Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βγαίνει την Κυριακή στους κινηματογράφους, την είδα και είναι η καλύτερη ταινία τρόμου που έχω δει εδώ και χρόνια.

Είναι απίστευτα απρόβλεπτη, πρωτότυπη και καταρρίπτει όλα τα κλισέ των ταινιών του είδους. Αξίζει να την δείτε

• Απαντ. 311
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Έχοντας διαβάσει το τι γίνεται στο φινάλε' date=' όντως η λέξη απρόβλεπτη είναι το λιγότερο που μπορεί να πεί κανείς :mrgreen:[/quote']

Τι γίνεται δηλαδή; Ο δολοφόνος είναι η Λωρα Ίνγκαλς;

Αποστολή από το GT-I9000 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
Δημοσ.

Τι γίνεται δηλαδή; Ο δολοφόνος είναι η Λωρα Ίνγκαλς;

Κλαίω χαχαχαχαχαχαχαχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!

Δημοσ.

Πωπω μολις τωρα την εμαθα την ταινια και ειδα το trailer και ειμαι σε αναμμενα καρβουνα. Απο την μια οι κριτικες και το trailer, απο την αλλη το γεγονος οτι στην παραγωγη ειναι ο Whedon και ο Goddard(Lostαρα grin.png) ε δε θελω και πολυ...

Δημοσ.

Βασικά το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει ένα συγκεκριμένο twist, η ταινία παίζει με τις προσδοκίες των θεατών από μια ταινία τρόμου.

Ολοι όταν βλέπουμε ένα θρίλερ περιμένουμε μια ιστορία που θα πάρει ένα στάνταρ δρόμο, πόρτες που ανοίγουν απότομα, πρωταγωνιστές που φέρονται ανόητα , προβλέψιμο τέλος.

Στην ταινία αυτή συμβαίνουν απίστευτα, τελείως απρόβλεπτα πράγματα, που για ευνόητους λόγους δεν μπορώ να αποκαλύψω.

Δημοσ.

Γράψτο σε ένα σπόιλερ αν δεν βαριέσαι.

εχει ολη την πλοκη της ταινιας το wiki.

τεχνικα δεν υπαρχει κανενα τουιστ οσο αφορα την πλοκη της ταινιας.

το ολο τουιστ αφορα τις προσδοκιες του μεσου popcorn eater θεατη..

γενικα το marketing department της ταινιας,εκανε καλη δουλεια και ανεβασε παρα πολυ το hype της ταινιας με το διαβοητο τουιστ.

Δημοσ.

η έκβαση της ιστορίας θυμήζει πολύ το believers στο τελειώμα του.

δεν μπορώ να πω οτι ενθουσιάστικα γενικότερα.

Δημοσ.

Λοιπον τη ειδα χτες και μου αρεσε πολυ. Δεν εχει οντως τουιστ , οπως για παραδειγμα η 6η αισθηση, αλλα το τελος δεν το λες συμαβτικο με τιποτα. Αυτο, σε συνδυσαμο με τα σκουπιδια τελευταιας σοδειας του Χολυγουντ, με εκανε να εκτιμησω την ταινια και την σκοπια με την οποια ειπε τα γεγονοτα.

Σε καποια στιγμη την ψιλιαστικα πως παει να μπλεξει με Αρχαιους και ετσι και τρελαθηκα λεμε! Λεω τωρα θα το ενωσουν με μυθολογια κθουλου. Μου ηρθε στο μυαλο και το παραγκωνισμενο Νταγκον και παρακαλουσα, μονο για να δω στο τελος "αρχαιο" που αντι για πλοκαμια ειχε χερι-γροθια. Τεσπα, μην τα θελουμε ολα δικα μας. καιρο ειχα να δω ταινιακι και να φυγω ευχαριστημενος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...