Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 311
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και όμως φίλε viper, αν προσέχαμε λίγο το τρέϊλερ καθώς και το καστ, ειδικά τον Fran Kranz, καταλαβαίνεις λίγο πολύ προς το που το πάει.

i dont even know the guy and i dont care what he does with his life

τουτεστιν

οι actors θα πρεπει να παιζουν πολλους και διαφορετικους ρολους και οχι zoolander [face] φαση...

επισης ξαναλεω οτι το υπερβολικο μαρκετινγκ αλλα εδινε στον υποψηφιο θεατη...

επισης 

επειδη οι πολλοι ελληναρες δεν δειχνουν να το καταλαβαινουν

"δεν υπαρχει trolling με τα λεφτα του αλλου*"

*στις πολιτισμένες κοινωνίες

• Like 2
Δημοσ.

πω ρε μανουελ ποσοστα περνεις?χεσε μας με το τρολλαρισμα που το εμαθες και εσυ.θελουν να τρολλαρουν πολυ ωραια εγω δεν θα ξαναδω ταινια απο αυτους,τουλαχιστον σε κινηματογραφο.αμα ηταν τοσο σιγουρη για την επιτυχία να το διαφημιζαν ως παρωδία τελος.

Επισκέπτης
Δημοσ.

πω ρε μανουελ ποσοστα περνεις?χεσε μας με το τρολλαρισμα που το εμαθες και εσυ.θελουν να τρολλαρουν πολυ ωραια εγω δεν θα ξαναδω ταινια απο αυτους

Ωραία. Χέστηκα κι εγώ για το αν θα δεις ταινία τους. Άσε μας τώρα να συζητήσουμε αυτοί που θέλουμε.

Δημοσ.

"δεν υπαρχει trolling με τα λεφτα του αλλου*"

*στις πολιτισμένες κοινωνίες

Βασικά αυτό.

Είναι αντίστοιχο trolling με το να σου πουλάω ένα "ποδοσφαιράκι" να παίζεις κανονικά μέχρι το ημίχρονο και στο δεύτερο ημίχρονο να γυρνάει σε γιαπωνέζικο rpg. Αν σου έχω προωθήσει το παιχνίδι σαν αθλητικό και έχεις δώσει 40 ευρώ για να παίξεις φίφα το να σου αλλάζω αυτή την προσδοκία για να δείξω την έλλειψη βάθους και χαρακτήρα στους παίκτες των αθλητικών παιχνιδιών δεν με καθιστά groundbreaking πρωτοποριακό τύπο αλλα ηλίθιο. Τα άσχημα animations μπορούν να δικαιολογηθούν γιατί πρόκεται για μια κακή υλοποίηση αυτού του τύπου παιχνιδιού. Η ΑΛΛΑΓΗ genre δε δικαιολογείται, είναι παραπλάνηση και θα έπρεπε να απαγορεύεται.

Δεν είμαι butthurt, η ταινία είχε ΠΛΑΚΑ σε φάσεις αλλα δε μπορώ να καταλάβω πως κάποιος με βασικές γνώσεις κατηγοριοποίησης ταινιών δεν την βάζει στις παρωδίες (ώστε να κριθεί σαν μια) αλλα στα θρίλερ/μυστηρίου.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

δε μπορώ να καταλάβω πως κάποιος με βασικές γνώσεις κατηγοριοποίησης ταινιών δεν την βάζει στις παρωδίες (ώστε να κριθεί σαν μια) αλλα στα θρίλερ/μυστηρίου.

Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που το κάνει αυτό.

Ο λόγος που διαφημίζεται έτσι, πιστεύω είναι για να υπάρχει twist/ανατροπή. Σε μένα τουλάχιστον, έτσι λειτούργησε. Είμαι αρκετά βέβαιος ότι και αυτοί που το έφτιαξαν είχαν αυτόν τον στόχο.

Από εκεί και έπειτα, ο καθένας μπορεί να αισθάνεται προδομένος από μια ανατροπή. Η αδερφή μου ένιωσε τρομερά άσχημα με την 6η αίσθηση, σε σημείο που τη θεωρεί τη χειρότερη ταινία που έχει δει (true story, κάποτε την έβαλα να βαθμολογήσει ταινίες και της έδωσε τη χειρότερη βαθμολογία από όλες).

Όταν ο Χίτσκοκ έβγαλε το Psycho (spoiler για τη συγκεκριμένη ταινία)

αυτή που διαφημιζόταν ως πρωταγωνίστρια πέθαινε στα μισά της ταινίας

. Και πάλι θα μπορούσε κάποιος να νιώσει προδομένος από αυτό. Σου λέει "εγώ πλήρωσα εισιτήριο

για να δω μια ταινία με την τάδε ηθοποιό

".

Γενικά αυτά εφαρμόζουν σε κάθε ταινία που κάνει κάτι τόσο ριζοσπαστικό.

Α! Και ο βασικός λόγος που συγχωρώ τέτοιες ανατροπές στις παραπάνω ταινίες, είναι γιατί έχουν άμεση σχέση με "αυτό που θέλει να πει ο ποιητής".

Πχ αντίστοιχα στην 6η αίσθηση

η ταινία έχει ως θέμα την αντιμετώπιση που έχουμε προς τους νεκρούς ανθρώπους, όπου γενικά προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε, δεν τους κατηγορούμε το ίδιο εύκολα, θέλουμε να πιστεύουμε ότι η ζωή τους είχε μια αξία κτλ. Στο τέλος της ταινίας, η ανατροπή σε βάζει στη θέση του να πρέπει να κρίνεις έναν άνθρωπο που θεωρούσες ζωντανό, ως νεκρό πλέον. Και πιστεύω ότι για πολλούς αλλάζουν τα συναισθήματα μας προς τον χαρακτήρα αφότου μάθουμε την ανατροπή, αποδεικνύοντας έτσι αυτό που η ταινία προσπαθούσε να περάσει.

Τώρα σε περιπτώσεις "wild things" όπου οι ανατροπές δε βασίζονται σε τίποτα (που εγώ τουλάχιστον μπορώ να αντιληφθώ), αλλά απλά υπάρχουν για να υπάρχουν, ε, εκεί καταλαβαίνω το να εκνευριστεί κάποιος.

Βεβαίως, αφήνω ανοιχτό το ενδεχόμενο να κάνω λάθος και στο wild things οι ανατροπές να έχουν κάποια βαθύτερα αίτια, τα οποία εγώ απλώς δεν μπορώ να πιάσω.

Δημοσ.

Mολις επεσε συγκριση του psycho με το cabin in the woods. Το επομενο ποστ θα ειναι:

Ingmar Bergman vs Michael Bay

Επισκέπτης
Δημοσ.

Mολις επεσε συγκριση του psycho με το cabin in the woods. 

Παραληρείς;

Δημοσ.

Μπούρδα. Είμαι κατά του trolling γενικότερα, πόσο μάλλον σε μια ταινία.

Aκομα και οταν γινεται απο τον μετρ του ειδους Sacha Baron Cohen ? :-D

Oσο για το Cabin,εγω δε το θεωρησα παρωδια αλλα κανονικη ταινια καθως το εβλεπα(πρεπει να ειμαι απο τους ελαχιστους διαβαζοντας και το thread lol),σαν μια ''θριλερ'' εκδοχη του Τruman Show ενα πραμα,ισως επειδη ολοι εχουμε συνηθησει τα κλισε και δεν μας κανουν εντυπωση,παντως συμφωνω με τις περισσοτερες αποψεις αλλα δε νομιζω οτι εχασα το χρονο μου βλεποντας το,για μενα μετραει ο ''fun factor'' και σε γενικα πλαισια το ταινιακι μια χαρα ηταν.

• Like 1
Δημοσ.

Παραληρείς;

and vice versa

Viper, ξεκίνα αμέσως να βλέπεις το Dollhouse :-)

dushku?

Aκομα και οταν γινεται απο τον μετρ του ειδους Sacha Baron Cohen ? :-D

Oσο για το Cabin,εγω δε το θεωρησα παρωδια αλλα κανονικη ταινια καθως το εβλεπα(πρεπει να ειμαι απο τους ελαχιστους διαβαζοντας και το thread lol),σαν μια ''θριλερ'' εκδοχη του Τruman Show ενα πραμα,ισως επειδη ολοι εχουμε συνηθησει τα κλισε και δεν μας κανουν εντυπωση,παντως συμφωνω με τις περισσοτερες αποψεις αλλα δε νομιζω οτι εχασα το χρονο μου βλεποντας το,για μενα μετραει ο ''fun factor'' και σε γενικα πλαισια το ταινιακι μια χαρα ηταν.

Με αυτον ξερεις τι θα δεις ενω με την καλυβα του κλεφτη, το μαθαινεις μετα...

Επισκέπτης
Δημοσ.

and vice versa

Κανένα επιχείρημα;

Το δικό μου είναι ότι διάβασες ότι σύγκρινα το Psycho με το Cabin in the woods.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...