pikos2000gr Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Samsung-Omnia-W-GT-I8350-Mettalic-Black-GT-I8350HKAVGR.htm Το φθηνότερο και στο skroutz απο 256 ευρά : http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=most-popular&keyphrase=Samsung+Omnia+W
getty Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Σαν hardware είναι καλό. Σαν software είναι windows phone. Το έχω και πιστεύω ότι αν θέλεις ένα τηλέφωνο απλά με κάποια smartphone capabilities είναι ιδανικό. Αν θέλεις κυρίως smartphone και λιγότερο τηλέφωνο κοίταξε αλλού.
Erevodifwntas Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Αν θέλεις κυρίως smartphone και λιγότερο τηλέφωνο κοίταξε αλλού. Υπερβάλλεις...
privateer Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Σαν hardware είναι καλό. Σαν software είναι windows phone. Το έχω και πιστεύω ότι αν θέλεις ένα τηλέφωνο απλά με κάποια smartphone capabilities είναι ιδανικό. Αν θέλεις κυρίως smartphone και λιγότερο τηλέφωνο κοίταξε αλλού. Υπερβολές για να μην πω παραπληροφόρηση Κάπως έτσι θα μπορούσες να χαρακτηρίσεις τα wp7 πριν το mango update. Τώρα σίγουρα όχι. Στην τελική εξαρτάται απο το τι ζητάει ο κάθε χρήστης. Όσο για την προσφορά είναι εξαιρετική ανάλογη με ότι είχε γίνει πέρσι με τα Trophy/Optimus 7. Σε αυτά τα λεφτά είναι το καλύτερο value for money κινητό.
makhs5 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Υπερβολές για να μην πω παραπληροφόρηση Κάπως έτσι θα μπορούσες να χαρακτηρίσεις τα wp7 πριν το mango update. Τώρα σίγουρα όχι. Στην τελική εξαρτάται απο το τι ζητάει ο κάθε χρήστης. Όσο για την προσφορά είναι εξαιρετική ανάλογη με ότι είχε γίνει πέρσι με τα Trophy/Optimus 7. Σε αυτά τα λεφτά είναι το καλύτερο value for money κινητό. + 1000 σε ολα. Το τηλεφωνο το εχω και ειναι αψογο σε ολα. Οθονη, ταχυτητα, εμφανιση, λειτουργικο απ το μελλον. (και πριν ειχα αλλαξει πολλα Android κινητα, Samsung galaxy S, Lg optimus 2x, Lg optimus 3D, αλλα σαν την εμπειρια των windows phone 7.5, κανενα Android (προσωπικα για μενα).
marios32 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Πάρα πολύ καλό τηλέφωνο, τρελό vfm. Το μόνο θέμα είναι το λειτουργικό. Αν έχεις ξαναδεί Windows Phone και έμεινες ευχαριστημένος, πάρτο με κλειστά μάτια. Μπράβο στον topic starter για την ανάρτηση μιας και το έβγαλε προσφορά και το πλαίσιο.(Το είχε το mediamarkt πριν.)
nikos_se Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Το τηλεφωνο ειναι πολυ καλο και με super amoled οθονη.Η καμερα ειναι μετρια,το λειτουργικο ειναι πολυ γρηγορο και διαφορετικο απο android/ios,το μονο "κακο" ειναι οτι εχει μονο 8gb μνημη,και δεν παιρνει καρτες μνημης.
getty Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Υπερβολές για να μην πω παραπληροφόρηση Κάπως έτσι θα μπορούσες να χαρακτηρίσεις τα wp7 πριν το mango update. Τώρα σίγουρα όχι. Στην τελική εξαρτάται απο το τι ζητάει ο κάθε χρήστης. Όσο για την προσφορά είναι εξαιρετική ανάλογη με ότι είχε γίνει πέρσι με τα Trophy/Optimus 7. Σε αυτά τα λεφτά είναι το καλύτερο value for money κινητό. Υπερβολές δεν είναι φίλε μου είναι σχόλια που γίνονται με την πεποίθηση ότι το συντριπτικό ποσοστό όταν μιλάει για smartphone θέλει drag & drop, αφθονία free εφαρμογών, να παίζει σε video σχεδόν τα πάντα, δυνατότητα ματσακονέματος του τηλεφώνου με απλό τρόπο (π.χ. custom αρχικές οθόνες, ευελιξία στην παραμετροποίησης UI, πέρασμα custom ringtones) πράγματα που δε θα τα βρει σε ένα windows phone. Ωστόσο, κάθε τι έχει το τίμημά του. Το τηλέφωνο μπορεί να στερείται τα παραπάνω αλλά είναι snappy, το scroll και η αίσθηση του UI εξαιρετική, η αυτονομία από τις καλύτερες και ο music player καλοοργανωμένος με album info κλπ. Προσωπικά μάλλον είναι απ΄τα αγαπημένα τηλέφωνα που είχα καθώς θέλω πρωτίστως τηλέφωνο με δυνατότητες smartphone σε internet αλλά είπαμε ο καθένας έχει διαφορετικές αναγκές. Συνεπώς εξαιρετικό κινητό κατά την άποψή μου, τώρα σαν smartphone... ναι μεν αλλά
privateer Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Υπερβολές δεν είναι φίλε μου είναι σχόλια που γίνονται με την πεποίθηση ότι το συντριπτικό ποσοστό όταν μιλάει για smartphone θέλει drag & drop, αφθονία free εφαρμογών, δυνατότητα ματσακονέματος του τηλεφώνου με απλό τρόπο(π.χ. custom αρχικές οθόνες, ευελιξία στην παραμετροποίησης UI, πέρασμα custom ringtones) πράγματα που δε θα τα βρει σε ένα windows phone. Ωστόσο, κάθε τι έχει το τίμημά του. Το τηλέφωνο μπορεί να στερείται τα παραπάνω αλλά είναι snappy, το scroll και η αίσθηση του UI εξαιρετική, η αυτονομία από τις καλύτερες και ο music player καλοοργανωμένος με album info κλπ. Προσωπικά μάλλον είναι απ΄τα πιο αγαπημένα τηλέφωνα που είχα καθώς θέλω πρωτίστως τηλέφωνο με δυνατότητας smartphone σε internet αλλά ο καθένας έχει διαφορετικές αναγκές. Tο συντριπτικό ποσοστό θέλει καλές τιμές και να κάνει τα βασικά (email ,browsing, gaming, music, social integration) άνετα. P.S.: Αφθονία free εφαρμογών υπάρχουν και στα wp7, όπως και custom ringtones.
c0prse_grinder Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Tο συντριπτικό ποσοστό θέλει καλές τιμές και να κάνει τα βασικά (email ,browsing, gaming, music, social integration) άνετα. P.S.: Αφθονία free εφαρμογών υπάρχουν και στα wp7, όπως και custom ringtones. οντως, μην κοιταμε που το ''συντριπτικο'' ποσο αυτων που "ασχολουνται εντατικα" θελουν προσβαση σε πειραγματα κτλ οπως ειπε και ο φιλος πριν.. το συντριπτικο αυτο ποσο εντασεται σε ενα σχετικα πολυ μικρο ποσοστο της γενικης μαζας χρηστων smartphone.
nek4d Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δεν ξερω λεπτομερειες αλλα απο hardware κ τιμη φαινεται super. Το κακο ειναι οτι οι εφαρμογες που με ενδιαφερουν (τραπεζικες κ ταξιδιωτικες) κυκλοφορουν μονο για android-iphone ... κ ολοενα βγαινουν κ περισσοτερες. Αν κ χρηστης 2ου αγαπημενου κινητου με win mob 6.5, κατι με τρωει να μην ενδωσω, νιωθω οτι θα μεινω στο περιθωριο απο εφαρμογες κ μετα βαριεμαι να το πουλαω μισοτιμης. Τι λενε οι χρηστες που εχουν δοκιμασει και τα νεα windows και καποιο απο android/iphone?
privateer Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δεν ξερω λεπτομερειες αλλα απο hardware κ τιμη φαινεται super. Το κακο ειναι οτι οι εφαρμογες που με ενδιαφερουν (τραπεζικες κ ταξιδιωτικες) κυκλοφορουν μονο για android-iphone ... κ ολοενα βγαινουν κ περισσοτερες. Αν κ χρηστης 2ου αγαπημενου κινητου με win mob 6.5, κατι με τρωει να μην ενδωσω, νιωθω οτι θα μεινω στο περιθωριο απο εφαρμογες κ μετα βαριεμαι να το πουλαω μισοτιμης. Τι λενε οι χρηστες που εχουν δοκιμασει και τα νεα windows και καποιο απο android/iphone? Αν και δεν έχω δουλέψει τραπεζικές εφαρμογές δεν μπορείς να μπείς απο τον browser? Είναι απαραίτητο για να κάνεις την δουλειά σου να υπάρχει ανάλογο app? Απο ταξιδιωτικές ποιές χρειάζεσαι?
JohnMik Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Στο πλαίσιο γράφει "Αναμένεται σύντομα"... Υπάρχει κάποιος που το βρήκε σε κάποιο κατάστημα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα