Προς το περιεχόμενο

iPhone 4 locked 4.11.08 Update ios 5.1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλήμερα παιδιά αγόρασα ένα iPhone 4 κλειδωμένο στο δίκτυο της AT&T με baseband 4.11.08 και ios 5.01 jalibreak.

Εχθές σύνδεσα το iPhone με τον υπολογιστή για να περάσω κάποιες φωτογραφίες που τράβηξα ,κατά την σύνδεση άνοιξε ταυτόχρονα και το itunes από τότε έχει ενεργοποιηθεί η λήψη της αναβάθμιση του ios 5.1 μέσα από την συσκευή, γιατί κάθε φορά που συνδέομαι με το iPhone στο Wi-Fi γίνεται η λήψη του ios 5.1 χωρίς να μπορώ να την σταματήσω.

Τι να κάνω για να σταματήσω την λήψη κάθε φορά που συνδέομαι στο Wi-Fi;

Επίσης αν περαστεί το ios 5.1 λογικά θα αναβαθμιστεί και η baseband;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θα αναβαθμιστεί φίλε μου. Να σε ρωτήσω κάτι άλλο alex52. Τώρα το κινητό το χρησιμοποιείς σαν ipod. Σωστά? Δεν μπορείς να κάνεις κλήσεις κτλ. Έτσι δεν είναι?

Δημοσ.

alex αν δεν πατήσεις κανένα ανόητο ok δεν θα κάνει εγκατάσταση τπτ. να ξέρεις πάντως λένε ότι έχει βγεί ξεκλείδωμα για όσους είναι σε iOS 5. τσέκαρε. Αν όντως δουλεύει είναι μεγάλο κατόρθωμα για την hack σκηνή. cheers

Δημοσ.

Κυκλοφορι ειδι το jailbreak οπως και το unlock για το IOS 5.1 το jailbreak το κανεις με Redsn0w και το unlock με SAM αφτο ισχει μονο για το 4 και οχι στο 4S.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Θα αναβαθμιστεί φίλε μου. Να σε ρωτήσω κάτι άλλο alex52. Τώρα το κινητό το χρησιμοποιείς σαν ipod. Σωστά? Δεν μπορείς να κάνεις κλήσεις κτλ. Έτσι δεν είναι?

Όχι δεν μπορω να κάνω κλήσεις σωστά !!

alex αν δεν πατήσεις κανένα ανόητο ok δεν θα κάνει εγκατάσταση τπτ. να ξέρεις πάντως λένε ότι έχει βγεί ξεκλείδωμα για όσους είναι σε iOS 5. τσέκαρε. Αν όντως δουλεύει είναι μεγάλο κατόρθωμα για την hack σκηνή. cheers

Thanks το έχω κάνει το unlock Sam!!

Κυκλοφορι ειδι το jailbreak οπως και το unlock για το IOS 5.1 το jailbreak το κανεις με Redsn0w και το unlock με SAM αφτο ισχει μονο για το 4 και οχι στο 4S.

Για 4s υπαρχει κάτι εκτός gevey sim;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...