Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάς ο υψών εαυτόν ταπεινωθήσεται και ο ταπεινών εαυτόν υψωθήσεται [Κατά Λουκάν ιδ’11 (ή) ιη’14]

[troll mode on ]Moυ θυμισε αλλη μια μαπα με βαθυ κατα πολλους νοημα .Τhe mist  :-D [troll mode of]

Γενικά πιστεύω ακλόνητα ότι οι άνθρωποι που σκέφτεστε και αντιμετωπίζετε έτσι την τέχνη, απλά δεν έχετε δημιουργήσει ποτέ σας κάτι.

Γιατι τοτε τι θα συνεβαινε ? Θα καταλαβαιναμε καλυτερα τις ανησυχιες, τον πονο, τα ξενυχτια και τους προσωπικους δαιμονες των καλλιτεχνων ?  :-D  Θα βλεπαμε την ταινια με αλλη ματια, και θα ξεχναγαμε τα ευρουλακια που δωσαμε ? Ποιος ξερει που κατεληξαν ... Πετρα για καποιο μοντελο ? Πλακακια για πισινα καποιας χολυγουντιανης επαυλης  ?  :-D

• Like 2
  • Απαντ. 311
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης
Δημοσ.

[troll mode on ]Moυ θυμισε αλλη μια μαπα με βαθυ κατα πολλους νοημα .Τhe mist  :-D [troll mode of] Γιατι τοτε τι θα συνεβαινε ? Θα καταλαβαιναμε καλυτερα τις ανησυχιες, τον πονο, τα ξενυχτια και τους προσωπικους δαιμονες των καλλιτεχνων ?  :-D  Θα βλεπαμε την ταινια με αλλη ματια, και θα ξεχναγαμε τα ευρουλακια που δωσαμε ? Ποιος ξερει που κατεληξαν ... Πετρα για καποιο μοντελο ? Πλακακια για πισινα καποιας χολυγουντιανης επαυλης  ?  :-D

Ο χρόνος που έχεις ξοδέψει στον σχολιασμό της ταινίας που δεν ΣΕ ενδιαφέρει, μάλλον θα έπρεπε να σε κακοκαρδιζει περισσοτερο απο τα ευρω που ξοδεψες, που αντιπροσωπευουν λιγοτερο προσωπικο χρονο.

viper ξεκολλα. Δεν εχω καμια ιδιαιτερη εικονα για τον εαυτο μου (δε με ενδιαφερουν γενικως τα ατομα) ουτε εγραψα κατι σχετικο. Μη διαβαζεις αυτα που θελεις, αλλα αυτα που γραφω.

Δεν υπαρχει μεταφραση στο αυτοι που δε δημιουργουν αντιμετωπιζουν ετσι την τεχνη. Δε σημαινει οτι ειναι ασχετοι, δε σημαινει τιποτα. Σημαινει οτι ετσι ειναι.

Να στο πω κι αλλιως: ρατσιστης δεν ειναι αυτος που λεει τον αλλο μαυρο. Ειναι αυτος που πιστευει οτι αυτο ειναι προσβολη.

Δημοσ.

Πάμε για δεύτερη φορά: δε μπήκα σε καμία κουβέντα μαζί σου και αν το έχεις παρατηρήσει, δεν το έχω κάνει εδώ και μήνες. Απάντησα σε αυτό που ανέφερες ότι η ταινία δεν άρεσε στους θεατές.

και ολα αυτα τα ποστς σου με τα quotes μου, τι ειναι; συζητηση στον τοιχο κανεις;

Φυσικά και έχω. Μη με βάζεις πάλι να quot-άρω αυτά που έγραψες. Βαριέμαι.

και δεν το κανεις; ευκαιρία να μαθω πως αντιμετωπιζω την τεχνη.

Και από εκεί ξεκίνησε η κουβέντα.

θα σε μαλωσω. δεν βαζεις ολα τα quotes μου:

ομως αυτο που εννοουσα ειναι οτι δεν ειχε την καθολικη αποδοχη απο το κοινο.

τωρα πως εσυ μεχρι τωρα εχεις κολλησει πως θεωρω οτι η ταινια δεν αρεσε σε κανενα, δεν το γνωριζω.

Σε χιλιάδες ταινίες υπάρχουν άνθρωποι που τους βάζουν από 8 και πάνω. Να επιτεθείς και σε αυτούς.

δεν επιτιθεμαι σε κανενα. ρωτησες ποιος θεωρει την ταινια αριστουργημα και σου εδωσα ενα παραδειγμα.

εκτος και αν εχεις προβλημα με το imdb.

Δεν είπα για ΚΑΝΕΝΑΝ ότι δεν έχει ιδέα από τέχνη και σίγουρα όχι για το κοινό. Εσείς που κάνετε κριτική τέτοιου τύπου (συνήθως οι επαγγελματίες κριτικοί, αν και όχι πάντα) δεν έχετε κάτσει να δημιουργήσετε κάτι. Αυτό είπα. Και εννοώ αυτούς που γράφετε τέτοια πράγματα:

κοιτα να δεις, δεν ειμαστε παιδακια. οταν λες πως πρεπει να εχεις δημιουργησει κατι για να κανεις κριτικη, αυτοματως απευθυνεσαι σε ολους. εκτος και αν ολο το κοινο ειναι καλλιτεχνες.

Από εκεί και έπειτα, δεν απαξιώνω κανέναν. Αντιθέτως, σε ενθαρρύνω να κάτσεις να φτιάξεις και να δημιυοργήσεις πολλά πράγματα και να τα προβάλλεις παραέξω. Θα δεις ότι θα αλλάξει η στάση σου απέναντι στα έργα τέχνης, προς το πιο ευχάριστο.

δεν διαφωνω. πες ομως οτι εγω δεν εχω δημιουργησει κατι. αυτο θα με εμποδισει να κατανοησω ενα εργο τεχνης και να το κρινω αναλογως; ναι η οχι;

γιατι εσυ εκει το πηγες με την πιο πανω σου προταση.

και στην τελικη, σιγα την ταινια-τεχνη, βρε αδερφε.

ενα οχι τοσο πρωτοτυπο ταινιακι τρομου ειναι, με ενα σεναριο που γραφτηκε σε τρεις μερες γυρω απο ενα gimmicky premise.

το οποιο ταινιακι δεν θα ειχε τραβηξει την ιδια προσοχη απο το κοινο, αν δεν ηταν απο πισω τα ονοματα των Whedon και Goddard, αλλα παρολαυτα απετυχε να αναζωογονησει το ειδος, που ηταν και ο σκοπος του.

δεν μιλαμε ουτε για το Alien, oυτε το Τhe Thing, ουτε το The Shining. ελεος δηλαδη.

Δημοσ.

[troll mode on ]Moυ θυμισε αλλη μια μαπα με βαθυ κατα πολλους νοημα .Τhe mist  :-D [troll mode of]

Ταινιάρα

Επισκέπτης
Δημοσ.

και ολα αυτα τα ποστς σου με τα quotes μου, τι ειναι; συζητηση στον τοιχο κανεις;

Εντελώς όμως. Άλλα γράφω, άλλα απαντάς.

Άντε, αρκετά. Πάμε παρακάτω.

Δημοσ.

Βασικά, δε νομίζω να έχει παρακάτω.. γι αυτό καλύτερα να μη σταματήσετε τη συγκεκριμένη συζήτηση γιατί θα ερημώσει το thread.

Δημοσ.

Ο χρόνος που έχεις ξοδέψει στον σχολιασμό της ταινίας που δεν ΣΕ ενδιαφέρει, μάλλον θα έπρεπε να σε κακοκαρδιζει περισσοτερο απο τα ευρω που ξοδεψες, που αντιπροσωπευουν λιγοτερο προσωπικο χρονο.

viper ξεκολλα. Δεν εχω καμια ιδιαιτερη εικονα για τον εαυτο μου (δε με ενδιαφερουν γενικως τα ατομα) ουτε εγραψα κατι σχετικο. Μη διαβαζεις αυτα που θελεις, αλλα αυτα που γραφω.

Δεν υπαρχει μεταφραση στο αυτοι που δε δημιουργουν αντιμετωπιζουν ετσι την τεχνη. Δε σημαινει οτι ειναι ασχετοι, δε σημαινει τιποτα. Σημαινει οτι ετσι ειναι.

Να στο πω κι αλλιως: ρατσιστης δεν ειναι αυτος που λεει τον αλλο μαυρο. Ειναι αυτος που πιστευει οτι αυτο ειναι προσβολη.

με αυτα που γραφεις και ετσι οπως τα γραφεις...

Ωραια...εγιναν 19 οι σελιδες.....NO MERCY...????

no mercy for those who enter here

Εντελώς όμως. Άλλα γράφω, άλλα απαντάς.

Άντε, αρκετά. Πάμε παρακάτω.

αφου μας κανεις και την χαρη

Βασικά, δε νομίζω να έχει παρακάτω.. γι αυτό καλύτερα να μη σταματήσετε τη συγκεκριμένη συζήτηση γιατί θα ερημώσει το thread.

μονο γιαυτο αξιζε το τρολοmovie...

in other news

οποιος θελει να το παιξει αρτιστας, ας το κανει με τα δικα του λεφτα και οχι με των πελατων...

• Like 1
Δημοσ.

Μην νομιζεις , και οι δημιουργοι αυτο θα ειχαν στο μυαλο τους, οτι ο χρονος ειναι χρημα.Να τους πηρε παραπανω απο ενα ΣΚ να την γυρισουν αραγε ?  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Αναρωτιέμαι αν ο thermo-sifounas φανταζόταν σε τι σπουδή θα εξελισόταν αυτό το thread όταν το άνοιγε με δύο λιτές προτάσεις 14 μήνες πριν...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Επειδή το σκεφτόμουν αυτές τις μέρες, συνειδητοποίησα ότι οι άνθρωποι στους οποίους αναφέρομαι και έχουν μια έντονα ορθολογική αντιμετώπιση ως προς την τέχνη, δεν είναι αυτοί που, απλώς δε συμμετέχουν στη δημιουργική διαδικασία, αλλά αυτοί που παράλληλα με αυτή την ιδιότητα, συμμετέχουν έντονα στις συζητήσεις που γίνονται, διαβάζουν απόψεις δημιουργών, ιστορία της τέχνης, τεχνικά στοιχεία κτλ κτλ. Δηλαδή αυτά που κάνουν και οι σκηνοθέτες, χωρίς όμως να είναι σκηνοθέτες. Φυσικά, το κλασικό παράδειγμα παραμένει ο κριτικός κινηματογράφου.

οποιος θελει να το παιξει αρτιστας, ας το κανει με τα δικα του λεφτα και οχι με των πελατων...

Αυτοί που θέλετε να το παίξετε πελάτες, να μην ασχολείστε με την τέχνη.

Και φυσικά, θα σου πω κι εσένα ότι οι ώρες που έχεις φάει και κατά τις οποίες έχεις αναλωθεί οικοιοθελέστατα στις συζητήσεις περί ενός αντικειμένου που δε σε ενδιαφέρει, αντιστοιχούν σε πολύ περισσότερα χρήματα από 8€ και, βέβαια, (γιατί προσωπικά αυτό θα με πείραζε)... εμ... στον χρόνο της ζωής σου. Εκτός αν είσαι αθάνατος και το μόνο σου πρόβλημα είναι τα 8€ που σου φάγανε.

Δημοσ.

Επειδή το σκεφτόμουν αυτές τις μέρες, συνειδητοποίησα ότι οι άνθρωποι στους οποίους αναφέρομαι και έχουν μια έντονα ορθολογική αντιμετώπιση ως προς την τέχνη, δεν είναι αυτοί που, απλώς δε συμμετέχουν στη δημιουργική διαδικασία, αλλά αυτοί που παράλληλα με αυτή την ιδιότητα, συμμετέχουν έντονα στις συζητήσεις που γίνονται, διαβάζουν απόψεις δημιουργών, ιστορία της τέχνης, τεχνικά στοιχεία κτλ κτλ. Δηλαδή αυτά που κάνουν και οι σκηνοθέτες, χωρίς όμως να είναι σκηνοθέτες. Φυσικά, το κλασικό παράδειγμα παραμένει ο κριτικός κινηματογράφου.

Αυτοί που θέλετε να το παίξετε πελάτες, να μην ασχολείστε με την τέχνη.

Και φυσικά, θα σου πω κι εσένα ότι οι ώρες που έχεις φάει και κατά τις οποίες έχεις αναλωθεί οικοιοθελέστατα στις συζητήσεις περί ενός αντικειμένου που δε σε ενδιαφέρει, αντιστοιχούν σε πολύ περισσότερα χρήματα από 8€ και, βέβαια, (γιατί προσωπικά αυτό θα με πείραζε)... εμ... στον χρόνο της ζωής σου. Εκτός αν είσαι αθάνατος και το μόνο σου πρόβλημα είναι τα 8€ που σου φάγανε.

money beats time, every time...

επισης 

προβληματα με τον χρονο αντιμετοπιζουν κατι παχυσαρκοι αμερικανοι. Προσεξε το...

Επισκέπτης
Δημοσ.

money beats time, every time...

Γελοίο. Δες και τον Steve Jobs και ρώτα τον τι θα προτιμούσε να έχει.

επισης 

προβληματα με τον χρονο αντιμετοπιζουν κατι παχυσαρκοι αμερικανοι. Προσεξε το...

Τι να προσέξω; Και τι προβλήματα αντιμετωπίζουν;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...