Προς το περιεχόμενο

Νι Traktor s2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαλλον παω για καινουργιο με δοσεις και προκαταβολη.να εχω και ησυχο το κεφαλι μου.μην παθω καμια ζημεια live.Γιατι εχω παρει πολλες αποψεις και ολοι λενε για μακ.

Δημοσ.

φίλος πρέπει να πάρεις πιο ισχυρό laptop. πριν λίγες μέρες πήρα και εγώ το s2.. το traktor το δουλεύω αρκετό καιρό, έχω macbook pro 5ετών και δεν μου έχει κάνει ποτέ ανάλογο πρόβλημα. Βρες στο ebay ένα macbook pro του 2007-08 μοντέλο. τα δίνουν σε χαμηλές τιμές,υπομονή να έχεις να παρακολουθείς τις δυμοπρασίες.Μετά δεν θα κανένα θέμα. αν έχεις την δυνατότητα να δαπανήσεις περισότερα χρήματα για κάποιο πιο καινούργιο macbook pro τότε θα λύσεις όλα τα προβήματα στο digital djing για τα επόμενα πολλά χρόνια.. :)

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H απάντηση έρχεται μήνες μετά, αλλά καλό είναι να υπάρχει σε περίπτωση που τύχει και σε άλλον!

Στις ρυθμίσεις υπάρχει μια επιλογή που λέει enable multi-core processor support. To ξετσεκάρεις, και δεν ξαναβλέπεις κόκκινο στη CPU ό,τι κι αν συμβεί! Αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα στην αρχή και έφτασα στο παρά 1 να αγοράσω mac μέχρι που ένας φίλος με γλίτωσε από τα έξοδα. (προς το παρόν, γιατί το mac σου λύνει τα χέρια από τέτοια χαζοπροβλήματα).

Βέβαια, τώρα υπάρχει ένα άλλο SOS θέμα...Έκανα το λάθος και δάνεισα το s2 σε έναν γνωστό. Όταν μου το επέστρεψε το fader απλώς δεν ανταποκρινόταν. Πού θα μπορούσα να το φτιάξω στη θεσσαλονίκη; Υπάρχει κανείς που να γνωρίζει; Είναι και ολοκαίνουριο- ούτε 6 μηνών- και δεν θέλω να το καταστρέψω σε κανέναν άσχετο.

Επεξ/σία από evitouli
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

H απάντηση έρχεται μήνες μετά, αλλά καλό είναι να υπάρχει σε περίπτωση που τύχει και σε άλλον!

Στις ρυθμίσεις υπάρχει μια επιλογή που λέει enable multi-core processor support. To ξετσεκάρεις, και δεν ξαναβλέπεις κόκκινο στη CPU ό,τι κι αν συμβεί! Αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα στην αρχή και έφτασα στο παρά 1 να αγοράσω mac μέχρι που ένας φίλος με γλίτωσε από τα έξοδα. (προς το παρόν, γιατί το mac σου λύνει τα χέρια από τέτοια χαζοπροβλήματα).

Βέβαια, τώρα υπάρχει ένα άλλο SOS θέμα...Έκανα το λάθος και δάνεισα το s2 σε έναν γνωστό. Όταν μου το επέστρεψε το fader απλώς δεν ανταποκρινόταν. Πού θα μπορούσα να το φτιάξω στη θεσσαλονίκη; Υπάρχει κανείς που να γνωρίζει; Είναι και ολοκαίνουριο- ούτε 6 μηνών- και δεν θέλω να το καταστρέψω σε κανέναν άσχετο.

Και εγω βρηκα την λυση...εχω εδω και 2-3 μηνες μακ μεταχειρησμενο και ησυχασε το κεφαλι μου.και δεν παιζει να ξαναακουμπησω windows.τελικα ειναι αληθεια ολα αυτα που λενε για τα mac και αξιζουν και με το παραπανο τα λεφτα τους.αν δεν το αγορασεις δεν μπορεις να το καταλαβεις..evitouli στο artsound θα πας να στο φτιαξουνε στο παπαφιο απεναντι..εκτος αν εχεις εγγυση εφοσον το εχεις μονο 6 μηνες...εγω θα ηθελα να με πειτε οποιος γνωριζει.γιατι οταν παιζω back to back με αλλον πχ με audio 6 που θα εχει ο αλλος μπαινω πιο χαμηλα δεν ακουγεται τοσο καθαρα κτλπ? τα db που πρεπει να τα εχω στο -3 η στο none?και το main?επισεις τωρα με το update 2.5 με εκανε κατι διακοπες στον ηχο και δεν εβγαζα καλο ηχο και ξαναγυρισα στην αρχικη εκδοση και ειναι κομπλε!υπαρχει και σε αλλους αυτο το προβλημα?

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ολα αυτα δοκιμαζονται σε πραγματικες σηνθηκες πρεπει για να μην εχεις Μεγαλο Load στον επεξεργαστη να κλησεις ενα σωρο διεργασιες που το καθηστερουν, να εχεις κανει analize τα τραγουδια πρην τα παιξεις. Δοκιμασε αν βαλεις μεγαλο latency θα εχεις καθηστεριση ισος να ειναι θεμα laptop γιατη αν ειχες ενα i5 2.5GHz θα ηταν πολυ πιο γρυγορο και δεν θα κολαγε. αν μπορεις δοκιμασε σε καποιον φιλο σου που εχει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εβαλα SSD 250Giga Samsung Evo με windows 8 clean instal, 8 giga ram και παει πολυ καλα σε λαπτοπ http://www.skroutz.gr/s/2497731/Samsung-Ultrabook-530U4C-A01-i3-3217U-4GB-500GB-24GB-SSD.html

, μπορει με controller-καρτα ηχου να παιξει μια χαρα. Παιζει ρολο αν σερφαρεις τοτε ανεβενει το latency του μετρητή. Σε virtual dj τα σπαει, σε Traktor 2.6.3 παει 35% load όταν κάνει analyze kai 13% playback-mix. με 1.7Ghz το load ειναι λιγοτερο οταν τρεχει στα 2.7.

Οποτε και ενα μικροτερων προδιαγραφων λαπτοπ το τρεχει αρκει να κανει σωστες ρυθμησεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...