Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην ψαρωνεις με αυτο που λεει.δεν θα εχεις κανενα προβλημα και δεν υπαρχει λογος να δωσεις κανενα 15αρι παραπανω για να πας σε μνημες 1866mhz.δεν υπαρχει λογως.εαν καταφερεις και δεις διαφορες στα προγραμματα που χρησιμοποιεις,αυτες θα ειναι ελαχιστες.

οι corsair παιζει να παιξουν στα 1600 με 1.50 ρευμα.και 1.65 να τις βαλεις δεν θα εχουν θεμα ουτε η μητρικη ουτε οι μνημες.

Tι λες γι αυτη εδω ASRock P67 PRO3 1155 Intel H55

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γνωμη μου μιας και παιρνεις τωρα υπολογιστη βαλε με το Ζ77 chipset που υποστηριζει και την νεα γενια Ivy bridge που θα κυκλοφορησουν τελος του μηνος.οχι οτι καποιες παλιες δεν θα το κανουν με καποιο bios update αλλα γιατι να βαλεις παλια μητρικη απο την στιγμη που εχουν βγει οι νεες?

Δημοσ.

Σου εβαλα την gigabyte απο το μαγαζι εκεινο γιατι εχει 3 χρονια εγγυηση.οι asrock συνηθως εχουν 2.επισης την asrock που θα την βρεις απο μαγαζι Αθηνα?

Δημοσ.

Αυτο είναι ένα θέμα, αλλα ίσως κάνω μια εξαίρεση αν αξίζει.

Γενικά εγω πάντα εβαζα Asus μητρικες.

Μεταξύ Asus Asrock και Gigabyte ποια θεωρείται πιο αξιόπιστη;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Παλια ηταν asus-gigabyte-asrock.

τωρα παλι δεν υπαρχει αυτο παρα μονο σε θεωρητικο επιπεδο.και οι asrock ειναι καλες και οι gigabyte και οι asus.

το θεμα ειναι η εγγυηση,η τιμη,εαν την βρεις στο μαγαζι που θελεις χωρις μεταφορικα και τα επιπλεον χαρακτηριστικα.στις τιμες που κοιτας εκει στο κατοσταρικο,ολες καλες ειναι.

Δημοσ.

ολες ειναι εταιριες με ονομα..προσωπικα θα σου πω οτι μια asus p5n-esli που εχω εχει βγει σκυλι..

επισης asrock που εχω το ιδιο....

gigabyte στο πψ της αδερφης μου το ιδιο......απλα η μονες διαφορες για μενα που αξιζει να κοιταξεις οπως προανεφεραν τα παιδια ειναι οι εγγυησεις του.....

παντα για μενα κοιτας τα χαρακτηριστικα της μητρικης τα ποια θες και μετα την εγγυηση...

Δημοσ.

Εχετε καθολου αποψη για παθητικη ψυξη σε επεξεργαστη? Ειναι ασφαλες ή ρισκο? Μη ξεχναμε οτι ερχετε και καλοκαιρι!!!

Δημοσ.

Εαν βαλεις μια αεροψυχτρα τερας σε μεγεθος επανω και ταυτοχρονα κατεβασεις το ρευμα του επεξεργαστη στο ελαχιστο δυνατο που ειναι stable στα ρολογια που θελεις,γιατι οχι.

αλλα απο την αλλη,εαν βαλεις εναν 12αρι ανεμιστηρα silent εστω και στις 800 στροφες να ειναι,που δεν θα ακουγεται καθολου θα δεις μεγαλη διαφορα.

Το κουτι εχει καλη ροη αερα μεσα?

Δημοσ.

Το κουτι θα κοιταξω να το τακτοποιησω μεσα ομορφα γι'αυτο και θα το συναρμολογισω εγω! Θα εχει θεσεις για 4 ανεμιστηρες 120mm και θελω να βρω κατι αρκετα ησυχο αλλα και αποδοτικο.

Δημοσ.

Εαν βαλεις 4 120αριδες μεσα τοτε απο την στιγμη που θα εχεις ηδη καποιον σχετικο θορυβο δεν βλεπω τον λογω να μην εχεις ανεμιστηρα στην ψυχτρα του επεξεργαστη.καλυτερα βαλε 2 απο τους 4 ανεμιστηρες και βαλε και εναν στον επεξεργαστη.

Δημοσ.

Με 4 fans+1 της CPU+1 του τροφοδοτικού σαν εργοτάξιο θα κάνει lol.

Ερώτηση: Στα κουτιά που δεν έχουν front panel πως ρυθμίζονται οι στροφές των ανεμιστήρων;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Την Asrock Z77 Pro δε τη βρισκω πουθενα κι αυτοι στο Visionstudio δεν την εχουν και λενε μονο να μου τη κανουν κρατηση αφου την παραγγειλω :D Αμα ειναι να αγοραζουμε προϊοντα που ΘΑ φερουν καποια στιγμη, ζησε Μάϊ μου...

Τι λετε για αυτην εδω http://www.gigabyte.com.gr/products/page/mb/ga-z68ap-d3rev_10/

Δε μπορω να βρω ποτε κυκλοφορισε ομως, ξερει κανεις πως/που ?

Δημοσ.

Με 4 fans+1 της CPU+1 του τροφοδοτικού σαν εργοτάξιο θα κάνει lol.

Μην είσαι και τόσο σίγουρος. Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες αυτό αλλά κυρίως από τα ίδια τα fans. Εγώ έχω πάνω 5 120αρηδες, 1 cpu, 1 τροφοδοτικό και 1 gpu και παρόλαυτα είμαι μια χαρά. Δεν έχω βέβαια την απαίτηση να κοιμάμαι δίπλα στο κουτί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...