Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Έχω κάνει μερικά σχόλια στο άλλο θέμα, αλλά διαβάζοντας αυτό γούσταρα ακόμη περισσότερο την ταινία! Κυρίως βλέποντας τις αντιδράσεις που έχουν ορισμένοι σε αυτό που είδαν, που είναι ακριβώς αυτό στο οποίο στόχευαν οι δημιουργοί.

Τρελή φάση. Μου θύμισε την εποχή που πήγε ο Peter Nalitch (ο γνωστός από το Guitar, guitar, jump to my yaguar) στη eurovision τραγουδώντας μια μπαλάντα και βάζοντας έναν ανεμιστήρα να βαράει πάνω του και να του παίρνει τα μαλλιά! Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!

Σε όσους σας άρεσε, μπορούμε να κάνουμε παρέα! Οι υπόλοιποι, προσπαθείστε περισσότερο. :P

• Απαντ. 311
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

που είναι ακριβώς αυτό στο οποίο στόχευαν οι δημιουργοί.

Το τρολλαρισμα ?  :P

Η αληθεια ειναι οτι φανηκαν αρκετα πονηροι .Εβαλαν σοβαρο τιτλο και την πατας αμα δεν προσεξεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το τρολλαρισμα ?  :P

Η αληθεια ειναι οτι φανηκαν αρκετα πονηροι .Εβαλαν σοβαρο τιτλο και την πατας αμα δεν προσεξεις

Σαφέστατα ΚΑΙ σε αυτό. Αν και η λέξη "τρολάρισμα" έχει αρχίσει να χάνει κάθε νόημα πλέον. Και ακόμη δεν το απέκτησε.

Δημοσ.

Είμαι αρκετά σίγουρος οτι το είχα σχολιάσει είτε σε αυτό το thread είτε στο "μόλις είδατε" αλλα μιας και το ξεθάψατε να υπενθυμίσω σε όλο τον ιντερνετικό ντουνιά οτι η ταινία είναι μια μαλακία και μισή και ακόμα και σήμερα την έχω στο μυαλό μου σαν μια απο τις μεγαλύτερες πατάτες που έχω δεί. Κυρίως γιατί πήγα για θρίλερ και μου βγήκε κάκιστη παρωδία.

Παρακαλώ.

• Like 6
Δημοσ.

Ακόμα θυμάμαι τη στιγμή που η ταινία τελείωσε και αναρωτιόμασταν με έναν φίλο μου τι σκατά είδαμε.

2 ώρες χαμένες. Κρίμα που δεν επέλεξα μία ταινία που, τουλάχιστον, θα είχε κάποιο νόημα.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ακόμα θυμάμαι τη στιγμή που η ταινία τελείωσε και αναρωτιόμασταν με έναν φίλο μου τι σκατά είδαμε.

2 ώρες χαμένες. Κρίμα που δεν επέλεξα μία ταινία που, τουλάχιστον, θα είχε κάποιο νόημα.

Νόημα είχε σίγουρα.

Και μόνο που σας έκανε να αναρωτηθείτε τι σκατά είδατε, αυτό έχει νόημα.

Αλλά εκτός από αυτό, είχε κι άλλα.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχω ξαναγράψει εδώ η στο "ποια ταινία μόλις είδατε", αλλά είμαι σίγουρος πως κάπου είχα αναφερθεί στην συγκεκριμένη.

Με την τοποθέτησή μου, σίγουρα θα διαφωνήσω με κάποιους, και θα συμφωνήσω με κάποιους άλλους. Κλίνω περισσότερο προς το "τρολάρισμα".

Μια παρωδία, που σέβεται τον εαυτό της, οφείλει να τρολάρει άλλες ταινίες. Αν διανοηθώ όμως, πως οι δημιουργοί, δεν με σέβονται, δηλαδή τρολάρουν κι εμένα, τότε... θα την θάψω :)

Το πρώτο το έκανε πετυχημένα μπορώ να πω, αλλά δυστυχώς, δεν σταμάτησε εκεί.

• Like 1
Δημοσ.

Μα ΘΕΛΕΙ να τρολαρει θεατες

Ο στοχος δεν ηταν να τρολλαρει μονο αλλες ταινιες, δεν ηταν spoof στυλ Scary Movie

Ολη η ταινια θελει να τρολλαρει και τους δημιουργους και τους θεατες για το που εχει καταντησει το ειδος

• Like 1
Δημοσ.

Το ξέρω, και γι' αυτό θα την θάψω :)

Εφόσον ήθελε να τρολάρει τους θεατές, θα μπορούσε να το κάνει πολύ πιο πετυχημένα (συνήθεις..., έκτη...., κλπ)

Κάποιος μπορεί να πει, πως την αντιμετώπισε ως μια interactive ταινία, και την γούσταρε ή άλλες δικαιολογίες. Νο προμπ.

Κάποιος άλλος, όμως, μπορεί να πει, πως φανταζόταν τον σκηνοθέτη, να τρίβει τα χέρια του, κάθε φορά που κοβόταν ένα εισιτήριο, αναφωνώντας "μπράβο κορόιδο".

Αν δεν κάνω λάθος, στο τέλος της δεν έδειχνε και μια τεράστια μούντζα; Ε, προτιμώ να την επιστρέψω πίσω, από το να την αποδεχτώ :).

Δημοσ.

Κάποιος άλλος, όμως, μπορεί να πει, πως φανταζόταν τον σκηνοθέτη, να τρίβει τα χέρια του, κάθε φορά που κοβόταν ένα εισιτήριο, αναφωνώντας "μπράβο κορόιδο".

Αν δεν κάνω λάθος, στο τέλος της δεν έδειχνε και μια τεράστια μούντζα; Ε, προτιμώ να την επιστρέψω πίσω, από το να την αποδεχτώ :).

Ετσι ακριβως ενιωσα μετα την ενοικιαση της ταινιας  :(

Δημοσ.

Ρε σεις, οταν λεω τρολλαρει δεν με καταλαβαινετε

Η ταινια σας κανει θεους!

Δεν σας παραξενεψε που οι Αμερικανοι ειχαν τις κλασσικες 5 φιγουρες, οι Γιαπωνεζοι τα φαντασματα και τα παιδακια, που η υπευθυνη ηταν η Director κτλ κτλ?

Ολη η ταινια ειναι κριτικη για τους δημιουργους και τους θεατες και το πως εχουν αποδεχτει στη μαπα ολα αυτα τα κλισε (μεχρι και ενα τεραστιο κοκκινο κουμπι εδειξε η ταινια). Οι Θεοι ειμαστε εμεις οι θεατες, στο τελος δεν ειναι τεραστια μουτζα, ειναι το τεραστιο χερι του θεου=θεατη που ειναι αυτος που εχει την δυναμη να αλλαξει την στασιμοτητα και την βαρεμαρα των horror movies

Δημοσ.

DKNI μηπως σε ξεγελασε περισσοτερο απ'οτι νομιζεις ? Σου σερβιρε την σουπα (λες και μπορουσε να φτιαξει κατι καλυτερο ) και εσυ νομιζεις οτι                   αφυπνιστηκες και εξυψωθηκες:-D  .

Πλακα κανω ετσι  :-) .Την εχω ακουσει παντως αυτη την αποψη απο φαν των horror movies.Eγω που δεν ειμαι δεν εκτιμησα καθολου την περιπαικτικη διαθεση του δημιουργου (ο θεος να τον κανει).Επρεπε να βαλει ενα προειδοποιητικο μηνυμα τουλαχιστον  :mad:

Δημοσ.

Ρε σεις, οταν λεω τρολλαρει δεν με καταλαβαινετε

Η ταινια σας κανει θεους!

Δεν σας παραξενεψε που οι Αμερικανοι ειχαν τις κλασσικες 5 φιγουρες, οι Γιαπωνεζοι τα φαντασματα και τα παιδακια, που η υπευθυνη ηταν η Director κτλ κτλ?

Ολη η ταινια ειναι κριτικη για τους δημιουργους και τους θεατες και το πως εχουν αποδεχτει στη μαπα ολα αυτα τα κλισε (μεχρι και ενα τεραστιο κοκκινο κουμπι εδειξε η ταινια). Οι Θεοι ειμαστε εμεις οι θεατες, στο τελος δεν ειναι τεραστια μουτζα, ειναι το τεραστιο χερι του θεου=θεατη που ειναι αυτος που εχει την δυναμη να αλλαξει την στασιμοτητα και την βαρεμαρα των horror movies

Επίσης διάβασε αυτό που έγραψα στο ποστ #19

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...