gatokoritso Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Κανένα επιχείρημα; Το δικό μου είναι ότι διάβασες ότι σύγκρινα το Psycho με το Cabin in the woods. ναι μοιαζουν σε ολα τα τρειλερ το psycho δειχνει σαν love story.
bluesattack Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Ε οχι και το psycho ! E oχι να συγκριθει ο Χιτσκοκ με τον καμπινατο σκηνοθετη
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Άμα ανακαλύψουμε και αυτόν τον αλήτη που έκανε αυτή τη σύγκριση. Προφανώς θα έχει σβήσει το ποστ του ο μπαγάσας. Έλεος.
bluesattack Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Φαντασου στο εξωφυλλο να εχει αυτους και στην ταινια μεσα να πεσουν αυτοι Ε καπως ετσι ηταν και η καμπινα Nα και ο σκηνοθετης Άμα ανακαλύψουμε και αυτόν τον αλήτη που έκανε αυτή τη σύγκριση. Προφανώς θα έχει σβήσει το ποστ του ο μπαγάσας. Έλεος. Πλακα κανουμε. Αλλα και οχι και...ριζοσπαστικη η καμπινα Περιμενα και εγω κανα δυνατο θριλερ , κατι μεταξυ hostel και wrong turn , με μια τζουρα διεστραμμενου truman show και βγηκε το american pie σε horror εκδοση
DeadOrganPlayer Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Παιδιά αυτή η σιωπή σημαίνει ότι δε θα συζητήσουμε άλλο για τη ταινία σήμερα? 1
NoisePollution Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Παιδιά αυτή η σιωπή σημαίνει ότι δε θα πέσει άλλο ξύλο σήμερα? fixed 1
viper2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Κανένα επιχείρημα; Το δικό μου είναι ότι διάβασες ότι σύγκρινα το Psycho με το Cabin in the woods. Εσυ τολμησες και το εβαλες στο ποστ σου. Επισης Πραγματα οπως αλλες επιτροπες λογοκρισιας, αλλο funding και τα σχετικα, πριν απο τοσα χρονια επελεξες, να τα ξεχασεις , Παιδιά αυτή η σιωπή σημαίνει ότι δε θα συζητήσουμε άλλο για τη ταινία σήμερα? ταινια λεγεται αυτο το πραγμα...?
star12 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Εσυ τολμησες και το εβαλες στο ποστ σου. Επισης Πραγματα οπως αλλες επιτροπες λογοκρισιας, αλλο funding και τα σχετικα, πριν απο τοσα χρονια επελεξες, να τα ξεχασεις , ταινια λεγεται αυτο το πραγμα...? οχι αισιοδοξος οδηγος για αμετρητες νυχτες χαλαρωσης και σεξ
Sellers Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δηλαδή μόνο εμένα μου φάνηκε για μια ταινία που δεν αξίζει τόσες σελίδες συζητήσεων? Δεν εννοώ ότι κακώς κάνετε και το συζητάτε. Απλά π.χ, το Λοστ για παράδειγμα είναι μια σειρά που σηκώνει κουβέντα για το τέλος, αν ήταν καλό, κακό κ.λ.π. Του Λυντς οι ταινίες αν είναι τέχνη ή μαλακίες κ.λ.π. Αυτό, το είδα και μετά το ξέχασα. Σιγά το τρολάρισμα, και το τέλος, και την υπόθεση και την παρωδία. imho 2
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Εσυ τολμησες και το εβαλες στο ποστ σου. Πωπω... τραγωδία. Δηλαδή μόνο εμένα μου φάνηκε για μια ταινία που δεν αξίζει τόσες σελίδες συζητήσεων? Δεν εννοώ ότι κακώς κάνετε και το συζητάτε. Απλά π.χ, το Λοστ για παράδειγμα είναι μια σειρά που σηκώνει κουβέντα για το τέλος, αν ήταν καλό, κακό κ.λ.π. Του Λυντς οι ταινίες αν είναι τέχνη ή μαλακίες κ.λ.π. Αυτό, το είδα και μετά το ξέχασα. Σιγά το τρολάρισμα, και το τέλος, και την υπόθεση και την παρωδία. imho Πάντως το ότι το συζητάμε τόση ώρα, δείχνει ότι η ταινία άνοιξε χώρο για συζήτηση. Τουλάχιστον όσο η συζήτηση είχε ένα επίπεδο, γιατί μετά περάσαμε στα "παίρνεις ποσοστά από την ταινία" και "πώς τολμάς να βάζεις στην ίδια πρόταση άλλες ταινίες".
viper2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Πωπω... τραγωδία. Πάντως το ότι το συζητάμε τόση ώρα, δείχνει ότι η ταινία άνοιξε χώρο για συζήτηση. Τουλάχιστον όσο η συζήτηση είχε ένα επίπεδο, γιατί μετά περάσαμε στα "παίρνεις ποσοστά από την ταινία" και "πώς τολμάς να βάζεις στην ίδια πρόταση άλλες ταινίες". το επιπεδο νοημοσύνης να δεις...
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 το επιπεδο νοημοσύνης να δεις... Αυτό δε με πειράζει. Αν με θεωρείς όμως ηλίθιο, απλά σταμάτα να συζητάς μαζί μου. Μη γράφεις χειρότερες ηλιθιότητες.
bluesattack Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Οξυνει τα κινηματογραφικα παθη η καμπινα βλεπω Δηλαδή μόνο εμένα μου φάνηκε για μια ταινία που δεν αξίζει τόσες σελίδες συζητήσεων? Δεν εννοώ ότι κακώς κάνετε και το συζητάτε. Απλά π.χ, το Λοστ για παράδειγμα είναι μια σειρά που σηκώνει κουβέντα για το τέλος, αν ήταν καλό, κακό κ.λ.π. Του Λυντς οι ταινίες αν είναι τέχνη ή μαλακίες κ.λ.π. Αυτό, το είδα και μετά το ξέχασα. Σιγά το τρολάρισμα, και το τέλος, και την υπόθεση και την παρωδία. imho Aλλα να ηταν μονο η καμπινα .Εδω αλλοι , ονοματα δεν λεμε, προσπαθησαν να μας πεισουν οτι το λουκανικο με γαρνιτουρα πορτοκαλι ειναι υψηλη τεχνη. Ε οχι και σιγα το τρολλαρισμα, μηπως δεν καταλαβες τις τομες (ειδες τι εκανα τωρα ετσι ) του σκηνοθετη ? 1
DeadOrganPlayer Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Παιδιά σε σύγκριση με το Λοστ, ποιο πιστεύετε ότι τρολάρει περισσότερο τον θεατή? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα