Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Και το υπογράμμισα κιόλας... Σε ποιο είδος αναφέρεσαι; Επίσης, ανήκει σίγουρα σε αυτό το είδος; Πόσο σίγουρος είσαι πως την κατηγόρησα για άσχετο είδος; Βαρέθηκα.
DKNI Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Ανάποδα τα έγραψες. Το καβαλίκεμα καλαμιού προέρχεται από την άκοπη ροή χρημάτων συνήθως. Για αυτό και μετά από 3 μνημόνια βλέπεις ακόμα παντού καβαλημένα καλάμια. Γιατί ναι μεν μειώθηκε ο ρυθμός ροής αλλά η στόχευση παραμένει ακριβώς η ίδια. Φαντάζομαι ότι σε έχει κουράσει και εσένα , ο μόνιμος χλευασμός των άλλων από αυτούς που έχουν πιάσει πάτο. Nαι, οντως, αναποδα το εγραψα Γενικα με εχει κουρασει αυτο το "Greeks do it better" και ειμαστε ξυπνιοι και οι αλλοι χαιβανια και αυτο το λεμε για κρατη που ειναι ετη φωτος μπροστα σε τεχνολογια, αναπτυξη, υποδομες κτλ Δλδ δεν γινεται να ειναι οι Αμερικανοι για τον που... ολοι και οι Ελληνες γαματοι ολοι, αλλα πχ αμα αρρωστησεις βαρια να τρεχεις σε Αμερικανικο νοσοκομειο ξερω γω 1
ZAKKWYLDE Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Σήμερα που λέτε αναρωτιώμουν τι ταινία θα δώ. Μπήκα εδώ μέσα και είδα αυτό το τόπικ αρκετά ψηλά. Μπήκα και Rottentomatoes και το είδα πάνω απο 90%. Διάβασα και κάτι για ωραίο twist, είδα και το trailer, έπαιζε και ο Θόρ...οπότε πήγα και την "νοίκιασα απο τον θείο". Πλέον μετά απο αυτή ταινία μπορώ να πώ με καμία απολύτως ενοχή ότι δεν υπάρχει πλέον ποτέ περίπτωση να δώσω έστω και μισό σεντ για οποιαδήποτε ταινία.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Πλέον μετά απο αυτή ταινία μπορώ να πώ με καμία απολύτως ενοχή ότι δεν υπάρχει πλέον ποτέ περίπτωση να δώσω έστω και μισό σεντ για οποιαδήποτε ταινία. Σε έπεισε για τα καλά εσένα η ταινία.
KilliK Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Ρε σεις, οταν λεω τρολλαρει δεν με καταλαβαινετε Η ταινια σας κανει θεους! Δεν σας παραξενεψε που οι Αμερικανοι ειχαν τις κλασσικες 5 φιγουρες, οι Γιαπωνεζοι τα φαντασματα και τα παιδακια, που η υπευθυνη ηταν η Director κτλ κτλ? Ολη η ταινια ειναι κριτικη για τους δημιουργους και τους θεατες και το πως εχουν αποδεχτει στη μαπα ολα αυτα τα κλισε (μεχρι και ενα τεραστιο κοκκινο κουμπι εδειξε η ταινια). Οι Θεοι ειμαστε εμεις οι θεατες, στο τελος δεν ειναι τεραστια μουτζα, ειναι το τεραστιο χερι του θεου=θεατη που ειναι αυτος που εχει την δυναμη να αλλαξει την στασιμοτητα και την βαρεμαρα των horror movies ακριβως ετσι.
ZAKKWYLDE Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 ακριβως ετσι. Σιγά το πρωτότυπο. Το Scary Movie trollαρει τα θρίλερ εδώ και καμια 10αριά χρόνια. Μάλιστα σε ένα απο όλα ήταν ένας τύπος ο οποίος έλεγε και τη σειρά με την οποία έπρεπε να γίνουν τα γεγονότα, π.χ. το τσουλάκι που κάνει σεξ πάντα πεθαίνει πρώτο, ενώ η παρθένα πάντα ζει στο τέλος. Τουλάχιστον στο scary movie ρίχνεις και γέλιο...σε αυτό δεν κάνεις τίποτα.
demessakis Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μια διευκρίνιση. Η ταινία, δεν μας κάνει όλους θεούς, αλλά κάνει μόνο όσους είναι εθισμένοι στα κλισέ.
bluesattack Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Το καλυτερο απ'ολα θα ηταν να ηταν κανονικη ταινια και το τελος να εβγαινε μια troll face .Aυτο μαλιστα, καταριπτει ολα τα αντικλισε-κλισε 1
kostas_dr Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Το καλυτερο απ'ολα θα ηταν να ηταν κανονικη ταινια και το τελος να εβγαινε μια troll face. Όχι! Κατά την άποψή μου, η ταινία θα είχε καταφέρει σ' αυτήν την περίπτωση να τους δυσαρεστήσει όλους. Και αυτούς που θα περίμεναν κάτι "σοβαρό" και αυτούς που είχαν καταλάβει ότι πρόκειται για ένα είδος παρωδίας, που βέβαια καμία απολύτως σχέση δεν έχει με τα αίσχη τύπου scary movie κλπ. 1
viper2005 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Το καλυτερο απ'ολα θα ηταν να ηταν κανονικη ταινια και το τελος να εβγαινε μια troll face .Aυτο μαλιστα, καταριπτει ολα τα αντικλισε-κλισε το troll face επρεπε να μπει στο control panel... XD Σήμερα που λέτε αναρωτιώμουν τι ταινία θα δώ. Μπήκα εδώ μέσα και είδα αυτό το τόπικ αρκετά ψηλά. Μπήκα και Rottentomatoes και το είδα πάνω απο 90%. Διάβασα και κάτι για ωραίο twist, είδα και το trailer, έπαιζε και ο Θόρ...οπότε πήγα και την "νοίκιασα απο τον θείο". Πλέον μετά απο αυτή ταινία μπορώ να πώ με καμία απολύτως ενοχή ότι δεν υπάρχει πλέον ποτέ περίπτωση να δώσω έστω και μισό σεντ για οποιαδήποτε ταινία. αυτο. αυτο ακριβως Σιγά το πρωτότυπο. Το Scary Movie trollαρει τα θρίλερ εδώ και καμια 10αριά χρόνια. Μάλιστα σε ένα απο όλα ήταν ένας τύπος ο οποίος έλεγε και τη σειρά με την οποία έπρεπε να γίνουν τα γεγονότα, π.χ. το τσουλάκι που κάνει σεξ πάντα πεθαίνει πρώτο, ενώ η παρθένα πάντα ζει στο τέλος. Τουλάχιστον στο scary movie ρίχνεις και γέλιο...σε αυτό δεν κάνεις τίποτα. Όχι! Κατά την άποψή μου, η ταινία θα είχε καταφέρει σ' αυτήν την περίπτωση να τους δυσαρεστήσει όλους. Και αυτούς που θα περίμεναν κάτι "σοβαρό" και αυτούς που είχαν καταλάβει ότι πρόκειται για ένα είδος παρωδίας, που βέβαια καμία απολύτως σχέση δεν έχει με τα αίσχη τύπου scary movie κλπ. μα το απιστευτο μαρκετιννκ [που μας τα ειχε κανει τσουρεκια] το εδειχνε ως κατι σοβαρο...
kostas_dr Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Και όμως φίλε viper, αν προσέχαμε λίγο το τρέϊλερ καθώς και το καστ, ειδικά τον Fran Kranz, καταλαβαίνεις λίγο πολύ προς το που το πάει.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Εγώ νομίζω ότι η ταινία έχει ξεκάθαρα στόχο να σε ψαρώσει. Κι εγώ όταν την ξεκίνησα νόμιζα ότι θα δω κανονικό θρίλερ. Στην πορεία άρχισα να παραξενεύομαι από τα κλισέ, μιας και μου την πρότεινε κάποιος που εμπιστεύομαι και δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί. Κάπου, όμως, υπήρχε το background story που άφηνε ελπίδες για κάτι διαφορετικό. Και φυσικά δεν απογοήτευσε. Όσο η ταινία προχωράει καταλαβαίνεις ότι συμμετέχεις σε ένα παιχνίδι/πλάκα το οποίο μάλιστα είναι και καλογυρισμένο. Οι σκηνές προς το τέλος είναι όλα τα λεφτά (εκεί που σκάνε μύτη όλοι οι "guest") και το γεγονός ότι δεν περίμενες με τίποτα να δεις τέτοια πράγματα, αλλά είχες κατεβάσει πολύ τις προσδοκίες σου, τις έκανε ακόμη πιο εντυπωσιακές.
klainmaingr Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Και ξαναλέω (μιας και εσείς απλώς επαναλαμβάνεστε): Το πετυχημένο τρολάρισμα, γίνεται όταν ο άλλος δεν καταλαβαίνει καν ότι τρολάρεις. Εκεί το έχεις κερδίσει το παιχνίδι. Ακόμα και αν πούμε οτι δεν πρόκειται απλά για μια ΚΑΚΗ ταινία αλλα για το απαύγασμα του χιούμορ και της ειρωνείας, όταν το fucking trailer δεν αφήνει την παραμικρή υπόνοια οτι πρόκειται για ένα κάκιστο διαφορετικό ΕΜΠΟΡΙΚΟ προϊόν απο αυτό που διαφημίζεται (Horror | Mystery | Thriller ) δεν πρόκειται για τρολάρισμα αλλα για παραπλάνηση. Τέρμα fail απο όλες τις πλευρές. 5
Moderators Praetorian Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Την ταινία την είδα σε σπίτι φίλων και σε αυτό το context δούλεψε μια χαρά (δεν ξέρω πώς θα ήμουν αν την έβλεπα σε κινηματογράφο) - τουλάχιστον για τους περισσότερους μας. Επίσης, δεν είχα δει το trailer, δεν ήξερα τίποτα από πριν, πέρα από μια mis-informed σύντομη πρόταση που μου είπαν ότι "έχει κάτι από Cthulhu Mythos". Οπότε βάσει αυτού, περίμενα και κάτι hilarious . Οπότε το γενικό συμπέρασμα (μου) είναι, ήταν καλή ιδέα, είχε πλάκα σε πολλά σημεία (ειδικά προς το φινάλε), μπερδεμένη υλοποίηση (σε πολλά σημεία φαίνεται σχεδόν σαν να μην ήξεραν και οι ίδιοι τι ήθελαν να κάνουν και σαν να πέρασαν το σενάριο από διάφορα edits (διαφορετικοί άνθρωποι) χωρίς να ξέρουν πώς να τα ενώσουν ή εναλλακτικά να το έγραψε σχιζοφρενής προσωπικότητα). Ως τελικό σύνολο, ωστόσο, highly forgettable και όχι ιδιαίτερα αξιόλογο (για μένα). Στην παραπάνω συζήτηση θα σταθώ στο περι "trolling". Είτε χρησιμοποιείτε λάθος τον όρο, είτε εγώ τον καταλαβαίνω λάθος... αλλά δεν υπάρχει "καλό" trolling. Ούτε καν χιουμοριστικό trolling (σίγουρα όχι για αυτό που θεωρώ εγώ χιούμορ τέλος πάντων). Υπάρχει πετυχημένο trolling, αλλά σε αυτή την περίπτωση ισχύει το "it doesn't matter who wins, we all lose".
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 δεν πρόκειται για τρολάρισμα αλλα για παραπλάνηση. Δηλαδή θέλεις να πεις ότι το τρολάρισμα και η παραπλάνηση είναι αντίθετες έννοιες; Ακριβώς το ίδιο είναι! Ναι, η ταινία σε παραπλανεί, αλλά είναι φανερό ότι προσπαθεί να κάνει πλάκα. Δεν το κρύβει. Χαρακτηριστικές σκηνές: -Παρακολουθούν όλοι μαζί το ζευγάρι να κάνει σεξ, παρακαλώντας την πρωταγωνίστρια να αποκαλύψει τα κάλλη της, γιατί αυτό θέλουμε να δούμε και "ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και ένας πελάτης που πρέπει να ικανοποιηθεί από αυτά που βλέπει". Και μη μου πείτε ότι δεν αναγνωρίζετε αυτό το συναίσθημα. Υπήρξε περίοδος της ζωής μου (προ ίντερνετ) που έβλεπα τέτοιες ταινίες αποκλειστικά μπας και πετύχω καμιά τέτοια σκηνή. -Το σκηνικό με τον τύπο που προτιμούσε να δει τον Merman να σκοτώνει τα πιτσιρίκια και στο τέλος της ταινίας του επιτίθεται και γυρνάει σε κόντρα με το κλίμα της σκηνής και κάνει "oh, come on!", σαν να σου λέει "εντάξει, όχι ΚΑΙ αυτό". -Το κλασικό μεγάλο κόκκινο κουμπί, το οποίο βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο, την κατάλληλη στιγμή και μαρκαρισμένο κατάλληλα, ολοφάνερη σάτιρα. -Το γεγονός ότι η "παρθένα" πρέπει να πεθάνει τελευταία, αλλά μπορεί και να μην πεθάνει και καθόλου (δεν έχει σημασία), επίσης απ' ευθείας αναφορά στο φινάλε τέτοιων ταινιών, όπου πραγματικά είτε πεθαίνουν όλοι, είτε επιβιώνει το πολύ η "παρθένα". -Η σκηνή που αποφασίζουν να μείνουν όλοι ενωμένοι και αφού ναρκώνουν τον "αρχηγό" αυτός κάνει την παράλογη σκέψη που γίνεται σε κάθε τέτοιου είδους ταινία, χωρίς κανένα απολύτως λόγο λες και οι πρωταγωνιστές είναι μαστούρια "όχι, πρέπει να χωριστούμε". -Κάποια στιγμή έχει έναν διάλογο σε στυλ "αμάν με αυτά τα ζόμπι. Θυμάσαι κάποτε που τις ρίχναμε απλώς σε ένα ηφαίστειο;" και ο άλλος απαντάει "πόσο χρονών νομίζεις ότι είμαι;", επίσης αναφορά στις πολύ παλιές ταινίες θρίλερ. -Όπως έχει ήδη αναφερθεί, όλα γίνονται εντελώς ξεκάθαρα στην τελευταία σκηνή που σκάει μύτη η Σιγκούρνεϊ Γούιβερ και βγάζει έναν λόγο μέσα στον οποίο αναφέρονται όλα. Ότι οι πρωταγωνιστές πρέπει να γίνουν πρόσφορο στους θεούς/θεατές, ότι ΟΚ δεν έχουμε πια παρθένες αλλά αυτό είναι αποδεκτό εκεί που φτάσαμε. Α! Και βέβαια η τύπισσα λέγεται "THE DIRECTOR", hint, hint. Όλη η ταινία, βέβαια, είναι στημένη έτσι που να φαίνεται ότι βλέπουμε τα γυρίσματα ενός θρίλερ. Πέρα από το σκηνοθέτη. Για το φινάλε, το σκεφτόμουν αυτές τις μέρες λόγω της συζήτησης σε αυτό το thread και νομίζω ότι δίνω την εξής εξήγηση: Τη στιγμή που ξεπερνιούνται τα κλισέ σε όλον τον κόσμο, αφού αποτυγχάνουν παντού να εξευμενίσουν τον θεό/θεατή και να του δώσουν αυτό που παίρνει συνεχώς, ίσως είναι η στιγμή που επιβάλλεται να αφήσουμε πίσω μας αυτό το είδος τρόμου. Ίσως προμηνύει το τέλος του. Φτάσαμε στο σημείο "δεν πάει άλλο". Και οι θεατές ξεσηκώνονται και διαλύουν μια και καλή τον κόσμο αυτό. Η "μούτζα" που λέτε μερικοί στο τέλος, δεν είναι προς τον θεατή. Είναι η γροθιά του θεατή προς την ίδια την ταινία. Ειλικρινά, όλοι εσείς που σιχαίνεστε τα κλισέ, θα έπρεπε να λατρεύεται αυτήν την ταινία. Σας δίνει ακριβώς αυτό που θέλετε. Μια ευκαιρία να τις μουτζώσετε όλοι μαζί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα