Aloyminas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Σήμερα φίλε μου deadorganplayer δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω απολύτως με τα λεγόμενα σου. όσο αφορά την πιο παραπάνω τοποθέτηση του άλλου φίλου θα συμφωνήσω και με αυτόν εκτός του θέματος της καταγγελίας.Μερικοί εδώ έχουμε και κάποια ηλικία αν είναι δυνατό να δώσουμε τόση σημασία σε κάποιον που δεν ξέρει πως να επιχειρηματολογήσει και επιτίθεται σε κάποιον με προσβλητικά σχόλια η ειρωνείες για να καλύψει τις αδυναμίες του.
timoboll Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 παιδιά επειδή μπαίνω σε παρα πολλά forums και με ποικίλες θεματολογίες πιστέψτε με το insomnia είναι σε πολύ καλο επίπεδο εννοώ υπάρχει ελάχιστο trolling
DKNI Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 το ολο σκεπτικο ειναι οτι πρεπει να πεθανουν συγκεκριμενα μια πουτανα,ενας σβαρτζενεγκερος,ενας μπαφιαρης μαλακας,και μια παρθενα και την επομενη στιγμη δειχνει στην ιαπωνια να προσπαθουν να σκοτωσουν 10 χρονα κοριτσακια??? τι στο ΠΕΟΣ!??! Seriously δεν το καταλαβες τι επαιξε? Θεουλης, χαχαχα
JERONIMO888 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Seriously δεν το καταλαβες τι επαιξε? Θεουλης, χαχαχα για πες μου τι ρολο βαραγαν τα 10χρονα κοριτσια?
timoboll Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 η βασικη μαλακια στην ταινια ειναι οτι δεν ειχε αγωνια και ενδιαφερον 1
Ahigh_forvalue Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 απο τις χειροτερες ταινιες ολων των εποχων. παρακμιακη ταινια με χαλια σεναριο, για το πουτσο ηθοποιοι,σπλατεριες ολες cg μουφα, τιποτα ενα μηδεν το ολο σκεπτικο ειναι οτι πρεπει να πεθανουν συγκεκριμενα μια πουτανα,ενας σβαρτζενεγκερος,ενας μπαφιαρης μαλακας,και μια παρθενα και την επομενη στιγμη δειχνει στην ιαπωνια να προσπαθουν να σκοτωσουν 10 χρονα κοριτσακια??? τι στο ΠΕΟΣ!??! χααχαχα0χαα0χα00χα μεγαλυτερη μαλακια στην ζωη μου δεν εχω ξαναδει, πηρε πρωτη θεση μεταξυ κυνοδοντα και zombie nation κατι μου λεει οτι πρεπει να δω το zompie nation..
DKNI Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 για πες μου τι ρολο βαραγαν τα 10χρονα κοριτσια? Χμ, για να δω, Γιαπωνιζικες ταινιες με θυμωμενα φαντασματα στις οποιες παιζουν ρολο παιδια...οχι, nope, δεν μπορω να σκεφτω καμια
kirileman Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Τώρα τί του λες; Ή κατάλαβε την ταινία ή όχι.
JERONIMO888 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 κοιτα αφου ειστε πολυ ψαγμενα ατομα που προφανως αντιλαμβανεστε υψηλες εννοιες που εγω σαν βλαχος δεν μπορω, καντε τον κοπο και μορφωστε με σας εκλιπαρω
DKNI Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Η ολη ταινια ειναι κριτικη στις ταινιες τρομου της εποχης μας. Υποτιθεται στην ταινια καθε χωρα εχει επιλεξει διαφορετικη θυσια στους θεους που συμβολιζει τη διαφορετικη σχολη ταινιων τρομου. Οι Αμερικανοι λοιπον θυσιαζουν παιδια με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα που πανε σε μια καλυβα στο δασος, οπως ειναι τα περισσοτερα "κλισε" b movies τους στην πραγματικοτητα. Ε, οι Γιαπωνεζο-Κορεατο-Κινεζοι δεν εχουν παραδοση στις ταινιες με θυμωμενα φαντασματα που καποιο ρολο παιζουν και μικρα παιδια (Ring, Eye, Grudge κτλ)? Γι'αυτο και καλα στο Cabin in the Woods η "θυσια" των Ιαπωνων(που συμβολιζουν την βιομηχανια ταινιων τρομου της Απω Ανατολης) ειναι ενα φαντασμα σε ενα δημοτικο σχολειο 3
paris.gr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Συγνώμη παιδιά άλλα η ταινία ήταν πολύ μεγάλη πετσα για αυτό που διαφημίστηκε. Πχ το Planet Terror ήταν μια παρακμιακη παρωδία άλλα ήξερες τι να περιμένεις. Αυτό ήταν απλά μια μαλακία. Ούτε καν γέλιο δεν έβγαλε. Και μάλιστα όπως είπε και ένας φίλος το μονο που έλειπε ήταν ο Σκουμπι να κάνει παρέα στον Σαγκι!
misslonely Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Το χειρότερο thriller που έχω δει ever....απρόβλεπτο δεν το λες...ότι νάναι το λες Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
nickmanak Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Για να τη δεις σπιτι, κατεβασμενη στο τσαμπα αξιζε, αλλα σιγουρα οχι για να πληρωσεις σε κινηματογραφο ή dvd
Ahigh_forvalue Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Για να τη δεις σπιτι, κατεβασμενη στο τσαμπα αξιζε, αλλα σιγουρα οχι για να πληρωσεις σε κινηματογραφο ή dvd καλα αυτο ισχυει για τις περισσοτερες,δεν μας ειπες και κατι.. κοιτα αφου ειστε πολυ ψαγμενα ατομα που προφανως αντιλαμβανεστε υψηλες εννοιες που εγω σαν βλαχος δεν μπορω, καντε τον κοπο και μορφωστε με σας εκλιπαρω εγω παντως DKNI δεν θα απαντουσα σε καποιον με τοσο ειρωνικο υφος ή θα απαντουσα αναλογα
panther_512 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Εμάς η ταινία μας άρεσε αρκετά. Το κύριο πρόβλημα ήταν ότι η ταινία είχε πλασαριστεί ως σοβαροφανές horror, ή τουλάχιστον αυτό νομίζαμε εμείς. Πάρα ταύτα, μας άρεσε η σάτιρα που έγινε στο υπερκορεσμένο από επαναλαμβανόμενες ιδέες horror genre, καθώς και η επιδεικτική χρησιμοποίηση αλλά και αποφυγή κλισέ καταστάσεων. Βέβαια δεν πιάνει μία μπροστά στο Tucker and Dale vs Evil.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα