Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήγα να την δω μια βραδιά στο σινεμά χωρίς να έχω ψάξει ούτε τρέιλερ ούτε τπτ. Έτσι, πάνω στην τρέλα μου δηλαδή, μαζί με καμμένη παρέα (πάντα :P).

Η ταινία είναι comedy με λίγο αιματάκι. Το γέλιο άπειρο λέμε!

Το τέλος ήταν όπως θά'πρεπε να είναι. Δεν καταλαβαίνω την γκρίνια μερικών. Καλά, τεσπα, γούστα είναι αυτά μάλλον. Πάντως η περισσότερη πλάκα ήταν στο γεγονός ότι είχε συνδυάσει κάμποσα κλισέ ταινιών τρόμου και τους είχε φέρει τα πάνω κάτω. Super epic η σκηνή με την ΤΕΡΑΤΟΜΑΧΗ!

Όταν τελείωσε η ταινία νόμιζα ότι είχα περάσει κάμποσα λεπτά έχοντας κάνει ναρκωτικά :-D B)

Με άλλα λόγια...

ΓΟΥΣΤΑΡΑ \m/

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 311
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μπορει να μου εξηγησει καποιος γιατι ο θειος απο την αμερικη δεν εχει φερει ακομη πουθενα την εν' λογο ταινια?

Εκτος που θελω να την δω μου ειχει κανει και τρομερη εντυπωση..

Δημοσ.

Α εμενα ο δικος μου θειος την ειχε εδω και καιρο.....αν και δυστυχως οχι και στην καλυτερη ποιοτητα οφειλω να ομολογησω!!

Καλα τοση αγωνια εχεις και εσυ να την δεις???Καλη ...δεν λεω....και εντελως εξω απο αυτο που περιμενει κανεις να δει....αλλα νταξ....

• Super Moderators
Δημοσ.

Σεπτέμβριο θα βγουν dvd + bd, υπομονή προς το τέλος του Αυγούστου αρχές Σεπτεμβρίου

Δημοσ.

εγω τα σπλατεροθριλερ δεν τα παω καθολου...με τη συγκεκριμενη ταινια περασα πολυ καλα, ωραιες ατακες, εξυπνο χιουμορ και αγωνια σε ορισμενες φασεις...γενικα τα κανει ολα οπως πρεπει...

Δημοσ.

Σεπτέμβριο θα βγουν dvd + bd, υπομονή προς το τέλος του Αυγούστου αρχές Σεπτεμβρίου

Και ένα dvd-rip που βλέπω ότι κυκλοφορεί από που το κάνανε rip?

• Super Moderators
Δημοσ.

Και ένα dvd-rip που βλέπω ότι κυκλοφορεί από που το κάνανε rip?

leaked...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...