Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξερω λεπτομερειες αλλα απο hardware κ τιμη φαινεται super.

Το κακο ειναι οτι οι εφαρμογες που με ενδιαφερουν (τραπεζικες κ ταξιδιωτικες) κυκλοφορουν μονο για android-iphone ... κ ολοενα βγαινουν κ περισσοτερες.

Αν κ χρηστης 2ου αγαπημενου κινητου με win mob 6.5, κατι με τρωει να μην ενδωσω, νιωθω οτι θα μεινω στο περιθωριο απο εφαρμογες κ μετα βαριεμαι να το πουλαω μισοτιμης.

Τι λενε οι χρηστες που εχουν δοκιμασει και τα νεα windows και καποιο απο android/iphone?

και εγώ φιλε είχα 6.1 (ομνια Ι) για χρόνια και το κατα-ευχαριστήθηκα. Δυστυχώς η φιλοσοφία του νεου wp 7 απέχει πάρα πολύ από αυτή των wm 6.1/6.5

Δεν ξερω αν το έχεις καταλάβει αλλα

1. δεν στέλνεις/δεχεσαι κανένα αρχείο μέσω BT (ξέρεις DRM δλδ περιορισμός ελευθερης διακίνησης αρχείων όπως και το iphone)

2. δεν έχει σύστημα αρχείων (να το δείς με κάποιο fileexplorer). Παλι για ύποπτους λόγους (μην αρχίσουν διαφορές εφαρμογές και παίζουν mp3 (ξέρεις DRM δλδ περιορισμός ελευθερης διακίνησης αρχείων)

3. δεν μπορείς να περάσεις mp3 ώς είναι αλλα πρέπει να τα "μετατρέψεις" μέσω zune (κάτι σαν itunes) σε κάτι που θέλει αυτό.. Ασφαλώς το να τα "βγάλεις| τα τραγούδια εξω (πίσω στο PC ή σε ένα ΑΛΛΟ pc) είναι σχεδόν αδύνατο και δεν είμαι σίγουρος σε τι μορφή βγαίνουν. ξέρεις DRM δλδ περιορισμός ελευθερης διακίνησης αρχείων όπως και το iphone)

4. Δεν δέχονται εξωτερικές SD. ξέρεις DRM δλδ περιορισμός ελευθερης διακίνησης αρχείων όπως και το iphone, καθώς αν είχε κάρτα θα είχε σ΄συτημα αρχείων και κάπως κάποιες ςφαρμογές θα μπορούσαν πχ να τρεξουν κάποια αρχεία όπως κανονικά mp3)

5. To να βάλεις ένα απλό Mp3 για ringtone είναι "ειδική αποστολή" καθώς θέλουν "ειδικούς" περιορισμούς για να παίξουν. (ο λόγος? ξέρεις DRM δλδ περιορισμός ελευθερης διακίνησης αρχείων (όπως και το iphone)). Αφού είναι τοσο δύσκολο να το φτιάξεις, τι θα κάνει η κυρα μαρίκα, θα το αγοράσει!!!

6.. και αλλα..

Έχει και άλλα κωλύματα αλλα αυτά δεν με ενοχλούν (όπως οτι ΔΕΝ αλλάζει το κέλυφος, και πρέπει να είναι σε ολα τα wp το ίδιο, σε αντίθεση με το android που αλλάζεις lounchers, shells δλδ).

Δεν είναι τυχαία το τελευταίο σε δημοτικότητα λειτουργικό.. (ενώ ο προκατοχός του ήταν το πρώτο, λιγα χρόνια πρίν)

Υ.Γ. Για μενα ο διάδοχος του wm ήταν το android καθώς παρέχει τις πιο πολλές "ελευθερίες" (δλδ δεν εχει περιορισμούς), αλλα και σε αυτό με ενοχλεί είναι η "χαφιεδοφιλοσοφία του", καθώς όλα περνάνε από google (για να λειτουργήσει το market θέλει google mail και το ίδιο και τα contacts (ξερει τους φιλους σου με τα email τους και τα κινητά τους). ενώ και οι πιο πολλές εφαρμογές "ζητούν να μάθουν πολλά" (περισσότερα από ότι πρέπει). Και οι αλλοι (iphone, wp) τα ίδια κάνουν απλά είναι και κλειδωμένα..

• Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προσεξτε καλα οσοι το προτιμησετε...Θα κλαιτε τα χρηματα που δωσατε για iphone 4s οπως εγω ...Και δεν υπερβαλω το κινητο ειναι απολυτα φτιαγμενο για multimedia εμπειρια browsing facebook και chating ..εξαιρετικο .

Δημοσ.

Προσεξτε καλα οσοι το προτιμησετε...Θα κλαιτε τα χρηματα που δωσατε για iphone 4s οπως εγω ...Και δεν υπερβαλω το κινητο ειναι απολυτα φτιαγμενο για multimedia εμπειρια browsing facebook και chating ..εξαιρετικο .

η αληθεια ειναι πως τα wp mango εχουν κανει απιστευτη ενσωματωση του msn και facebook chat στο system app των μηνυματων! και εχω παρατηρησει πως δεν τρωει την ram και την μπαταρια με το καλαμακι οπως γινεται αν ανοιξεις 2 αντιστοιχα apps σε αλλο λειτουργικο συστημα. μπραβο τους σ'αυτο!

Δημοσ.

και εγώ φιλε είχα 6.1 (ομνια Ι) για χρόνια και το κατα-ευχαριστήθηκα. Δυστυχώς η φιλοσοφία του νεου wp 7 απέχει πάρα πολύ από αυτή των wm 6.1/6.5

Δεν ξερω αν το έχεις καταλάβει αλλα

3. δεν μπορείς να περάσεις mp3 ώς είναι αλλα πρέπει να τα "μετατρέψεις" μέσω zune (κάτι σαν itunes) σε κάτι που θέλει αυτό.. Ασφαλώς το να τα "βγάλεις| τα τραγούδια εξω (πίσω στο PC ή σε ένα ΑΛΛΟ pc) είναι σχεδόν αδύνατο και δεν είμαι σίγουρος σε τι μορφή βγαίνουν. ξέρεις DRM δλδ περιορισμός ελευθερης διακίνησης αρχείων όπως και το iphone)

5. To να βάλεις ένα απλό Mp3 για ringtone είναι "ειδική αποστολή" καθώς θέλουν "ειδικούς" περιορισμούς για να παίξουν. (ο λόγος? ξέρεις DRM δλδ περιορισμός ελευθερης διακίνησης αρχείων (όπως και το iphone)). Αφού είναι τοσο δύσκολο να το φτιάξεις, τι θα κάνει η κυρα μαρίκα, θα το αγοράσει!!!

3. Δεν ισχύει. Μια χαρά βάζεις mp3

5. Ναι υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί (1ΜΒ μέγεθος και έως 40 sec διάρκεια) ένα ringtone αλλά σίγουρα δεν είναι "ειδική αποστολή" όπως αναφέρεις. Στο παρακάτω site τα φτίαχνεις γρήγορα και εύκολα

http://makeownringtone.com/

Ακόμη πιο εύκολα υπάρχει το easyring app το οποίο έχει τεράστια συλλογή απο ringtones που θα ικανοποιήσει το 99% των χρηστών

http://www.windowsphone.com/el-GR/apps/0205fc5d-8810-428c-b0c8-e05c7cb69983

Δημοσ.

Οσοι θελουν να πειραζουν παιρνουν android και φλασαρουν πρωι-μεσημερι-βραδυ αναζητώντας την ROM-HolyGrail για να φερουν το κινητο στα μετρα τους

Οσοι θελουν να ειναι μουρη και in fashion παιρνουν iPhone

Οσοι ειναι email/chat/text παιρνουν μουρα

Οσοι θελουν απλότητα και περισσοτερο χρονο να βλεπουν κατι αλλο απο την οθονη του κινητου τους, παιρνουν WindοwsPhone

Προσωπικα εχω 2 Samsung Focus (ενα S και ενα 1st gen) στην οικογένεια και ψαχνω αλλο ενα για την μητερα μου. Το HTC Rezound (με την εκπληκτικη HD αναλυση και τον διπυρηνο παιζει σαν 2ο)

Reclaim your time ρε παιδες :mrgreen:

Δημοσ.

3. Δεν ισχύει. Μια χαρά βάζεις mp3

Πως βάζεις mp3? Χωρίς zune? Drang n drop όπως σε ολα τα αλλα (πλην iphone) κινητά? Πρώτη φορά το ακούω.. :shock:

Γιατί αμα είναι μεσω zune έχω πολλά να προσάψω σε αυτήν την προσέγγιση και δέν το λές "βαζεις" mp3. Το zune software παρακάμπτεται?

Δημοσ.

Πως βάζεις mp3? Χωρίς zune? Drang n drop όπως σε ολα τα αλλα (πλην iphone) κινητά? Πρώτη φορά το ακούω.. :shock:

Γιατί αμα είναι μεσω zune έχω πολλά να προσάψω σε αυτήν την προσέγγιση και δέν το λές "βαζεις" mp3. Το zune software παρακάμπτεται?

Ναι μεταφέρονται μέσω zune και αν το είχες αναφέρει πιο σωστα δεν θα διαφωνούσα. Αλλά εσυ μίλησες για μετατροπές πράγμα που δεν ισχύει.

Και η διαχείριση mp3 αρχείων μέσω zune είναι πολύ καλύτερη απο το να την κάνεις μέσω explorer.

Δημοσ.

Κατι πολυ πιο "Απλο". Κατεβαζεις το Free Ringtone απο Market, βαζεις στην αναζητηση το τραγουδι που θες και στο περναει "Αυτοματα" σε Ringtone. Και εμενα οπως εχω γραψει αλλου, εχουν περασει τα κορυφαια Android απ τα χερια μου αλλα σαν τα Windows phone και την αισθηση που σου δινουν, κανενα. 'keysmith' δε χρειαζεσαι να φανατιζεσαι με το Android σε βλεπω και στο Myphone πως το εξυμνεις. Σου λεω κι εγω ειχα τα κορυφαια Android αλλα ετσι δεν κανω για κανενα. Μη πορωνεσαι με το Android, δε λεει. Μη φανατιζεσαι. Φιλικα παντα

Δημοσ.

το να βάζεις Mp3 και ringtones κάθε τόσο στο κινητό δεν νομίζω να είναι το πρώτο κρητήριο για τους περισσότερους... bluetooth έχω να χρησιμοποιήσω για ανταλλαγή αρχείων πάνω απο 3 χρόνια. Θέλω ένα σταθερό, γρήγορο, οικονομικό με πολλές δυνατότητες κινητό και συμφωνα με review που διάβασα αυτά τα κάνει το omnia w. ήδη κατέβασα 4gb παιχνίδια και εφαρμογές για windows phone και αν το έχουν αύριο στο πλαίσιο θα σας πω εντυπώσεις!

Δημοσ.

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ

παιδια πως ειναι το internet browsing? δηλαδη ποσο γρηγορα ανοιγει μια σελιδα με flash περιεχομενο? μπορεις να δεις ενα youtube video απο τον explorer του κινητου?

επισης πως παει απο ποικιλια εφαρμογων? υπαρχει καποια που σας εχει κανει ιδιαιτερη αισθηση αν ναι πια? υπαρχει desktop mode με widgets?

επισης η μπαταρια σε σχεση με χρηση wifi απο τι διαβασα ειναι δυνατη. ισχυει αυτο?

και μια τελευταια ερωτηση για τη ποιοτητα φωτογραφιας σε βραδυνα shots...

ευχαριστω οποιον μπει στο κοπο να απαντησει

Δημοσ.

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ

παιδια πως ειναι το internet browsing? δηλαδη ποσο γρηγορα ανοιγει μια σελιδα με flash περιεχομενο? μπορεις να δεις ενα youtube video απο τον explorer του κινητου?

επισης πως παει απο ποικιλια εφαρμογων? υπαρχει καποια που σας εχει κανει ιδιαιτερη αισθηση αν ναι πια? υπαρχει desktop mode με widgets?

επισης η μπαταρια σε σχεση με χρηση wifi απο τι διαβασα ειναι δυνατη. ισχυει αυτο?

και μια τελευταια ερωτηση για τη ποιοτητα φωτογραφιας σε βραδυνα shots...

ευχαριστω οποιον μπει στο κοπο να απαντησει

o ie9 παέι σφαίρα στο browsing. Flash δεν παίζει αλλά ούτε και αλλιώς η adobe παρατάει την εξελιξή του στα κινητά. Youtube παίζει άψογα ο browser.

Εφαρμογές έχει πάνω απο 70000 και τα νούμερά τους αυξάνονται γεωμετρικά.

Φωτογραφική απο ότι έχω δει απλά νορμάλ. Ούτε φοβερή ούτε χάλια. Τυπική Samsung.

Δημοσ.

ευχαριστω φιλε. εχω επιδοτηση απο Vodafone και αυτη η τιμη ειναι λουκουμι. :mrgreen:

το κινητο δειχνει τιμιο και ξεχωριστο. για να δουμε θα καταφερουμε να παρουμε ενα δωρο στον εαυτο μας αγιες μερες?.. :shifty:

απο μπαταρια πως παει μονο δε μου ειπες

Δημοσ.

εγω προσωπκα δεν χρησιμοποιω τον ie για youtube καθως το application που υπαρχει ειναι super. επισης και γω βλεπω προοδο μεγαλη στο market οσο περναει ο καιρος. α, ενα καλο παιχνιδακι που κολας ευκολα ειναι το shuffle party ;-)

Δημοσ.

ευχαριστω φιλε. εχω επιδοτηση απο Vodafone και αυτη η τιμη ειναι λουκουμι. :mrgreen:

το κινητο δειχνει τιμιο και ξεχωριστο. για να δουμε θα καταφερουμε να παρουμε ενα δωρο στον εαυτο μας αγιες μερες?.. :shifty:

απο μπαταρια πως παει μονο δε μου ειπες

Γενικά τα wp7 τα πάνε καλά στο θέμα μπαταρία ιδίως σε σχέση με το android. Με normal χρήση την βγάζεις άνετα την ημέρα ίσως και παραπάνω ανάλογα την χρήση.

Αλλά για να είσαι άνετος κάθε βράδυ θα το φορτίζεις όπως γίνεται με όλα τα smartphones.

εγω προσωπκα δεν χρησιμοποιω τον ie για youtube καθως το application που υπαρχει ειναι super. επισης και γω βλεπω προοδο μεγαλη στο market οσο περναει ο καιρος. α, ενα καλο παιχνιδακι που κολας ευκολα ειναι το shuffle party ;-)

Για youtube υπάρχει το πολύ καλό Youtube pro αν και εγώ ακόμη χρησιμοποιώ το Metrotube το οποίο η google ζήτησε να το βγάλουν απο το Marketplace. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να στείλει mail στους developers για του δώσουν link να το εγκαταστήσει.

Δημοσ.

παιδες θα το ξαναπω,εαν δειτε τις αγγελιες απο διαφορα site θα δειτε ενω εχουν πουληθει λιγα w.phone υπαρχουν πολλες αγγελιες πωλησης ..εαν δεν σας λεει κατι αυτο οκ.

το θεμα δεν ειναι να παιζεις συνεχεια με το κινητο αλλα να μπορεις να το φερεις στα μετρα σου ,ωστε να ειναι ποιο λειτουργικο.(να πω οτι εχω ακομη wm,πηρα wp και το αντεξα 2 μερες)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...