Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντιφατικες αποψεις :mellow:

love it or hate it

αλλα η αληθεια είναι οτι θα μπορουσε να το ειχαν κανει καλυτερο...

• Απαντ. 311
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ολο το χαιπ για το citw προερχεται απο το οτι πηρε το πιο ηλιθιο genre και εκανε μια ταινια που εχει χαβαλε και ενδιαφερον...προφανεστατα σε αυτους που αρεσουν οι σπλατεροαηδιες δεν θα πει τιποτα...

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι η ταινια ειναι μουφα και η βαθμολογια του ΙΜDB ειναι μια απο τις πιο OVEROVERATED που εχει δωσει εδω και πολυ καιρο...

• Like 4
Δημοσ.

Το τέλος είναι χάλια απο όποια άποψη και αν το δει κανείς.

Πιο καλό τέλος μπορούσαν να βάλουν 100%. Δηλαδή πιο ''πάνω'' απο το τέλος που διάλεξαν είχε. Διαλέξαν όμως να βάλουν μια μαλακία τέλος. Οκ σεβαστό. Το θέμα είναι ότι ειμαι της άποψης, αν είναι να κάνεις κάτι λάθος τουλάχιστον δώστου να καταλάβει. Δηλαδή ναι μεν διαλέξαν μια βλάκεία τέλος, αλλά και πάλι υπήρχε πολύ χώρος ακόμα για ένα ακόμα πιο βλακεία φινάλε. Με λίγα λόγια απο όποια μερια και να το δεις διαλέξαν κάτι μέτριο. Το γάμησες που το γάμησες, έ ψόφησε το κι'όλας.

Δημοσ.

Δε θα διαφωνησω οτι το τελος ηταν ακυρο.Ωστοσο φαινεται οτι οι δημιουργοι δε θελησαν να παρουν την ολη πλοκη στα σοβαρα και για αυτο δε θα τους κραξω.Ισα-ισα εχω δει ομοιως μουφες τελειωματα σε θριλερ που πανε να σου κανουν δηθεν την μεγαλη ανατροπη.

Κατα τα αλλα η ταινια δε σε κανει να βαρεθεις αυτο ομως δε σημαινει οτι αξιζει να τη δεις κιολας.

4,5/10

• Like 1
Δημοσ.

Οπως και να εχει τα λεφτα μου τα εκλαψα γι αυτη την ταινια οσο καμια αλλη...Ας εβγαιναν απο την αρχη να πουνε οτι η ταινια που γυρισαμε ειναι μια χαζο-παρωδια για να ξερουμε και εμεις τι παμε να δουμε,και οχι να την προμοταρουν ως θριλερ. . .

• Like 1
Δημοσ.

Μαλλον οι περισσοτεροι δεν καταλαβατε τι θελει να πει η ταινια η οποια ειναι σατιρα.Επισης δεν καταλαβατε καποια νοηματα σε σκηνες και διαλογους: Δειτε Πινακα/Καθρεφτη, ψαχτειτε για την Θυσια στους Θεους και πως ερμηνευεται σε σχεση με τον θεατη απεναντι στην Χολυγουντιανη παραγωγη ταινιων τετοιου ειδους.Η βαθμολογια της ταινιας ειναι περιεργως σωστη για εμενα στο IMDB.

Δημοσ.

Μαλλον οι περισσοτεροι δεν καταλαβατε τι θελει να πει η ταινια η οποια ειναι σατιρα.Επισης δεν καταλαβατε καποια νοηματα σε σκηνες και διαλογους: Δειτε Πινακα/Καθρεφτη, ψαχτειτε για την Θυσια στους Θεους και πως ερμηνευεται σε σχεση με τον θεατη απεναντι στην Χολυγουντιανη παραγωγη ταινιων τετοιου ειδους.Η βαθμολογια της ταινιας ειναι περιεργως σωστη για εμενα στο IMDB.

??

E πες μας δυο λόγια εσύ που το έψαξες το θέμα.

• Like 2
Δημοσ.

ασε φιλε τα ξερουμε..εγω ενα θριλερ με πιτσιρικαδες που τους σκοτωνουν ηθελα να δω απλα και τιμια πραγματα οχι τη μαλακια που εξελίχτηκε.θελω τα ευρω μου και τις 2 ωρες που χαλασα πισω :cry:

εχω δει πολλες μαλακιες στο κινηματογραφο αλλα αυτη ηταν η μονη που με πληγωσε τοσο! :cry:

• Like 2
Δημοσ.

ασε φιλε τα ξερουμε..εγω ενα θριλερ με πιτσιρικαδες που τους σκοτωνουν ηθελα να δω απλα και τιμια πραγματα οχι τη μαλακια που εξελίχτηκε.θελω τα ευρω μου και τις 2 ωρες που χαλασα πισω :cry:

εχω δει πολλες μαλακιες στο κινηματογραφο αλλα αυτη ηταν η μονη που με πληγωσε τοσο! :cry:

Συγγνωμη αλλα αλλη φορα εσυ και ολοι οι αλλοι που παραπονιουνται οφειλουν να ψαχνουν καλυτερα τις ταινιες που θελουν να δουν απο πριν. Η ταινια διαφημιζοταν πολυ καιρο πριν σαν νεο EVil Dead και οποιος εβλεπε δηλωσεις και σχολια, ακομη και απο το τραιλερ καταλαβαινε οτι επροκειτο για παρωδια τρομου.

Μια χαρα ηταν η ταινια και σαφως δεν ηταν teen slasher αλλα σατιρα τρομου

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

στο τρειλερ δεν φαινοταν πουθενα εκει που κατεληξε.και οχι δεν ετυχε να διαβασω κατι..σιγα μην εκανα και ολοκληρη αναλυση.απλα επαιξε το τρελερ αρεσε στη παρεα και πηγαμε.

• Like 1
Δημοσ.
στο τρειλερ δεν φαινοταν πουθενα εκει που κατεληξε.και οχι δεν ετυχε να διαβασω κατι..σιγα μην εκανα και ολοκληρη αναλυση.απλα επαιξε το τρελερ αρεσε στη παρεα και πηγαμε.

Στο τραιλερ εδειχνε γελοιες σκηνες που σε αφηναν να καταλαβεις οτι ειναι παρωδια. Το ολο σκηνικο με το ας μεινουμε μαζι/ας χωριστουμε,ο ηλιθιος χορος και ο φιλι της ξανθιας μποστα απ τον βαλσαμωμενο λυκο. Σαφως και δεν εδειχνε που θα κατεληγε η ιστορια γιατι θα αποκαλυπτε το φιναλε της ταινιας ετσι

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Καλά μην τρελένεσαι όμως γιατί σαν έλληνας φορολογούμενος το σινεμά πρέπει να είναι στην 1000ή θέση περίπου στα χρήματα που δίνεις άδικα κάθε χρόνο.Ακόμα και ο χρόνος στην Ελλάδα δεν έχει ιδιαίτερη αξία, καθώς σπάνια ξοδεύετεαι σε παραγωγικά πράγματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...