... και το bluetooth δουλευει αψογα στο αμαξι για την ανοιχτη ομιλια και για τη μουσικη και για τα μηνυματα..αν θελω να στειλω μια φωτο καπου εφυγε ακαριαια με email μεσω κοινοποιησης) εν το μεταξυ εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα, απο galaxy s και galaxy note μεχρι iPhone 4 και τελικα μενω με την εντυπωση πως (κατ εμε) το mango 7.5 ειναι το πιο pleasant στη χρηση του. ειναι πολυ καλο λειτουργικο συστημα. ειναι πολυ smooth, με πανεμορφη "απλοτητα". δεν χρειαζεται περισσοτερους του ενα επεξεργαστη για να ειναι απολυτα λειτουργικο και γρηγορο γεγονος που βοηθαει και στην πολυ καλη αυτονομια των συσκευων. Επισης (οσον αφορα το μελλον) τα Silverlight και XAML στα οποια ειναι βασισμενα πανω θα ενεργοποιησουν συντομα με την μεταβαση στα wp8 Apollo και τα windows 8 την δυνατοτητα για apps που θα ναι συμβατα και με το computer και με το κινητο ή ταμπλετ.
aristidis540 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 φιλε μου δεν παιρνω το μερος οποιουδηποτε λειτουργικου δεν εχω να κερδισω τιποτα,απλα αναφερω οτι παντρευεσε τα πλακακια.(εμενα δεν μου αρεσε και φενετε και στον κοσμο δεν εχει αρεσει) Τωρα οσο αφορα την αγορα αυτοι λενε οτι κατεχουν το 2%,εγω να πω την αληθεια δεν το πιστευω οτι 2 στους 100 επιλεγουν wp,ισως ο ενας. εγω δουλευω τα αρχαια wm με spb και ειναι ποιο βολικα, αποψεις ειναι αυτες.
keysmith Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Κατι πολυ πιο "Απλο". Κατεβαζεις το Free Ringtone απο Market, βαζεις στην αναζητηση το τραγουδι που θες και στο περναει "Αυτοματα" σε Ringtone. Και εμενα οπως εχω γραψει αλλου, εχουν περασει τα κορυφαια Android απ τα χερια μου αλλα σαν τα Windows phone και την αισθηση που σου δινουν, κανενα. 'keysmith' δε χρειαζεσαι να φανατιζεσαι με το Android σε βλεπω και στο Myphone πως το εξυμνεις. Σου λεω κι εγω ειχα τα κορυφαια Android αλλα ετσι δεν κανω για κανενα. Μη πορωνεσαι με το Android, δε λεει. Μη φανατιζεσαι. Φιλικα παντα βασικά δεν φανατίζομαι υπέρ του android. Εχω να σούρω πολλά και για αυτό και κυρίως το σύστημα "τα ξέρω ολα για σένα" που εφαρμόζει. Φανατίζομαι (σωστά λές κακώς) εναντίον του wp καθώς σαν παλιός χρήστης wm "τρελαίνομαι" με τους περιορισμούς που θέτει εν έτι 2012.. Πιστεύω ειναι οπισθοδρόμηση η εισαγωγή των wp για τα κινητά. Σκέψου οτι τρελαινόμουν το 2005 με την vodafone που στα δικά της SE Κ750 (είχαν διαφορετικό firmware) δεν επέτρεπε αποστολή ή λήψη mp3 αρχείων για να τους αναγκάζει να τα κατεβάσουν από το live. Τότε ψάχναμε όλοι να τα κάνουμε "κανονικά" (δλδ debrand) ώστε να μην εχουν αυτούς τους απαράδεκτους "τεχνιτους" περιορισμούς (τα κανονικά Κ750 δεν είχαν αυτούς τους περιορισμούς). Για την ιστορία το live σημερα πέθανε αλλά τότε ήταν λόγος που πολλοί ΔΕΝ έπαιρναν vodafone κινητά (και δεν επέλεγαν άρα την εταιρία). Σε κακό της βρήκε. Πήγε να κερδίσει μερικά ευρώ από τα κατεβασμένα ringtone και έχανε χιλιάδες ευρώ από χαμένους πελάτες! Το ίδιο ακριβώς παθαίνει η Microsoft με την κουτοπονιριά της. Σε αντίθεση με την iphone (που απορώ και για αυτήν γιατί τα πάει καλά με τους αντίστοιχους περιορισμούς) την MS δεν την έπερνε να το παίξει "κλειδωμένη". Οι χρήστες MicroSoft ήταν οι παλιοί που είχαμε WM (μαζί με τα symbian ήταν το κυρίαρχο λειτουργικό) και τα αγαπούσαμε και είχαμε μάθει να δουλεύουμε με έναν συγκεκριμένο τρόπο και φιλοσοφία (δλδ λειτουργικό που επέτρεπε αλλαγή κελύφους, καρτα sd, ελευθερα τα πάντα όλα, και εφαρμογές που τρέχαμε από το pc (και μάλιστα "trial" τις πιο πολλές). Μετά πάει και φτιάχνει το wp και αγνοεί αυτήν την κουλτούρα (φιλοσοφία χρήσης) που είχαν οι χρήστες της και θεωρεί ότι είμαστε (ή θα γίνουμε) χρήστες τύπου iphone δλδ ανεχόμαστε απαράδεκτους περιορισμούς() Οπως αποδεικνύει η ιστορία μαντεψε λάθος, και όλοι (περισσότεροι) πήγαμε στα android που σήμερα είναι δυστυχώς το μονο συγχρονο ΚΑΙ χωρίς περιορισμούς (είναι και το symbian αλλα δεν το ξέρω καλα να μιλήσω). Αυτή είναι η άποψη μου, δεν ξέρω αν την εκφράζω σωστά, πάντως βλέπω ότι και η πλειοψηφία μάλλον κάπως έτσι σκέφτεται (εκτός αν έχει άλλους λόγους που δεν προτιμάει wp).
GoldenEye Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Link 1. Αναμένεται σύντομα αναφερεται στο site που σημαινει μαλλον παπαλα. 2. Τα windows phone παρολο που ειναι ιδια φιλοσοφια με το iOS (και φυσικα και τα δυο ξεκλειδωνουν για να κανεις σχεδον οτι γουσταρεις) πατωσε γιατι ολες οι συσκευες ειναι ασχημες (εκτος απο το lumia αλλα ειναι πανακριβο) δεν εχουν χαζα προγραμματακια και ζορικα παιχνιδια (τρελο σφαλμα γιατι το hype και το πως θα σκοτωνεις ανεγκεφαλα το χρονο σου πουλωντας μουρι ειναι μεγαλη υποθεση) και φυσικα ειναι πανακριβες για τα οσα προσφερουν. 3. Το android ειναι μεν ανοικτο και ωραιο αλλα θελει πολυ δυνατη συσκευη για να το απολαυσεις (δηλαδη ακριβη, διπυρηνη με μεγαλη μνημη ram και αποθηκευσης), να κανεις root και να παρακαλας να βγει αναβαθμιση στην ωρα της λογω του κατακερματισμου της πλατφορμας (απειρα κινητα με διαφορετικο hardware και διαφορες εκδοσεις). Εκτος και αν εχεις full χρονο να παιζεις με rom back up στησιματα και δοκιμες. Υπ οψιν τα λεω εχοντας android και δοκιμαζοντας τα παντα. 4. Για τον μεσο χρηστη που θελει να κανει απλα την δουλεια του με ενα smartphone τα WP7 ειναι οτι πρεπει με αριστο internet chat facebook msn office. Αλλα ολα αυτα αξιζουν στις τιμες προσφορας που βγαινουν αυτα τα κινητα οπως περσι τα HTC Trophy 7 και το LG Optimus 7. Για 400 και 500 ευρω σαφως οχι.
makhs5 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Παιδια τα Windows phone ειναι για χρηστες που δεν ενθουσιαζονται με "Φρου φρου κι αρωματα" οπως Live wallpapers, ομορφα widgetακια κλπ. Ειναι επαγγελματικα τηλεφωνα κι οχι "Gadgeτακια για παιχνιδακια", που επισεις οτι κανουν πρεπει να το κανουν "Σωστα Χωρις Κολληματα". Οσοι δεν μπορουν να το καταλαβουν να μεινουν στο Android. Θα ξεκλειδωθουν πολλα πραγματα με τα Windows phone 8 αλλα "Gadgeτακια" δε θα γινουν ποτε. Παρτε το χαμπαρι οσοι δεν το ξερετε η περιμενετε αλλα απο αυτα. ( Σε αντιθεση με αλλα Windows phone, το Samsung Omnia W I8350 ειναι πραγματικα πανεμορφο τηλεφωνο, ομορφοτερο απο τα περισσοτερα Android τηλεφωνα. Σαν εξωτερικη εμφανιση μιλαω, για τον φιλο πιο πανω που ειπε οτι δεν βγαζουν ομορφες συσκευες Windows phone. )
keysmith Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Μου αρέσει που το κάνανμε versus.. Παιδια τα Windows phone ειναι για χρηστες που δεν ενθουσιαζονται με "Φρου φρου κι αρωματα" οπως Live wallpapers, ομορφα widgetακια κλπ.Ειναι επαγγελματικα τηλεφωνα κι οχι "Gadgeτακια για παιχνιδακια", που επισεις οτι κανουν πρεπει να το κανουν "Σωστα Χωρις Κολληματα". Δηλαδή φίλε τα android ειναι παιχνιδάκια και δεν είναι το wp που πρόσφατα απέκτησε δυνατότητα να τρέχει 5 (ή 8?) εφαρμογές ταυτόχρονα, και δεν εχουν σύστημα αρχείων (δλδ το κρύβουν από το χρήστη). Το ανάποδο φίλε. Τα wp φτιάχτηκαν για "απλά του λαού τηλέφωνα" που ουτε τα πειράζεις ούτε τίποτα. Τα έχεις με αυτά που σου τα έδωσαν. Μια χαρά επαγγελματικότητα τηλέφωνα είναι τα android και στο linux στηρίζονται και κανονικότατο λειτουργικό είναι. Το android ειναι μεν ανοικτο και ωραιο αλλα θελει πολυ δυνατη συσκευη για να το απολαυσεις (δηλαδη ακριβη, διπυρηνη με μεγαλη μνημη ram και αποθηκευσης), να κανεις root και να παρακαλας να βγει αναβαθμιση στην ωρα της λογω του κατακερματισμου της πλατφορμας (απειρα κινητα με διαφορετικο hardware και διαφορες εκδοσεις). Εκτος και αν εχεις full χρονο να παιζεις με rom back up στησιματα και δοκιμες. Υπ οψιν τα λεω εχοντας android και δοκιμαζοντας τα παντα. Και με αυτό δεν συμφωνώ. Μια χαρά τρέχει το android και σε χαμηλό hardware αρκεί να ξέρεις με τι να το φορτώσεις. Ειναι ακριβώς όπως τα windows στο PC. Οτι και να έχεις αμα αρχίσεις να το φορτώνεις με άσκοπα κακογραμμένα προγράμματα, κανουν να ανοίξουν 1:30 λεπτό και κολάνε κάθε τόσο. Το netbook μου ανοίγει με win 7 1gb 1.66mhz σε 35'' όταν το i7 φιλου μου ανοίγει σε 1:35'' και ας είναι 6 φόρές πιο γρήγορο! Η διαφορά είναι ότι εγώ ξέρω υπολογιστές και δεν βάζω όποιο πρόγραμμα υπάρχει και δεν γεμίζω εικονίδια την μπάρα δίπλα στο ρολόι. Το ίδιο και το android. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το "φόρτωμα" με εφαρμογές του κ..λου. Οταν ακούω ότι δεν φτάνουν σε κάποιον τα 160mb της ROM (χώρια η SD για επιπλέον εφαρμογές) ξέρω οτι πρόκειται για app adict. Ή η άλλη χαζομάρα που βάζουν AV στα κινητά (μέγα λαθος, ουτε στα PC δεν χρειάζεται αν ξέρεις να κινηθείς). Τες πα, μια ΧΑΡΑ τρέχει android σε μικρότερα κινητά 800mhz, >= 256 ram. Σε εμενα σε ένα τέτοιο (Y pro duos) μια χαρά τρέχει και ουτε κολάει ουτε το κάνω reboot. Τωρα που μιλάμε το έχω ανοικτό συνεχώς πάνω από μηνα (χωρίς reboot) και έχει και 2 sim και κρατάει και 4-5 μέρες. Απλά προσέχω πολύ τι βάζω μέσα όπως και στο PC μου. Σίγουρα κακές ROM και κακή υποστοίριξη υπάρχουν δεν λέω, αλλα αυτό συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες.. Κανένα κινητό ή λειτουργικό ποτε δεν ήταν χωρίς προβλήματα (ουτε iphone, wm, symbian, android, χαζό τηλεφωνο κτλ). Υ.Γ. Απόψεις λέμε εδώ (και σε κάθε φορουμ) ή διάθεση πάντα είναι φιλική αντε και λίγο να "πειράξουμε" ο ένας τον άλλο. Υ.Γ2 (πειραγμα). Δλδ τώρα που το wp8 θα ξεκλειδώσει (ίσως) το BT, αυτό θα είναι πρόοδος. Μπράβο νομίζω το έκανε και αυτό το παλιο λειτουργικό της ίδιας εταιρίας.. αυτά τα wm CE από το.. 2004 Είναι καλό να ξαναδείνουμε σήμερα αυτό που δώσαμε στον κόσμο πριν.. 8 χρόνια
JohnMik Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Το πήρα σήμερα απο το Πλαίσιο στη Π.Π.Γερμανού (Θεσσαλονίκη). Ήταν τελευταίο κομμάτι στο συγκεκριμένο κατάστημα.. Το κινητό πάει σφαίρα! Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απο ακριβότερα κινητά. Στον κωτσόβολο που πέρασα το είχανε 360ευρώ! Απο εφαρμογές υπάρχουν αρκετές στο market αλλά σίγουρα πρέπει να εμπλουτιστεί περισσότερο... π.χ. skype δεν υπάρχει ακόμα (περιέργο γιατί νομίζω το εξαγόρασε η mS), ούτε viber αλλά έχει whatsup. To έκανα και jailbreak σχετικά εύκολα και περνάω αβέρτα προγράμματα και παιχνίδια! Το Zune είναι εύκολο στη χρήση αλλά υπάρχει προγραμματάκι και για αυτούς που θέλουν να το βλέπουν σαν αφαιρούμενο δίσκο! Γενικά οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές!
c0prse_grinder Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 π.χ. skype δεν υπάρχει ακόμα (περιέργο γιατί νομίζω το εξαγόρασε η mS), ούτε viber αλλά έχει whatsup. http://www.windowsphone.com/en-US/apps/c3f8e570-68b3-4d6a-bdbb-c0a3f4360a51
privateer Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Το πήρα σήμερα απο το Πλαίσιο στη Π.Π.Γερμανού (Θεσσαλονίκη). Ήταν τελευταίο κομμάτι στο συγκεκριμένο κατάστημα.. Το κινητό πάει σφαίρα! Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απο ακριβότερα κινητά. Στον κωτσόβολο που πέρασα το είχανε 360ευρώ! Απο εφαρμογές υπάρχουν αρκετές στο market αλλά σίγουρα πρέπει να εμπλουτιστεί περισσότερο... π.χ. skype δεν υπάρχει ακόμα (περιέργο γιατί νομίζω το εξαγόρασε η mS), ούτε viber αλλά έχει whatsup. To έκανα και jailbreak σχετικά εύκολα και περνάω αβέρτα προγράμματα και παιχνίδια! Το Zune είναι εύκολο στη χρήση αλλά υπάρχει προγραμματάκι και για αυτούς που θέλουν να το βλέπουν σαν αφαιρούμενο δίσκο! Γενικά οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές! viber ετοιμάζεται εφαρμογή το skype είναι Beta και για αυτό δεν εμφανίζεται στο marketplace Για beta είναι καλό αλλά περιμένουμε την final. Αν το χρειαζεσαι βάλτο απο το παραπάνω link Για εφαρμογές υπάρχει το παρακάτω topic. Μπορεί να μην υπάρχει κάποια γνωστή εφαρμογή απο Android/ios αλλα αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν ανάλογες εξίσου καλές. http://www.insomnia.gr/topic/427664-%ce%bf%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%8d%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b5%cf%82-%ce%b5%cf%86%ce%b1%cf%81%ce%bc%ce%bf%ce%b3%ce%ad%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-windows-phone-7/
tiniakos Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Το πηρα και εγώ. Μετα απο παρα πολυ καιρο παίρνω κινητο καινούργιο. Μετα απο 6μηνη αποτυχημένη συμβίωση με android πιστεύω ότι θα βουλευτώ με το συγκεκριμένο. Απο Ίντερνετ το παρήγγειλα οπότε δεν το βλέπω να έρχεται σύντομα. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2012 από tiniakos
c0prse_grinder Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 παντως στο στρατοπεδο των lumia 710 και 800 κανουν σημαντικες προοδους ως προς το ξεκλειδωμα (http://forum.xda-dev....php?p=24571235) ελπιζω να μπορουν να πατησουν εκει πανω οι devs και για τις υπολοιπες συσκευες wp 2ης γενιας
makhs5 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δηλαδή φίλε τα android ειναι παιχνιδάκια και δεν είναι το wp που πρόσφατα απέκτησε δυνατότητα να τρέχει 5 (ή 8?) εφαρμογές ταυτόχρονα, και δεν εχουν σύστημα αρχείων (δλδ το κρύβουν από το χρήστη). Το ανάποδο φίλε. Τα wp φτιάχτηκαν για "απλά του λαού τηλέφωνα" που ουτε τα πειράζεις ούτε τίποτα. Τα έχεις με αυτά που σου τα έδωσαν. Μια χαρά επαγγελματικότητα τηλέφωνα είναι τα android και στο linux στηρίζονται και κανονικότατο λειτουργικό είναι. (Οπως εχω γραψει και αλλου, θα το γραψω κι εδω) Παιδια , το Windows Phone ειναι ενα "Ολοκληρωμενο λειτουργικο" απλα κλειδωμενο. Η Microsoft πολυ απλα ειδε την επιτυχια του Iphone και ειπε να το ξεκινησει ετσι "Μηπως πιασει" κι αυτη ετσι. "Δοκιμαστικα" το εκανε , "Απλη λογικη". Οταν ξεκινησε τα Windows Phone , "Μεγαλουργουσε" το Iphone και το Android ηταν "Αρκετα πισω" , Στη πορεια ειδε οτι το Android "Πηρε πολυ τα πανω του" Και αλλαξε "Πλευση" λοιπον. Ειδε λοιπον την "Επιτυχια" του Android , και οτι "Δεν τραβαει" πολυ ετσι "Κλειδωμενο" το λειτουργικο της , και θα "Ξεκλειδωθουν" Τα περισσοτερα". "Γραψτε το αυτο" να με θυμηθειτε. Ολα τα εκανε "Κατοπιν σχεδιου". Το πολυ σε ενα χρονο απο τωρα που θα εχει ενσωματωθει "Πληρως" με τα Windows και θα λειτουργει ολοκληρωτικα σαν αυτα "Θα το δειτε" , θα σβυσει και το Android και το Iphone στη πορεια. "Ξεχαστε τη Microsoft που ξερατε" και τα Windows mobile. Θελει αυτη τη πιτα "Εχει τη δυναμη και τη γνωση" και θα τη παρει δικη της. Λετε να παραμεινει με σταυρωμενα χερια? Η μηπως θα παρατησει τα Windows phone?? Με "Τοση εκστρατεια" που κανει?? Οποιος το πιστευει αυτο ειναι το λιγοτερο που μπορω να πω "Βαθεια νυχτωμενος". Επενδυει "Παρα πολλα" η Microsoft σε αυτα. Στα Windows Phone 8 (Οσοι δεν το ξερουν ακομα), με "Πολυ μικρες" τροποποιησεις, θα τρεχουν τα προγραμματα των ιδιων των Windows των Pc. Το εχει δηλωσει ηδη η Microsoft Αυτο. Σκεφτειτε μονοι σας τη "Λογικη της" και το "Μελλον". Δε θελει πολυ μυαλο. Και μη ξεχνατε και το πιο "Βασικο" . Οτι η καθε εταιρια πανω απ ολα "θελει να πουλαει", και αυτη τη στιγμη η Microsoft "Δεν πουλαει". Επισεις βλεπει την επιτυχια του Android και την τοσο μεγαλη ανοδο που εχει και το "Κοινο" που εχει, οχι απλα μονο "Fun" οπως η Apple αλλα και "Ψαγμενους" γενικα ολα τα "Ειδη". Κανω λαθος? Τι την ενδιαφερει μια εταιρια απο το να πουλαει "Τρελα"? Και το Android αυτη τη στιγμη αυτο κανει. Η Microsoft νομιζεις φιλε μου, δεν τα βλεπει αυτα? Η καθε εταιρια "Πανω απ ολα" πρωτια και λεφτα θελει. Δε νομιζω να διαφωνει κανεις σ αυτο? Επισεις παιζει και το αλλο "Σεναριο". Οταν εισαι "Τριτος" και δε μπορεις να χτυπησεις τον "Πρωτο" (Apple) τι κανεις? Χτυπας τον "Δευτερο" (Android). Απλη λογικη ολα αυτα που γραφω ως τωρα, ετσι δεν ειναι? Εκτος κι αν εχω πιο πολυ μυαλο εγω, απο τα επιχειρηματικα "Δαιμονια" της Microsoft. Δεν νομιζω.. Παντως ολα εκει "Οδευουν" με την ενσωματωση των Windows phone με τα Windows απο τη Microsoft. Πηγαινει αργα, σταδιακα, αλλα σταθερα, οπως οφειλει να κανει ο καθε επιχειρηματιας. ( Καπου ειχα διαβασει δεν θυμαμαι σε ποιο Site, οτι ειπε η Microsoft οτι "Πριν με τα Windows mobile λογω της αρχιτεκτονικης των επεξεργαστων και τους περιορισμους, δεν μπορουσαμε να εχουμε ολοκληρωτικες λειτουργιες Pc σε ενα Smartphone, τωρα ομως μπορουμε". Τι σημαινει αυτο απο μονο του οταν το λεει η ιδια η Microsoft, οτι "Τωρα μπορουμε". ? Ο νοων νοητω ) Οταν βγουν τα Windows phone 8 θ αλλαξουν παρα πολλα. Σε λιγο καιρο θα παρεις και εσυ Windows phone συσκευη "keysmith". Εδω ειμαι κι εδω εισαι, και μετα θα σου θυμισω τι ελεγες. (Εχω μνημη ελεφαντα..)
keysmith Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Οταν βγουν τα Windows phone 8 θ αλλαξουν παρα πολλα. Σε λιγο καιρο θα παρεις και εσυ Windows phone συσκευη "keysmith". Εδω ειμαι κι εδω εισαι, και μετα θα σου θυμισω τι ελεγες. (Εχω μνημη ελεφαντα..) Ποτέ δεν εχω πεί όχι ή αποκλείεται. Εννοείται αν είναι καλό και το χρειάζομαι θα το πάρω. Δεν τάσσομαι ούτε είμαι οπαδός. Υ.Γ. Χαίρομαι που υπάρχει χακ να το βλέπει σαν αφαιρούμενο δίσκο. Μου την σπάνε οι εγκαταστάσεις τρίτων προγραμμάτων για να επικοινωνήσω με το κινητό (όπως παλιά το active sync με τα wm).
TrObAs Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Εγω παιδια το χτυπησα απο το internet και με πηραν τηλεφωνο οτι δεν εχουν αμεσα και ουτε ξερουν ποτε θα λαβουν αρα μαλλον με βλεπω αν δεν γινει κατι σε 2-3 εβδομαδες να το ακυρωνω
makhs5 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Εγω παιδια το χτυπησα απο το internet και με πηραν τηλεφωνο οτι δεν εχουν αμεσα και ουτε ξερουν ποτε θα λαβουν αρα μαλλον με βλεπω αν δεν γινει κατι σε 2-3 εβδομαδες να το ακυρωνω Γιατι δεν το παιρνεις φιλε μου απο τα Mediamarkt που το εχει στα 199 ευρω κι ολας? Υπαρχει διαθεσιμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα