Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσο πιο flame πέφτει, τόσο πιο cult και must see γίνεται. B)

Και για να την προμοτάρω και λίγο (ακόμα), η ταινία μια χαρά είναι. Πολύ καλύτερη απο κάποιες άλλες.

edit

Τώρα, μπήκαμε στην 18η σελίδα!

• Like 1
  • Απαντ. 311
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλη ταινια? Διαβασα οτι εχει πολυ ανατρεπτικο τελος, ισχυει?

well, that's true αλλα οχι οπως το νομιζεις...

Μ'αυτα και μ'αυτα θα την πατησει κανεις ανυποψιαστος..."αμφιλεγομενη, controversial θα σκεφτει, εδω μαλωνουν 18 σελιδες, ΚΑΤΙ εχει η ταινια, μπας και γινει cult (...θου κυριε), δε γμτ τι εχω να χασω, μου αρεσουν οι παρωδιες, ΠΟΣΟ ΚΑΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ" και θα την δει.

Ντροπη σε ολους μας γι'αυτο.

truuuee

Δημοσ.

<p>Καλη ταινια? Διαβασα οτι εχει πολυ ανατρεπτικο τελος, ισχυει?</p>

Σκέτο true.

Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Όλο αυτό το κείμενο, για να διαβάσω για πολλοστή φορά τις υποκειμενικές σου απόψεις να βαφτίζονται ως αντικειμενικές (για διάφορους λόγους).

Ουφ...

Όχι, δε θα κάτσω να γράψω "επιχειρήματα". Για σένα προηγείται το συμπέρασμα που έχεις βγάλει ("η ταινία είναι μέτρια άρα είναι παράλογο να άρεσε σε τόσο κόσμο"), από οποιοδήποτε δεδομένο.

Καμία ελπίδα. 

τσιπ. τα παρατας απο τωρα; περιμενα να εχες μεγαλυτερες αντοχες  και επιχειρηματα αντι τις τυπικες πλανες σου.

τεσπα, δεν πειραζει. αρκει που ειπα αυτα που ειχα να πω για το συγκεκριμενο θεμα.

"η ταινία είναι μέτρια άρα είναι παράλογο να άρεσε σε τόσο κόσμο"

αν νομιζεις οτι τοση ωρα αυτο γραφω στα κειμενα μου, καλυτερα που σταματας απο τη συζητηση.

προσωπικα η ταινια μου αρεσει, την θεωρω αρκετη καλη για να περασει την ωρα του καποιος που ειναι φαν του ειδους.

αριστουργημα ειναι αστειο να την αποκαλεσει κανεις και καταλαβαινω γιατι δεν μπορει να αρεσει σε καποιους, υπαρχει θεμιτος λογος.

savvy?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αλλά θα ήμουν ηλίθιος αν έβγαινα και έλεγα ότι η ταινία ήταν τόσο μάπα που δεν άρεσε σε κανεναν σχεδόν, όταν ένα δείγμα 150.000 ανθρώπων του δίνει πάνω από 7.

οχι ακριβως. απο τις 150k, οι 100k εχουν βαλει απο 7 και πανω ενω οι 50κ κατω απο 7.

καλα τοσα ποστ για την συγκεκριμενη..???

ελα ντε.

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.

καλα τοσα ποστ για την συγκεκριμενη..???

Μαλλον το τελος σας αφησε ΄΄κενα΄΄ ...!!!!!! :X

στο πορτοφολι...

Επισκέπτης
Δημοσ.

τσιπ. τα παρατας απο τωρα; περιμενα να εχες μεγαλυτερες αντοχες  και επιχειρηματα αντι τις τυπικες πλανες σου.

τεσπα, δεν πειραζει. αρκει που ειπα αυτα που ειχα να πω για το συγκεκριμενο θεμα.

Δεν μπήκα σε καμιά κουβέντα μαζί σου για να αποδείξω τίποτα. Βρίσκω παγερά αδιάφορο τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την τέχνη.

Απλά σχολίασα το γεγονός πως αναφέρεις ότι η ταινία δεν άρεσε στους θεατές.

Από εκεί και έπειτα, ούτε εγώ θεωρώ την ταινία αριστούργημα (απορώ ποιον βρήκες που την αποκάλεσε έτσι), αλλά ούτε και με απασχολούν τόσο αυτές οι θεωρήσεις.

Γενικά πιστεύω ακλόνητα ότι οι άνθρωποι που σκέφτεστε και αντιμετωπίζετε έτσι την τέχνη, απλά δεν έχετε δημιουργήσει ποτέ σας κάτι.

ΥΓ. Α! Και το quote που παραθέτεις, δεν αφορούσε αυτήν την ταινία, αλλά το πως βρέθηκε τόσο ψηλά το "Shawshank Redemption" στο imdb.

Δημοσ.

Δεν μπήκα σε καμιά κουβέντα μαζί σου για να αποδείξω τίποτα. Βρίσκω παγερά αδιάφορο τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την τέχνη.

και τοτε γιατι μπηκες σε κουβεντα μαζι μου;

επισης δεν εχεις την παραμικρη ιδεα για το πως αντιμετωπιζω την τεχνη.

μονο που δεν ανεφερα κατι τετοιο.

(απορώ ποιον βρήκες που την αποκάλεσε έτσι)

οι 73k του imdb που της βαλανε απο 8 και πανω.

ενα παραδειγμα.

Γενικά πιστεύω ακλόνητα ότι οι άνθρωποι που σκέφτεστε και αντιμετωπίζετε έτσι την τέχνη, απλά δεν έχετε δημιουργήσει ποτέ σας κάτι.

ποιο ειναι το προβλημα σου και συμπεριφερεσαι τοσο απαξιωτικα απεναντι σε οσους δεν ταυτιζονται απολυτα με τις αποψεις σου;

πριν χαρακτηρισες  το κοινο κλειστομυαλο, τωρα λες οτι δεν εχει ιδεα απο τεχνη.

μια συμβουλη Manuel, και στο λεω καλοπροαιρετα: κατεβα απο το καλαμι σου πριν ειναι αργα.

ΥΓ. Α! Και το quote που παραθέτεις, δεν αφορούσε αυτήν την ταινία, αλλά το πως βρέθηκε τόσο ψηλά το "Shawshank Redemption" στο imdb. 

ποιο quote?

• Like 2
Δημοσ.

Από εκεί και έπειτα, ούτε εγώ θεωρώ την ταινία αριστούργημα (απορώ ποιον βρήκες που την αποκάλεσε έτσι), αλλά ούτε και με απασχολούν τόσο αυτές οι θεωρήσεις.

Δεν μας νοιαζει τι σκεφτονται οι αρτίστες και ουτε αυτοι νοιαζονται για το τι σκεφτομαστε εμεις...

Ξεκαβαλα οπως ειπε και ο απο πανω

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

και τοτε γιατι μπηκες σε κουβεντα μαζι μου;

Πάμε για δεύτερη φορά: δε μπήκα σε καμία κουβέντα μαζί σου και αν το έχεις παρατηρήσει, δεν το έχω κάνει εδώ και μήνες. Απάντησα σε αυτό που ανέφερες ότι η ταινία δεν άρεσε στους θεατές.

επισης δεν εχεις την παραμικρη ιδεα για το πως αντιμετωπιζω την τεχνη.

Φυσικά και έχω. Μη με βάζεις πάλι να quot-άρω αυτά που έγραψες. Βαριέμαι.

μονο που δεν ανεφερα κατι τετοιο.

Μόνο που το ανέφερες:

Το Cabin προσπαθησε να ειναι για το horror genre, oτι ηταν το Scream για το slasher genre, αλλα οχι τοσο επιτυχημενα οποτε και δεν αρεσε στους θεατες.

Και από εκεί ξεκίνησε η κουβέντα.

οι 73k του imdb που της βαλανε απο 8 και πανω.

ενα παραδειγμα.

Σε χιλιάδες ταινίες υπάρχουν άνθρωποι που τους βάζουν από 8 και πάνω. Να επιτεθείς και σε αυτούς.

ποιο ειναι το προβλημα σου και συμπεριφερεσαι τοσο απαξιωτικα απεναντι σε οσους δεν ταυτιζονται απολυτα με τις αποψεις σου;

πριν χαρακτηρισες  το κοινο κλειστομυαλο, τωρα λες οτι δεν εχει ιδεα απο τεχνη.

μια συμβουλη Manuel, και στο λεω καλοπροαιρετα: κατεβα απο το καλαμι σου πριν ειναι αργα.

Δεν είπα για ΚΑΝΕΝΑΝ ότι δεν έχει ιδέα από τέχνη και σίγουρα όχι για το κοινό. Εσείς που κάνετε κριτική τέτοιου τύπου (συνήθως οι επαγγελματίες κριτικοί, αν και όχι πάντα) δεν έχετε κάτσει να δημιουργήσετε κάτι. Αυτό είπα. Και εννοώ αυτούς που γράφετε τέτοια πράγματα:

και οι δυο πλευρες, εχουν στηριξει την προσωπικη τους θεση απεναντι στη ταινια με επιχειρηματα μεσα απο αυτη. προφανως αυτοι που γραψανε τα επιχειρηματα τους, δεν ειναι κλειστομυαλοι. κατσανε και σκεφτηκανε την ταινια πριν τα γραψουνε.

τωρα εκτος αν εσυ μπορεις να αποδειξεις περα απο καθε αμφιβολια, οτι ολα αυτα τα επιχειρηματα δεν ευσταθουν, τοτε αυτη η δυσαρεσκεια κατα της ταινιας ειναι δικαιολογημενη.

αυτο σημαινει οτι η ταινια ειναι προβληματικη. αυτο βεβαια δεν την κανει μαπα αλλα ουτε και αριστουργημα. αρα δεν ειναι τελειως πετυχημενη ως ταινια.

Από εκεί και έπειτα, δεν απαξιώνω κανέναν. Αντιθέτως, σε ενθαρρύνω να κάτσεις να φτιάξεις και να δημιυοργήσεις πολλά πράγματα και να τα προβάλλεις παραέξω. Θα δεις ότι θα αλλάξει η στάση σου απέναντι στα έργα τέχνης, προς το πιο ευχάριστο.

Δεν μας νοιαζει τι σκεφτονται οι αρτίστες και ουτε αυτοι νοιαζονται για το τι σκεφτομαστε εμεις...

Ξεκαβαλα οπως ειπε και ο απο πανω

Εσύ βλέπω είσαι πολύ ταπεινός.

"Δε με ενδιαφέρει ρε τι σκέφτεσαι!"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...