margaritagr Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Σημερα θα το δω κι εγω, ελπιζω να αξιζει!!!
vassoftr Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 αυτη η ταινια ηταν πραγματικα μια εκπληξη! μου πηρε καποσες ωρες να αποφασισω αν ηταν αισχος ή πανεξυπνη!! http://www.noizy.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=689:the-cabin-in-the-woods&catid=87:2012-02-05-07-13-58&Itemid=624 εδω γραφω μερικα περισσοτερα. αληθεια θα ηθελα να ακουσω κι αλλες αποψεις γιαυτο το εργο. ειναι εντελως αμφιλεγομενο!
Basilisc Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Νομίζω το έργο το καταλαβαίνεις καλύτερα όταν βγαίνει η weaver και λέει για τη σειρά που πεθαίνουν: The whore, the athlete, the fool, the smart gyu, the virgin. It has always been like this. -A virgin?Me? -We deal with what we have. Και εγώ τη θεωρώ αρκετά έξυπνη. Παρωδία βέβαια αλλά έξυπνη.
JLEE Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Πήγα εχθές... Ένα ολόκληρο σινεμά δεν σταμάτησε να γελάει.. Δεν τρόμαξα σε καμία σκηνή. Πιο πολύ σε scary movie πάει... Κλαίω τα λεφτουδάκια μου..
margaritagr Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Σε γενικες γραμμες μπορω να πω οτι σαν θριλερ ηταν μετριο, σαν ταινια γενικα, χωρις ταμπελα, ηταν μετρια προς καλη. Οκ εχει μια τροπη που δε συνηθιζεται και ξεφευγει απο τα οσα εχουμε δει ως τωρα. Δε μετανιωσα που την ειδα, απλα ηλπιζα πως μετα απο καιρο θα δουμε ενα καλο θριλερ Το οτι οι 2 τους εφτασαν στο κεντρο των επιχειρησεων μου αρεσε πολυ, ξενερωσα ομως φουλ με το τελος. Αφενος ηθελα να ζησουν αφετερου αυτο με τους θεους μου εκατσε καπως. Δηλ. με βαση τα οσα ειπε η μανταμιτσα, αφου χρειαζονταν θυσιες, γιατι απλα δε τους σκοτωναν στο δρομο κι επρεπε να στηθει ολο αυτο??
gatokoritso Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 τραγική η ταινιούλα.απλά τραγική.για dvd και χαβαλέ με παρέα τρώγετε για σινεμά με τη καμία.και το ηλίθιο τέλος μου χάλασε τη διάθεση...
linuslost Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 τραγική η ταινιούλα.απλά τραγική.για dvd και χαβαλέ με παρέα τρώγετε για σινεμά με τη καμία.και το ηλίθιο τέλος μου χάλασε τη διάθεση... Ακριβως...καλα το πηγαιναν αλλα το τελος απλως ΑΠΑΙΣΙΟ!
thermo-sifounas Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Ρε παιδια οσοι θαβετε την ταινια για το τελος προφανως δεν καταλαβατε το σκοπο του σκηνοθετη/σεναριογραφου. Η ταινια ουσιαστικα κοροιδευει το κοινο μιας ταινιας τρομου Το ολο ζουμι της ταινιας βρισκεται στο τελος οταν αφου εχει γινει το μακελειο οι 2 πρωταγωνιστες καθονται και ο Marty αναρωτιεται ποιοι ειναι αυτοι οι Αρχαιοι που θελουν να τους βλεπουν να υποφερουν τοσο για να τους κατευνασουν και λεει οτι θα ηθελε να τους δει. Οι Αρχαιοι ειναι το κοινο! Το κοινο (ολοι εμεις) παει να δει μια ταινια τρομου για να δει τους πρωταγωνιστες να υποφερουν και γουσταρει να δει ανθρωποθυσια, sex και αιμα για να διασκεδασει. Η ταινια λεει εμμεσως πλην σαφως οτι για την υποθεση, την εξελιξη της, τους θανατους των πρωταγωνιστων φταιμε εμεις 1
papahlamidas Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Η ταινία ήταν εξαιρετική. Όποιος πάει να δει θρίλερ θρίλερ ίσως όντως να ξενερώσει. Αυτό πάντως που έκανε από την μια να γελάς και από την άλλη τρομάζεις και τούμπαλιν ήταν μοναδικό. Για να πω την αλήθεια κιόλας αυτό που είπε ο θερμοσίφουνας δεν τον είχα σκεφτεί. Πάντως εγώ μια φορά τα λεφτά μου ΔΕΝ τα έκλαψα που το είδα σινεμά. Αυτός ο Μάρτι πάντως ήταν όλα τα λεφτά. Πρέπει να ανέβηκαν πολύ οι μετοχές του. Όσοι ξενέρωσαν με το τέλος δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί; Τι περίμεναν δηλαδή; Άλλο ένα κλισέ; Ή να μας εξηγήσουν τα πάντα; Ας μην θέλουμε πάντα μασημένη τροφή. τραγική η ταινιούλα.απλά τραγική.για dvd και χαβαλέ με παρέα τρώγετε για σινεμά με τη καμία.και το ηλίθιο τέλος μου χάλασε τη διάθεση... Ακόμα δεν έχω βρει καμία γυναίκα που να την κατάλαβε ή να της άρεσε η συγκεκριμένη ταινία.
linuslost Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Ρε παιδια οσοι θαβετε την ταινια για το τελος προφανως δεν καταλαβατε το σκοπο του σκηνοθετη/σεναριογραφου. Η ταινια ουσιαστικα κοροιδευει το κοινο μιας ταινιας τρομου Το ολο ζουμι της ταινιας βρισκεται στο τελος οταν αφου εχει γινει το μακελειο οι 2 πρωταγωνιστες καθονται και ο Marty αναρωτιεται ποιοι ειναι αυτοι οι Αρχαιοι που θελουν να τους βλεπουν να υποφερουν τοσο για να τους κατευνασουν και λεει οτι θα ηθελε να τους δει. Οι Αρχαιοι ειναι το κοινο! Το κοινο (ολοι εμεις) παει να δει μια ταινια τρομου για να δει τους πρωταγωνιστες να υποφερουν και γουσταρει να δει ανθρωποθυσια, sex και αιμα για να διασκεδασει. Η ταινια λεει εμμεσως πλην σαφως οτι για την υποθεση, την εξελιξη της, τους θανατους των πρωταγωνιστων φταιμε εμεις Μια χαρα καταλαβα τον σκοπο της ταινιας...αλλα ας το λεγαν απο πριν. Να μην την προωθουν ως τρομου αλλα ως παρωδια-τρομου...Και παλι απαισια ηταν!Ισως για το σπιτι..Με τιποτα ομως να πληρωσεις!!!
gatokoritso Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Ακόμα δεν έχω βρει καμία γυναίκα που να την κατάλαβε ή να της άρεσε η συγκεκριμένη ταινία. τη καταλαβα..απλα δεν μου αρεσε γιατι ηταν αχταρμας και ναι θα ηθελα ενα νορμαλ τελος λλα οταν εγινε η σκηνη που βγηκαν απο το ασανσέρ καταλαβα οτι δεν παιζει γυρισμος..και ηταν και προβλεψιμη μεχρι αηδίας..τουλαχιστον γελασαμε κατι ειναι και αυτο.αλλα για horror ειναι fail. Μια χαρα καταλαβα τον σκοπο της ταινιας...αλλα ας το λεγαν απο πριν. Να μην την προωθουν ως τρομου αλλα ως παρωδια-τρομου...Και παλι απαισια ηταν!Ισως για το σπιτι..Με τιποτα ομως να πληρωσεις!!! το αυτο!!αν δεν ηταν μεσα ο μαρτι θα ειχα φυγει πολυ νωρίτερα..
tool1983 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Παιδια η ταινια θυμιζει καθολου το κυβο; Γιατι κατι τετοιο καταλαβαινω απο αυτα που διαβαζω αλλα κ απο την αφισα της ταινιας.
GeorgeVls Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Και εκεί που νομίζαμε ότι τα είδαμε όλα από τα horror movies, οι δημιουργοί του Τhe Cabin in the Woods πανηγυρίζουν για την πρωτοτυπία του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα