Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 311
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλήξω στο αν μου άρεσε ή όχι.......

Εκεί που λέω ότι είναι για 1 βάζω ένα 0 δίπλα και μου βγαίνει 10 :lol:

Σιχτιρ, κρατάμε τα όμορφα βυζά της ξανθιάς και προχωράμε στην επόμενη ταινία

Δημοσ.

Το είδα, έπος! Την ξαναβλέπω άνετα, έχω δει μαλακίες και μαλακίες σε στιγμές εσωτερικής αναζήτησης, στο cabin θα κολλήσω; Η τελευταία σκηνή πολυ "god of war"! :-D (έπρεπε να το καταλάβω από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε ο Thor)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

απο τις χειροτερες ταινιες ολων των εποχων.

παρακμιακη ταινια με χαλια σεναριο, για το πουτσο ηθοποιοι,σπλατεριες ολες cg μουφα, τιποτα ενα μηδεν

το ολο σκεπτικο ειναι οτι πρεπει να πεθανουν συγκεκριμενα μια πουτανα,ενας σβαρτζενεγκερος,ενας μπαφιαρης μαλακας,και μια παρθενα και την επομενη στιγμη δειχνει στην ιαπωνια να προσπαθουν να σκοτωσουν 10 χρονα κοριτσακια??? τι στο ΠΕΟΣ!??! χααχαχα0χαα0χα00χα μεγαλυτερη μαλακια στην ζωη μου δεν εχω ξαναδει, πηρε πρωτη θεση μεταξυ κυνοδοντα και zombie nation

Δημοσ.

μιλάμε epic παπαριά το δα χτες με την κοπέλα μου κλάψαμε καλύτερα να άκουγα σκυλάδικα για 2 ώρες.

θα έχω καλά αστεία να λέω στο τει τουλάχιστον

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όποιος δηλώσει ότι δεν του αρέσει μια ταινία η οποιαδήποτε αμέσως δέχεται προσωπική επίθεση αμέσως ενώ το αντίστροφο δεν συμβαίνει ποτέ.Εκτός από προχτές π.χ που δέχθηκα προσωπική επίθεση στο στυλ τι να κλ@σεις ρε φίλε από κάποιον ποτέ δεν την είπα σε κάποιον που διαφωνούσε μαζί μου για μια ταινία και βλέπω ότι τα ίδια παθαίνουν και οι άλλοι όταν κάνουν αρνητική κριτική σε μια ταινία γίνονται στόχος προσωπικών επιθέσεων.Νομίζω ότι αυτό πρέπει να το κοιτάξουν οι υπεύθυνοι του forumκαι να επιληφθούν του θέματος γιατί δεν γίνεται επειδή ο άλλος διαφωνεί με μια ταινία ο άλλος να του λέει ότι έχεις χαμηλό iqΜάλλον συμβαίνει το ανάποδο μιας και επιτίθεται σε κάποιον που δεν του έχει κάνει τίποτα.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όποιος δηλώσει ότι δεν του αρέσει μια ταινία η οποιαδήποτε αμέσως δέχεται προσωπική επίθεση αμέσως ενώ το αντίστροφο δεν συμβαίνει ποτέ.

Οχι συμβαίνει και στις δύο περιπτώσεις. Δεν ξέρω ποσοστά, αλλά συμβαίνει.

Συμφωνώ όμως ότι η προσωπική επίθεση και το γενικά να κάνεις κριτική στην κριτική του άλλου οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε fail διάλογο/thread.

Δεν ξέρω αν θα είχε νόημα να κάνουν οι moderators κάτι. Περισσότερο είναι να αλλάξει η λογική των posters.

(βέβαια για άμεση προσωπική επίθεση λογικό είναι να κάνεις report)

Δημοσ.

Περισσότερο είναι να αλλάξει η λογική των posters.

Τι εννοείς με αυτό? Έχω ακόμα ένα poster της Sandra στο δωμάτιο μου, πως να αλλάξει λογική (χιούμορ)?

Φυσικά και δε σοβαρολογείς ε? Εδώ δε μπορούμε να αλλάξουμε νοοτροπία σε πιο σοβαρά πράγματα που επηρεάζουν άμεσα τη ζωή μας, εσύ περιμένεις να αλλάξει η λογική κάποιου που γράφει σε ένα forum? Ευσεβείς πόθοι.

• Moderators
Δημοσ.

Η λογική κάποιου που γράφει σε κάποιο forum μπορεί να αλλάξει, και σίγουρα η συμπεριφορά του μπορεί να ωριμάσει. Δεν περιμένω τα ίδια από ένα noob και ένα παλιότερο μέλος. Είναι βέβαια και το πόσο σοβαρά τελικά παίρνεις το ότι μπορείς να συζητήσεις με άλλα άτομα σε ένα forum (...), ή πόσο αστείο θεωρεί κανείς να υποτροπιάσει και να περιοριστεί σε trolling.

Το ότι είναι δύσκολο, δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να προσπαθήσουμε.

Δημοσ.

Η λογική κάποιου που γράφει σε κάποιο forum μπορεί να αλλάξει, και σίγουρα η συμπεριφορά του μπορεί να ωριμάσει. Δεν περιμένω τα ίδια από ένα noob και ένα παλιότερο μέλος. Είναι βέβαια και το πόσο σοβαρά τελικά παίρνεις το ότι μπορείς να συζητήσεις με άλλα άτομα σε ένα forum (...), ή πόσο αστείο θεωρεί κανείς να υποτροπιάσει και να περιοριστεί σε trolling.

Το ότι είναι δύσκολο, δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να προσπαθήσουμε.

Δεν είχα καταλάβει ότι μιλούσες για trolling ή για το πόσο σοβαρά παίρνει κάποιος το ότι μπορεί να συζητήσει με άλλα άτομα σε ένα φόρουμ. Απο τα λεγόμενα σου νόμιζα ότι μιλουσες για το φαινόμενο της προσωπικής επίθεσης σε κάποιον που δε του αρέσει μια ταινία, ίσως γιατί αυτό το θέμα εθιξε και ο προηγούμενος. Μπορεί βέβαια να σε αποσυντόνισε και η παρουσία μου και να πήγε ασυνείδητα το μυαλό σου στο trolling.

• Moderators
Δημοσ.

Μπορεί να έπαιξε και αυτό το ρόλο του. :P

Αλλά η προσωπική επίθεση είναι ένα είδος trolling. Που είναι το γενικότερο πρόβλημα. (αν και το τί θεωρεί κάποιος trolling, και πόσο εύκολα αρπάζονται μερικοί είναι μεγάλη (άλλη) συζήτηση (για άλλο topic))

Δημοσ.

Μπορεί να έπαιξε και αυτό το ρόλο του. :P

Αλλά η προσωπική επίθεση είναι ένα είδος trolling. Που είναι το γενικότερο πρόβλημα. (αν και το τί θεωρεί κάποιος trolling, και πόσο εύκολα αρπάζονται μερικοί είναι μεγάλη (άλλη) συζήτηση (για άλλο topic))

Σωστός, είναι όπως το πάρει κανείς.

Στη γλώσσα του Διαδικτύου, η λέξη τρολ ή τρολλ (troll) περιγράφει κάποιον χρήστη του Ίντερνετ με πονηρά προκλητικές, σκόπιμα ανόητες ή επιτηδευμένα εκτός θέματος θέσεις και απόψεις σε μία online ανοιχτή κοινότητα, όπως ένα φόρουμ συζήτησης, ταχυδρομική λίστα, chat room ή μπλογκ, με πρωταρχική πρόθεση να προκαλέσει και να ερεθίσει άλλους χρήστες ή με κάθε τρόπο να επιφέρει διαταραχή σε μια διαδικτυακή συζήτηση για οποιοδήποτε θέμα και να πετύχει μια αλυσίδα αντιδράσεων από άλλους χρήστες. Η συμπεριφορά αυτή πολλές φορές συνοδεύεται από αμφιλεγόμενη διαμάχη των υπολοίπων περί του σκοπού του.

edit: ταχυδρομική λίστα! LOL!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...